Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Τι μου θυμησατε τωρα με τις Φιλιππινεζες. Ειμαι ουτε 10 χρονων, δεκαετια 80, και με εχει παει η μητερα μου σε δημοτικο ιατρειο για προληπτικο ελεγχο τοτε που κανανε, μετραγανε το υψος κλπ. Ηταν διαδεδομενο σε καθε γειτονια και ιατρειο. Πιτσιρικος εγω, μεγας στουρνος κι απονηρευτος, αγαθος και καλο παιδι απο τοτε. Και ειναι μια μπαζολα γιατρινα χοντρη κι ασχημη και εχει πιασει ψιλοκουβεντα με 2 αλλες κυρατσες. Η μια κυρια ειχε φερει και τη Φιλιππινεζα οικιακη βοηθο της. Χαμογελαστη η Ασιατισα, προθυμη, κερακι αναμενο σε οτι πει η κυρια της. Της λεει της Φιλιππινεζας, Περιμενε εσυ απ εξω. Και μπαινει στο γραφειο της γιατρινας και πιανουν τη κουβεντα που λεγαμε. Λεει η κυρια της Φιλιππινεζας, Δε ξερω αν κανει και σεξ δεξια κι αριστερα και κολλησει και τιποτα και το φερει στο σπιτι. (Εποχη που εσκασε το Εητζ τοτε.) -Αν και δε νομιζω, δε βλεπετε τι ασχημη που ειναι; Και απανταει η μπαζολα γιατρινα, -Ναι, πολυ ασχημη, αλλα μη νομιζεις, μπορει να εχει βρει κανεναν και να το κανει. Πρεπει να προσεχεις. Κι εγω με ανοιχτο το στομα να παρακολουθω.