pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Παντου τύπε υπαρχει ενας δικηγορος για να αποκαθιστά την ταξη
καποιοι ειναι σωστοι
Παντου τύπε υπαρχει ενας δικηγορος για να αποκαθιστά την ταξη
waggo μακάρι να σου συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο εκεί στην χώρα τους.
Αλλά εκεί πέφτει φαλτσέτα με συνοπτικές διαδικασίες και ειδικά στους ξένους.
Σωστά.. Τότε προς τι, το τούρκικο όνομα.
πολλα κιλα η δικηγορος ξεφτυλισσε τον σεκιουριτα με δυο κουβεντες και χεσμενος εφυγε
?πρωην συντροφε
Απιθανοςφυσικα παρακολουθω τις κινησεις σου και ενημερωνω τους αρμοδιους αν χρειαστει
βλεπω μακολουθεις παντου παρακρατικο αναρχοπλουσιοπαιδο σταλινα ασφαλιτη
με τρεμεις ε?
και πολυ καλα κανεις
προσεχε τα νωτα σου πρωην συντροφε...
φυσικα παρακολουθω τις κινησεις σου και ενημερωνω τους αρμοδιους αν χρειαστει
εισαι υπο στενη παρακολουθηση απο την σταζι του μπου
πρωην αριστερος αναρχοκομουνιστης ειμαι και νυν εθνικοφιλελευθερος
εχω περασει απολους τους βοθρους της αριστρας κνε εαακ αναρχες εξαρχεια παντου τοσα χρονια στα παν/μια και τους ξερω πολυ καλα απο μεσα και μπορω να τους ξεφτιλισω οτι εχουν και δεν εχουν και να τους τσακισω ανετα....
καλα κλασε τωρα στα μουτρα του ξεφτιλα μπολσεβικου υπουργου πατερα σου και ριξτου και εναν πουτσο και απο μενα ....
στο συγκεκριμενο περιστατικο ο σεκιουριτι εκανε λαθος και απολυθηκε.τις βαλιτσες τις βαζεις οπου θες.τα ποδηλατα ειναι στην τελευταια πορτα του τελευταιου βαγονιου.αν ηταν ελληνας/ελληνιδα νομιζεις θα εκανε το ιδιο;
Κακομαθημένη Ελλεινίδα, συνήγορος παράνομου πλανόδιου Αφρικανού.
Μαγκιά, κλανιά... :S
Ειναι δυο χρονια μονη της απο επιλογη της καθαρα, δεν εχει πφφφφ ανθρωπινες αδυναμιες,μιλαω με μια γκομενα και μου λεει εχω να κανω δυο χρονια σχεση και οταν της ειπα οτι δεν ειναι ωραιο δυο χρονια να μην κανεις σχεση και να κανεις αρπαχτες νευριασε και ειπε σου πα εγω για αρπαχτες???
δηλαδη καποια που ειναι μονη της δυο χρονια και στο λεει ο αλλος καταλαβαινει οτι γαμιεται απο εδω και εκει
γιατι αμα της ελεγα δυο χρονια βαζεις δαχτυλακια θα ακουγα χριστοπαναγιες
δεν μπορω να καταλαβω μερικες πως σκεφτονται
μιλαω με μια γκομενα και μου λεει εχω να κανω δυο χρονια σχεση και οταν της ειπα οτι δεν ειναι ωραιο δυο χρονια να μην κανεις σχεση και να κανεις αρπαχτες νευριασε και ειπε σου πα εγω για αρπαχτες???
δηλαδη καποια που ειναι μονη της δυο χρονια και στο λεει ο αλλος καταλαβαινει οτι γαμιεται απο εδω και εκει
γιατι αμα της ελεγα δυο χρονια βαζεις δαχτυλακια θα ακουγα χριστοπαναγιες
δεν μπορω να καταλαβω μερικες πως σκεφτονται
ναι ρε αλλα οι κεραταδες τα κανουν καλαλογικα φεικ θα ειναι δε μπορει :S