Επισκέπτης
Μήπως κάποτε οι Ελληνίδες σταματήσουν να "στήνονται" σαν επαρχιώτισσες :
Τότε γιατί έκανε ότι μου προσφέρει θέση;
Και ναι ξενέρωσα. Μια φορά σου τυχαίνει η ευκαιρία. Εύκολο το έχεις να πετύχεις γκόμενα στην Κηφισού μόνη της αργά το βράδυ;
Στα 2-3 δευτερόλεπτα που έφυγε ,δεν το αργείς, λες: -Σ'ευχαριστώ που μου άφησες όλο το παγκάκι!
Κι αν θες να το χοντρυνεις κολλάς "-Εισαι πολύ ευγενική"
Αν ανοιξει συζητηση εισαι μέσα. Αν οχι σημαίνει ότι δεν σωζωταν.
Έπρεπε να κάνω ότι ψάχνω τις τσέπες μου, για να βγάλω και καλά το μαχαίρι (εκεί άλλωστε δύσκολα περνάει πεζός τέτοια ώρα για να φώναζε βοήθεια) αλλά τη λυπήθηκα. Πρέπει να πέρασε ένα 10λεπτο τρόμου.
Μήπως κάποτε οι Ελληνίδες σταματήσουν να "στήνονται" σαν επαρχιώτισσες :
Επισης οι Γαλλιδες δεν ειναι υπερβαρες στην πλειοψηφια τους.
Και δεν τρωνε ολο το βοδι η' ολοκληρο το ζαχαροπλαστειο για γευμα.
Μήπως οι Ελληνίδες να ξεκινήσουν απ' τα εύκολα , δηλ το ποτηράκι το κρασί ; Να σκάσουν και κανά χαμόγελο ;
αρα θα βγουν πιο σπανια για το κρασι αυτο, και θα νομιζουν (επειδη ξοδευουν μεγαλο ποσοστο του μισθου τους) οτι κανουν κατι το "ιδιεταιρο" και αρα περιμενουν αναλογη αντιμετωπιση... οταν το κρασι θα κανει το 1/1000 του μισθου τους παραδειγματος χαρη και θα μπορουν να παρουν ενα κρασι και να το αφησουν αν δουν κατι πιο ενδιαφερον παραδιπλα, τοτε θα σκασουν και χαμογελο... οταν πληρωνεις χρυσαφι (για τα δεδομενα σου) δε χαμογελας η και να χαμογελας ειναι φτιαχτο...
Αδερφέ , το σκέφτηκες πιο σύνθετα απ'ό,τι εγώ ! Το κρασί το εννοώ ενταγμένο στην καθημερινότητα , να αγοράσω ένα μικρό μπουκάλι των 3 ευρώ από το σουπερ μάρκετ και να πίνω πότε-πότε ένα ποτηράκι στο σπίτι μου ! Οπότε , όταν θα βγαίνω έξω θα είμαι πιο ευδιάθετη ! Ή μπύρα από το περίπτερο και να την πιω καθ οδόν προς το σουπερ μάρκετ ! Απλά πράγματα !
Και να πεταγωταν ο δικος της απο καμια γωνια γιατι μπορει να ειχαν ραντεβου εκει και να σε εκανε μπαουλο στο ξυλο.
Μήπως οι Ελληνίδες να ξεκινήσουν απ' τα εύκολα , δηλ το ποτηράκι το κρασί ; Να σκάσουν και κανά χαμόγελο ;
Μαξιλαρογκόμενος για την ημέρα των ερωτευμένων...χαχαχα
Απορώ τι σκατα λένε και γραφουν όλη την ώρα στο γαμωκινητοΚαλά,δεν είπαμε ότι μιλάνε κιόλας.Απλά ρίχνουν και καμιά ματιά.
Αν και με τα κωλοκινητά,έχει πεθάνει πλέον και η τελευταία πιθανότητα να κάνεις έξω γνωριμία.
Απορώ τι σκατα λένε και γραφουν όλη την ώρα στο γαμωκινητο
Εαν έμεναν οι ελληνίδες χωρίς κινητό για μια μέρα,θα γυρνούσαν σαν πρεζόνια.Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.