Ακούστε φάση...τώρα στις 10 το βράδυ στη διασταύρωση Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως στο Περιστέρι πέτυχα μια τύπισσα να περιμένει το λεωφορείο (420) μόνη της. Ωπ εδώ είμαστε λέω. Εμφανίζομαι εγώ ξαφνικά πίσω από τα LIDL κάνω ένα πήδημα και κατευθύνομαι προς το μέρος της (αυτή καθόταν στο παγκάκι της στάσης). Σηκώνει το κεφάλι μόλις περνάω από μπροστά της και κάνει τον κώλο της αριστερά (καθόταν στη μέση του παγκακίου) σαν να κάνει ότι μου προσφέρει θέση. "Α ευγενέστατη" σκέφτομαι, και μετά από μισό λεπτό που ήμουν όρθιος την κοιτάζω κουνώντας καταφάτικα το κεφάλι και κάθομαι δίπλα της.
Και τι κάνει η αθεόφοβη; Σηκώνεται και πήγε στην κολώνα και άρχισε να ασχολείτε με το κινητό της!!!
Εκεί ξενέρωσα αλλά συνέχισα να είμαι καθιστός για λίγα λεπτά, μέχρι που σηκώθηκα και άρχισα να κόβω βόλτες περνώντας από μπροστά της για να κόψω αντιδράσεις. Αυτή εκεί στο κινητό της.
Έπρεπε να κάνω ότι ψάχνω τις τσέπες μου, για να βγάλω και καλά το μαχαίρι (εκεί άλλωστε δύσκολα περνάει πεζός τέτοια ώρα για να φώναζε βοήθεια) αλλά τη λυπήθηκα. Πρέπει να πέρασε ένα 10λεπτο τρόμου.