Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Ούτε.
Μόνο επαφή* με ξένες κοπέλες στον χώρο του αγοραίου έρωτα, κι αυτό όποτε το επιτρέπουν τα οικονομικά μου.
*Επαφή δεν εννοώ μόνο σεξουαλική.
Δεν είμαι και πολύ κοινωνικός πάντως, φταίει και η μοναχικότητα μου που δεν μπορώ να γνωρίσω και γυναίκες γενικότερα,
αλλά τις ελληνίδες με αυτά που μπορώ και αντιλαμβάνομαι και ακούω και διαβάζω δεξιά και αριστερά στις ιστοσελίδες,
τις έχει φοβηθεί το μάτι μου... καλύτερα μόνος μου τελικά, τί να πω ..
κακώς τύπε καλό θα ήταν να κοινωνικοποιηθείς και λίγο. εμένα για παράδειγμα από το κύκλο μου γκόμενες και γυναίκες φίλων μου θέλουν να με ''αποκαταστήσουν'' με την διαδικασία του ''προξενιού'' μέσα από κοινή παρέα το τονίζω αυτό γιατί μου λένε έχω φίλες που γουστάρουν να συνάψουν σχέση μαζί μου αλλά εγώ τύπε έχω άλλες βλέψεις δεν θέλω να συνάψω μια σχέση για σύντομο χρονικό διάστημα και έπειτα να στρίψω με ελαφρά δεν μου λείπει αυτό το συναίσθημα και δεν θέλω να φανώ στα μάτια των φίλων μου μαλάκας που τον ενδιαφέρει μόνο η ξεπέτα σε μια γυναίκα.
εσένα που σου λείπει αυτό το συναίσθημα της σχέσης προσπάθησε να κοινωνικοποιηθείς λίγο με μεικτές παρέες ίσως κάτι μπορεί να κερδίσεις από μια τέτοια φάση. δοκίμασε το ρε τύπε στην τελική και αν δεν σου βγει τουλάχιστον θα πεις προσπάθησα