dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
οκ τυπε, αυτο λεω κι εγω.. μια ενημερωση εκανα απλως για το στορυ..Τύπε ασ' τους να γελάνε. Who gives a shit?
οκ τυπε, αυτο λεω κι εγω.. μια ενημερωση εκανα απλως για το στορυ..Τύπε ασ' τους να γελάνε. Who gives a shit?
οκ τυπε, αυτο λεω κι εγω.. μια ενημερωση εκανα απλως για το στορυ..
Μασαζονομαχε καλος, χρυσος με σωστες αποψεις που κατα καιρους εχω διαβασει απο σενα αλλα δεν νομιζεις ρε φιλε οτι με αυτο ακριβως που λες εδω μπαινεις στο τρυπακι ακριβως που ακολουθαει μια κλασσικη ελεεινηδα , γιατι πολυ απλα ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ το περιβαλλον και μεθοδους ελεγχου θελουν να εχουν και οι ιδιες οι ελεεινηδες ,να ξερουν εστω λιγακι τον αλλον απο εναν δυο γνωστους και τα λοιπα που εχουν αναλυσει πολλοι και εσυ επισης και αλλες φορες ολοσωστα ..... γενικα θελω να πω οτι αυτο το περιβαλλον ελεγχου και δεσποτισμου της κλασσικης ελεεινηδας ειναι που την καταντησε σε αυτη την διπολικη και αθλια παλινδρομηση ( μια να το παιζει εκσυγχρονισμενη ευρωπαια , μια να εχει τα στοιχεια της πατριαρχειας και των ανατολικων ) κανοντας την ολοενα και πιο ελεεινη ( εξου και το ελεεινηδες )Α! Επισης πολύ σημαντικο. Όταν γνωρίζεις κάποια να έχετε εστω 1-2 κοινους γνωστους ή να μπορεις να αντλήσεις πληροφοριες από αλλου. Τι παρελθον ειχε , ποτε χωρισε γιατι χώρισε πως φέρθηκε και αντεδρασε στον χωρισμο κτλπ κτλπ.
Όπως λενε και οι Αμερικανοι στο έδαφος μας δεν θα μπει κανεις τυχαια. Θα τον τσεκάρουμε πρώτα. Και μετά θα τον εντάξουμε στην κοινωνια μας. Τα ψέματα επειδή η άλλη τα λέει δεν είναι λύση. Η άλλη μπορει να πάει να πνιγει και στην θάλασσα. Θα την ακολουθησεις;
Αυτο το "δεν εισαι ικανος να παρεις πριβε" (δηλαδη εισαι μπατιρης) το εχω ακουσει κι εγω οταν απερριψα μια μαύρη σε στριπ. Στ' αρχιδια μας τύπε μου.Και αφου ειπαμε για την κατηγορια πιεστική-χειριστική γκομενα θα μοιραστω ένα παλαιοτερο σκηνικο με μια θεομουρλη σε ένα Στριπ.
Έρχεται στο τραπεζι και άρχισα να την ψαρευω για πριβε μου ειπε ότι τρομπάρει στο πριβε των 40 λεω εντάξει θα σε ξαναφωνάξω αμα είναι. Εφυγε και ξαναέρχεται και μολις της ειπα ότι θα το σκεφτω άρχισε να ειρωνεύεται αρχισε να μου λεει ότι εγω δεν είμαι ικανος να πάρω πριβε και άλλες τέτοιες μαλακιες.
Της κανω με τέτοια συμπεριφορά δεν προκειται να σταυρώσεις πελάτη. Και μετα αρχισε να μου λεει κάτι άλλες ασυναρτησίες καταλαβα αμεσως ότι προκειται περι τρελής και την έτζασα με συνοπτικές διαδικασιες από το τραπεζι μου. Σε κάποια φαση ηρθε και ενας σερβιτόρος (μαλλον την ξέρανε) και με ρωτησε αν όλα είναι οκ. Προς στιγμη σκέφτηκα να την δωσω στεγνά γιατι δεν μιλησε σωστά αλλα μετά λεω δεν γαμιέσαι θα ασχοληθώ και μαζι σου απλα έφαγες Χ και τέλος. Ουτε χορο δεν θα πάρεις από μένα.
Έλα ρε φιλε τωρα που θα κάνουν και μαγκιές
τυπε δυστυχως κι εδω γελανε κρυφα' εν αγνοια πισω απ τον καθενα, σχετικα με τις ανατολικες..
Ο Γερμανός δηλαδή θα ξεφτιλιστεί κοινωνικά αν τα φτιάξει με Σλαβα,θα του πουν ότι είναι πολύ χαμηλού επιπέδου για να τον κοιτάξει Γερμανίδα και το ρίχνει στις πουτανες,ενω Ελλάδα δεν υπάρχει τόση κατακραυγη,το αντίθετο συχνά οι Σλαβες γίνονται αναρπαστες.
που να'ξερε γιατι εισαι ικανος τυπεΑυτο το "δεν εισαι ικανος να παρεις πριβε" (δηλαδη εισαι μπατιρης) το εχω ακουσει κι εγω οταν απερριψα μια μαύρη σε στριπ. Στ' αρχιδια μας τύπε μου.
Πιο πολύ θα ξεφτιλιστεί με Σλάβα ή με Αφρικάνα,μιγάδα και Ασιάτισα;Γιατί αυτές έχουν αρκετή πέραση εκεί (κυρίως Ολλανδία)
Aν και το θεωρώ μαλακία,όντως αυτο που ανέφερε ο kman συμβαίνει.
Και η αλήθεια είναι ότι οι Σλαβες εχουν διαφορετικο,μεταξύ τους, πρεστίζ στη δύση.
Σέρβες και Ρωσίδες θεωρούνται αφρός,ακολουθουν Τσέχες-Σλοβάκες,μετά κάτι Λευκορωσίδες και Ουκρανέζες και ξεκάθαρα στον πάτο,οι Πολωνέζες.
Φυσικά όποιος Γερμανός επιλέξει να παντρευτεί Σλάβα,αυτή πρέπει να είναι όμορφη μιας και εδώ,Σλάβα=όμορφη.
Άμα καταφέρει να παντρευτει κανά μπάζο,θεωρείται super μαλάκας.
Από τις άλλες που ανέφερες,πολλοί δυτικοί πηδάνε μαύρες,μιγάδες,αλλά δεν κάνουν συνήθως οικογένεια μαζι τους.
Με σχιστομάτισες κάνουν.
Αυτοί θεωρουνται από τον περίγυρό τους ψιλοακοινώνητοι,ψιλοανίκανοι να χτυπήσουν κάτι αξιολογο δυτικο, που αναγκαστηκαν να στραφούν προς άλλες λύσεις.
Ο γενικός κανόνας είναι ότι Γερμανοί/Γερμανίδες,8 άρια και πάνω παντρεύονται σχεδόν πάντα μεταξύ τους.
πολυ σωστα βαλκανιε
εισαι γεμανια τωρα ή τσεχια;
Μόναχο καθημερινές,αλλά 2-3 ΠΣΚ το μήνα Πράγα.
να επισημανουμε και το γεγονος οτι οταν μια ελληνιδα θελει να ανεβει επιπεδο κοινωνικα θα κοιταξει να διπλαρωσει καποιον γερμανο για να τον παντρευτει. αυτο ομως προυποθετει οτι η ελληνιδα εχει καλη μορφωση ειναι εμφανισημη εχει και καλη δουλεια.
σκεφτομαι να ανεβω για τις γιορτες επανω γερμανια, αλλά στερουμαι απο εμπενευση και διαθεση αυτο τον καιρο
αν ειναι να ανεβω θα μιλησουμε σε ΠΜ
FKK και τέτοια ή freestyler;
Ναι στειλε.
Έτσι είναι.Οι καλής εμφάνισης και καλου επαγγέλματος π.χ.γιατρίνες νεομετανάστριες που ήρθαν ή με Έλληνες ανάλογου επίπεδου μορφωσης θα ασχοληθουν ή με Γερμανους.
fkk και flatrates
διοτι η freestyle φαση ειναι για τα σλαβικα μουνολιβαδα
Επίσης εχω ρίξει Χ σε Γερμανίδα από ΠΟΛΥ πλουσια οικογένεια,εμφάνιση 8+ προσωπο,7- σώμα κα ο κοινός μας περίγυρος απορούσε πως είναι δυνατόν να την απορρίπτω και με έλεγαν ότι κλωτσάω ευκαιρίες που άλλος αλλοδαπός θα εκτιμούσε :S
Ας βάλουν τα λεφτά τους στον πάτο τους,είμαστε ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ λεφτά βγάζουμε μόνοι μας