Παντως ειλικρινα ρε παιδια απορω με τις απιστευτες ιστοριες καποιων εδω μεσα..... δηλαδη ελεος πια.....
χωρις φυσικα να θελω να γινω φουλ επικριτικος εξαλλου για αυτες τις μαλακιες και πολλους αλλους λογους λατρευουμε αυτο το site αλλα μερικοι δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο με τις ιστοριες που κατα καιρους ανεβαζετε και μαλιστα μερικοι ειστε και τοσο πλουραλιστικοι και περιγραφικοι που τρελαινομαι τελειως με τα ερωτικα επιτευγματα και κατορθωματα που βλεπω....
εμενα μια μιλφ μου κατσε πριν εναμιση χρονο περιπου και νταραβεριζομασταν αραια και που( και αυτο το λιγο-πολυ λογω του αντρα της και των απειρων κοινωνικων συμβασεων) μεχρι να την πιασει το γυναικειο παρανοικο ως συνηθως και να 'χωρισουμε' στα εξαφνα ( και ολο αυτο που θα οδηγησει , ειναι μια τρελα και εισαι πολυ μικροτερος μου και απειρες παρομοιες μαλακιες)
για να μην μακρυγορω μου συνεβει τελοσπαντων αυτο το γεγονος με την τυπισσα και νομιζα οτι εζησα την απολυτη περιπετεια , οτι εκπληρωσα την υπερτατη φαντασιωση , αισθανθηκα οτι επιασα το τζοκερ της ζωης ,οτι πατησα το αβατον των extreme πραγματων που θα μπορουσε να κανει ενας νεος ανθρωπος ασε που μολις τα σπασαμε ενιωσα ειμαι σε φαση πω πω πω τωρα που να βρεθει ξαναγκομενα και μαλιστα να την σφυριζω συστηματικα και τακτικα και να πεφτει τοσο καλο γαμησι ,πωωωωωω ειμαι να πεσω απο τα μπαλκονια και αντε τωρα ξανα εξω με μπακουρομαλακες φιλους για καμακι μπας και ....
και απο την αλλη εδω μεσα ο ενας σφυριζει ανελεητα το ενα μουνι μετα το αλλο εις τας ευρωπας , ο αλλος γνωρισε την Μπελουτσι απο κοινη παρεα χωρια τα απειρα μουνια που σφυριζε στο Αμερικα, ο παραλλος εσφιγγε μουνια απο το Hollywood .....
ε ηρεμηστε λιγο καποιοι ρε παιδια δηλαδη .... ωρες μπαινω εδω και βλεπω απο καποιους κατι περιπετιες και νομιζω οτι ζω σε αλλο συμπαν.....