Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Τύπε συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες. :hi: Γι' αυτό λέω ότι πρέπει να αρχίσουμε να βαθμολογούμε αντικειμενικά. Η βαθμολογική κλίμακα είναι διεθνής. Δεν αλλάζει ανάλογα με τη χώρα. Επίσης πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε μεγάλες βαθμολογίες επειδή η γκόμενα είναι άνω του μετρίου.
σωστα..  :hi:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
σας τα λεγα αλλα κανατε κουκουρουκου. Αλλα, to be fair, η Νεα Υορκη ειναι perfect storm φαση για one night stands. Καραβιες φρεσκος νεαροκοσμος, αμα μπορεις να παιξεις σε ηλικιες 22 (fresh out of college ηρθα NY να ζησω το μυθο της Carrie) μεχρι κει λιγο πριν τα 30 γαμας ακοπα. Tinder, drinks μετα τη δουλεια (που ολοι μετα τη δουλεια αμολιονται στα μπαρ) και πας με 70% πιθανοτητες να σου κατσει. Και δε τρεχει και τιποτα να της πεις και παρε ταξι και τραβα σπιτι σου στις 1 το πρωι μετα το σεξ, it's expected.

Βεβαια εχει και τ'αρνητικα του το θεμα, αμα πεις σοβαρευομαι θα φας τρελλο ακυρο, ολες απο μια φαση και περα (ειδικα μετα τα 30) τρωνε φλασια απο τους αμετρητους πουτσους που χουν φαει και καπου μεταξυ shrink και φιλεναδων χανεται τελειως η μπαλα. A και δεν ειναι φτηνη πολη, βεβαια. θες φραγκα για να περνας καλα.

Α και δεν ειναι ετσι Οοολη η Αμερικη, η ΝΥ ειναι ειδικη περιπτωση. Μαζευει νεαροκοσμο, οι αποστασεις ειναι μικρες, ολοι πινουν, ολοι γυροβολανε με ταξι κλπ. Αμα πας αλλου κι ειναι η αλλη 20 μιλια μακρυα κρυωνει γρηγορα το θεμα, ειδικα αμα πρεπει να διασχισεις το μισο LA που ναι σα να λεμε 2 ωρες δρομο.

Τωρα για τις Ελληνιδες, τα χω ξαναπει, οποτε ειμαι Ελλαδα περναω ζαχαρη. Οχι ποσοτητες NY αλλα αμα εχεις τον τροπο σου μια χαρα περνας. Απλα οι Ελληνιδες ειναι στο +200 στις ανασφαλειες σε σχεση με τον δυτικο κοσμο οποτε θελει χειρισμο το θεμα

[move]varge = Zantarien = The Attack of the Clones[/move]

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
9 παίρνει η Μπελούτσι για μένα στα νιάτα της, την οποία είχα την τύχη να γνωρίσω στην Πάρο μέσω κοινής παρέας. Πόσο πιο αντικειμενικός θες να γίνω?31 είμαι.
Ε νισαφι πια........ κρατιομουνα με το ενα ποστ σου .....κρατιομουνα με το αλλο ποστ σου......
νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αναλαβει την περιπτωση σου ο Τζακ ο φιδοεμπνευστης.........
Ιακωβεεεεε πες αλευρι ........ενας ακομα φιδεμπορας σε γυρευει.........

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τύπε αν γαμας οσο και οπως λες στα 31, εισαι αξιος συγχαρητηριων.

Ναι ρε συ Άλεξ μια χαρά τα λες.  Ο τύπος που είναι 31 και πέρυσι έλεγε ότι έδωσε 3000 ευρώ πριν 5 χρόνια για να γαμησει πουτάνα, ενώ σε μια άλλη ανάρτησή του έλεγε ότι τις δουλειές του με τα χρήματα τις κανονίζει ο προσωπικός του λογιστής. Τη μια είναι στη Νέα Υόρκη και την άλλη στη Μύκονο. Και όλως παραδόξως βγήκε από το σάιτ την ίδια ώρα με τον κλώνο του τον varge.

[move]:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: [/move]

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ναι ρε συ Άλεξ μια χαρά τα λες.  Ο τύπος που είναι 31 και πέρυσι έλεγε ότι έδωσε 3000 ευρώ πριν 5 χρόνια για να γαμησει πουτάνα, ενώ σε μια άλλη ανάρτησή του έλεγε ότι τις δουλειές του με τα χρήματα τις κανονίζει ο προσωπικός του λογιστής. Τη μια είναι στη Νέα Υόρκη και την άλλη στη Μύκονο. Και όλως παραδόξως βγήκε από το σάιτ την ίδια ώρα με τον κλώνο του τον varge.

[move]:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: [/move]

Τύπε αν κατάλαβα καλά λες ότι υπάρχουν φιδέμπορες και κλώνοι στο bou; :S :S :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τυποι αμα είναι να σπρώξετε λεφτά για να γαμησετε καλυτερα με πουτάνες. Γιατι με τις άλλες υπάρχουν κρυφές χρεώσεις :2funny: :2funny:
Τύπε, θέλουν να νιώθουν ότι οι γκόμενες τους θέλουν για τους ίδιους και όχι για τα λεφτά τους. :2funny:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ο δε Varge, κλώνος του Zantarien, σε ένα παλαιότερο ποστ του έλεγε ότι βρισκόταν σε κότερο και μέσα ένας φίλος του γαμούσε τη Μαριάντα Πιερίδη η οποία ίδρωνε τη φανέλα και ξεφώνιζε.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ο δε Varge, κλώνος του Zantarien, σε ένα παλαιότερο ποστ του έλεγε ότι βρισκόταν σε κότερο και μέσα ένας φίλος του γαμούσε τη Μαριάντα Πιερίδη η οποία ίδρωνε τη φανέλα και ξεφώνιζε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Παντως ειλικρινα ρε παιδια απορω με τις απιστευτες ιστοριες καποιων εδω μεσα..... δηλαδη ελεος πια.....
χωρις φυσικα να θελω να γινω φουλ επικριτικος εξαλλου για αυτες τις μαλακιες και πολλους αλλους λογους λατρευουμε αυτο το site αλλα μερικοι δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο με τις ιστοριες που κατα καιρους ανεβαζετε και μαλιστα μερικοι ειστε και τοσο πλουραλιστικοι και περιγραφικοι που τρελαινομαι τελειως με τα ερωτικα επιτευγματα και κατορθωματα που βλεπω.... :grin:
εμενα μια μιλφ μου κατσε πριν εναμιση χρονο περιπου και νταραβεριζομασταν αραια και που( και αυτο το λιγο-πολυ λογω του αντρα της και των απειρων κοινωνικων συμβασεων) μεχρι να την πιασει το γυναικειο παρανοικο ως συνηθως και να 'χωρισουμε' στα εξαφνα ( και ολο αυτο που θα οδηγησει , ειναι μια τρελα και εισαι πολυ μικροτερος μου και απειρες παρομοιες μαλακιες)
για να μην μακρυγορω μου συνεβει τελοσπαντων αυτο το γεγονος με την τυπισσα και νομιζα οτι εζησα την απολυτη περιπετεια , οτι εκπληρωσα την υπερτατη φαντασιωση , αισθανθηκα οτι επιασα το τζοκερ της ζωης ,οτι πατησα το αβατον των extreme πραγματων που θα μπορουσε να κανει ενας νεος ανθρωπος ασε που μολις τα σπασαμε ενιωσα ειμαι σε φαση πω πω πω τωρα που να βρεθει ξαναγκομενα και μαλιστα να την σφυριζω συστηματικα και τακτικα και να πεφτει τοσο καλο γαμησι ,πωωωωωω ειμαι να πεσω απο τα μπαλκονια και αντε τωρα ξανα εξω με μπακουρομαλακες φιλους για καμακι μπας και ....
και απο την αλλη εδω μεσα ο ενας σφυριζει ανελεητα το ενα μουνι μετα το αλλο εις τας ευρωπας , ο αλλος γνωρισε την Μπελουτσι απο κοινη παρεα χωρια τα απειρα μουνια που σφυριζε στο Αμερικα, ο παραλλος εσφιγγε μουνια απο το Hollywood .....
ε ηρεμηστε λιγο καποιοι ρε παιδια δηλαδη .... ωρες μπαινω εδω και βλεπω απο καποιους κατι περιπετιες και νομιζω οτι ζω σε αλλο συμπαν..... :2funny:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

Συνημμένα

• varge.png
    varge.png
    98,1 KB · Εμφανίσεις: 29

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Εσένα αυτό σου έκανε εντύπωση ή ότι έκατσε ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ καλοκαίρι στη Μύκονο, όπου δε βρίσκεις δωμάτιο με κάτω από 100 ευρώ;

Μπορεί βέβαια να δούλευε εκεί σεζόν ... αν και στην περίπτωση που δούλευε μάλλον δεν θα είχε χρόνο για τόσα γαμήσια , ούτε ο karl malone δεν είχε τόσες αντοχές. Οπότε πάμε η στο οτι είναι πολύ πλούσιος , η είναι η ώρα να επέμβει ο ιάκωβος με τα φίδια :)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Παντως ειλικρινα ρε παιδια απορω με τις απιστευτες ιστοριες καποιων εδω μεσα..... δηλαδη ελεος πια.....
χωρις φυσικα να θελω να γινω φουλ επικριτικος εξαλλου για αυτες τις μαλακιες και πολλους αλλους λογους λατρευουμε αυτο το site αλλα μερικοι δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο με τις ιστοριες που κατα καιρους ανεβαζετε και μαλιστα μερικοι ειστε και τοσο πλουραλιστικοι και περιγραφικοι που τρελαινομαι τελειως με τα ερωτικα επιτευγματα και κατορθωματα που βλεπω.... :grin:
εμενα μια μιλφ μου κατσε πριν εναμιση χρονο περιπου και νταραβεριζομασταν αραια και που( και αυτο το λιγο-πολυ λογω του αντρα της και των απειρων κοινωνικων συμβασεων) μεχρι να την πιασει το γυναικειο παρανοικο ως συνηθως και να 'χωρισουμε' στα εξαφνα ( και ολο αυτο που θα οδηγησει , ειναι μια τρελα και εισαι πολυ μικροτερος μου και απειρες παρομοιες μαλακιες)
για να μην μακρυγορω μου συνεβει τελοσπαντων αυτο το γεγονος με την τυπισσα και νομιζα οτι εζησα την απολυτη περιπετεια , οτι εκπληρωσα την υπερτατη φαντασιωση , αισθανθηκα οτι επιασα το τζοκερ της ζωης ,οτι πατησα το αβατον των extreme πραγματων που θα μπορουσε να κανει ενας νεος ανθρωπος ασε που μολις τα σπασαμε ενιωσα ειμαι σε φαση πω πω πω τωρα που να βρεθει ξαναγκομενα και μαλιστα να την σφυριζω συστηματικα και τακτικα και να πεφτει τοσο καλο γαμησι ,πωωωωωω ειμαι να πεσω απο τα μπαλκονια και αντε τωρα ξανα εξω με μπακουρομαλακες φιλους για καμακι μπας και ....
και απο την αλλη εδω μεσα ο ενας σφυριζει ανελεητα το ενα μουνι μετα το αλλο εις τας ευρωπας , ο αλλος γνωρισε την Μπελουτσι απο κοινη παρεα χωρια τα απειρα μουνια που σφυριζε στο Αμερικα, ο παραλλος εσφιγγε μουνια απο το Hollywood .....
ε ηρεμηστε λιγο καποιοι ρε παιδια δηλαδη .... ωρες μπαινω εδω και βλεπω απο καποιους κατι περιπετιες και νομιζω οτι ζω σε αλλο συμπαν..... :2funny:

Τύπε τους απαξίωσες τώρα :S :S

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.513
Πόντοι
216
Διαβάζω προσευχές του Μακαριστού Ιάκωβου Τσαλίκη για να μας δίνουν δύναμη να τα βγάλουμε πέρα με το θεριό.  

9789605590086_hd.jpg

Σε συγχαίρω!!!!!
Μπραβο φιλε μου, αυτος ειναι ο σωστος δρομος, ο δρομος της εγκράτειας!

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Τύπε τους απαξίωσες τώρα :S :S
δεν ηθελα να τους απαξιωσω ρε συ .....απλα δεν μπορω να πιστεψω οτι ο γαιδαρος πεταει ρε φιλε ..... εδω μεσα καποιοι μεχρι και για αυτο θα προσπαθησουν  να μας πεισουν...... :2funny:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
ε ηρεμηστε λιγο καποιοι ρε παιδια δηλαδη .... ωρες μπαινω εδω και βλεπω απο καποιους κατι περιπετιες και νομιζω οτι ζω σε αλλο συμπαν.....
Δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω τυπε.. γιατι ο καθενας εδω μεσα ειναι ανωνυμος, μοιραζεται
κ΄ προσθετει το δικο του λιθαρακι εμπειριας, προς βοηθεια κ΄ οφελος των υπολοιπων συναγωνιστων..
Εσυ τωρα αν ζεις σε αλλο συμπαν, στο χερι σου ειναι να το αλλαξεις..

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω τυπε.. γιατι ο καθενας εδω μεσα ειναι ανωνυμος, μοιραζεται
κ΄ προσθετει το δικο του λιθαρακι εμπειριας, προς βοηθεια κ΄ οφελος των υπολοιπων συναγωνιστων..
Εσυ τωρα αν ζεις σε αλλο συμπαν, στο χερι σου ειναι να το αλλαξεις..
ναι ρε τυπε ισχυει δεν λεω οτι ολα ειναι τα απολυτα ψευδη .... σιγουρα καποιες(και γιατι οχι πολλες) ιστοριες ειναι αληθινοτατες η με μεγαλη δοση αληθειας
και γω δεν λεω κατι εχω κανει ( κατα την γνωμη απειροελαχιστα πραγματα συγκριτικα με το τι θεωρειται πλουμιστο και adventurous sex life  ) αλλα παλι μια χαρα ειμαι θαρρω.....
αλλα ας κραταμε και μια γερη πισινη ρε Dean ..... οχι και την Bellucci σε κοινη παρεα ρε φιλε και γραφει στο bourdela........ειπαμε....στοιχειωδη ευφυια θελει..... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom