Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.003

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το θέτεις πολύ σωστά φίλε.Όντως,όταν πας μόνο με πουτάνες,μένεις πολύ πίσω στο θέμα φλερτ και κανονική σχέση με γυναίκα.Αυτό σε κάποιο βαθμό το είχα πάθει κι εγώ,γι'αυτό και έκοψα το σπορ.
Ακριβώς το αντιθετο συμβαινει.

Και η αποδειξη ειναι οτι επειδη το εκοψες το σπορ, σε πηρε απο κατω.
Να επανελθεις αμεσως. Αυριο κιολας.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το ότι βλέπεις όλον αυτό τον κόσμο μόνο στις γιορτές δε σε παραξενευει καθόλου, ας πούμε; Δηλαδή τι παθαίνει όλο τον υπόλοιπο χρόνο, εξαφανίζεται; Κάθεσαι και κρίνεις από το φαίνεσθαι. Βλέπεις, έρχονται Χριστούγεννα, εκπτώσεις, και 'υποχρεώσεις' στολισμού και οι ελλεηνίδες σέρνουν τους γκόμενους τους από τη μύτη για ψώνια. Δε θυμήθηκαν 1 μήνα πριν τις γιορτές ξαφνικά ότι είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που πρέπει να βγει να δείξει σε όλους τη χαρά του...

Καλύτερα καμιά φορά να σε σέρνει και γκόμενα παρά να σέρνεις εσύ συνέχεια μόνος σου το 'κουφάρι' σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καλύτερα καμιά φορά να σε σέρνει και γκόμενα παρά να σέρνεις εσύ συνέχεια μόνος σου το 'κουφάρι' σου.
ενταξει συραμε γκομενες 1,2,3,5, 10
χορτασαμε ,
γιατι να φορτωθούμε μια να μας πρηζει μονιμα?
1-2 φορες την εβδομαδα με την γκομενα νομιζω είναι το ιδανικο μετα είναι βιασμος της φυσης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εννοουμε σκέφτεσαι σαν γυναικα,
όχι από αποψης σεξουαλικών προτιμησεων.
αλλα στις υπολοιπες αποψεις.
λες και εισαι γυναικα εγκλωβισμενη σε αντρικο σωμα που γουσταρει γυναικες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πχ η γυναικα μου μου ελεγε κοιτα του γερους που βγαινουν ζευγαρι για βολτα δεν είναι ωραια εικονα?
ε όχι δεν είναι ωραια εικονα, ωραια εικονα είναι να μην σερνω μια γρια , αλλα όταν θα εχω γινει και εγω γερος να είμαι εστω και με μια πληρωμενη 20αρα με κωλαρακι χωρις κυτταριτιδα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ενταξει συραμε γκομενες 1,2,3,5, 10
χορτασαμε ,
γιατι να φορτωθούμε μια να μας πρηζει μονιμα?
1-2 φορες την εβδομαδα με την γκομενα νομιζω είναι το ιδανικο μετα είναι βιασμος της φυσης

Εσύ αν μπορείς να σέρνεις 10,καν'το.Δεν είπε κανεις να φορτωθείς μία.

Μιλάω γι'αυτούς που δεν έχουν επιλογές,δεν 'πουλάνε' στις γκόμενες και είναι ή μία ή καμία.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ουτε εγω πουλαω γενικα. αλλα στα 37 μου εχω 31 σχεσεις.
ε δεν μου λειπουν οι βολτες στο ηλιοβασίλεμα, αυτά είναι για γυναικειες φαντασιώσεις.
εμεις τα κανουμε για να παιχτεί η τσοντα που είναι η δικη μας φαντασιωση.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ουτε εγω πουλαω γενικα. αλλα στα 37 μου εχω 31 σχεσεις.
ε δεν μου λειπουν οι βολτες στο ηλιοβασίλεμα, αυτά είναι για γυναικειες φαντασιώσεις.
εμεις τα κανουμε για να παιχτεί η τσοντα που είναι η δικη μας φαντασιωση.

Αν πουλούσες κιόλας,πόσες σχέσεις θα έκανες;Ήμαρτον δηλαδή.31 κανονικές ή βάζεις και πουτάνες μέσα;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μιλάς λες και πάσχεις από κατάθλιψη και επισκέπτεσαι ψυχίατρο που σου γράφει φαρμακευτική αγωγή.

Όχι ρε,καμία σχέση.Απλώς παίζει πεσμένη διάθεση συν πολύ απαισιοδοξία για το μέλλον.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.776
Πόντοι
5.827
Αν πουλούσες κιόλας,πόσες σχέσεις θα έκανες;Ήμαρτον δηλαδή.31 κανονικές ή βάζεις και πουτάνες μέσα;
Αν γαμουσε από τα 17 του, είναι 1,5 διαφορετική το χρόνο. Πολλές τις θεωρείς εσύ; Έλεος δηλαδή.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έτσι είσαι εδώ και κάτι μήνες όμως. Μάλλον πάσχεις από κατάθλιψη.

Απ'όσο ξέρω,εαν έχεις κατάθλιψη είσαι όλη μέρα σπίτι και κοιτάς τα ταβάνια.Μην το συγχέεις με την κακή διάθεση.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν γαμουσε από τα 17 του, είναι 1,5 διαφορετική το χρόνο. Πολλές τις θεωρείς εσύ; Έλεος δηλαδή.

Δεν ξέρω κανέναν που να είχε διαφορετική γκόμενα κάθε χρόνο.Γι'αυτό μου μοιάζει περίεργο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.776
Πόντοι
5.827
Δεν ξέρω κανέναν που να είχε διαφορετική γκόμενα κάθε χρόνο.Γι'αυτό μου μοιάζει περίεργο.
Τότε να αλλάξεις παρέες... Λίγο να το κυνηγησεις, και ο πιο άχρηστος γαμάει μία διαφορετική το χρόνο. Μιλάμε για γαμήσι, όχι γκόμενα απαραίτητα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
31 οι "απληρωτες", οι πληρωμένες πρεπει να είναι γυρω στις 31 το χρονο.
μετραν και τα ουαν ναητ σταντ και γκομενες της εβδομάδας. οπου υπηρχε διεισδυση μετραει. όχι σαν τις γκομενες που τις ρωτας ποσες σχεσεις ειχαν και σου λεν μονο αυτές που κρατησαν πανω από μηνα.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Βλέπω πάντως βρε παιδιά στις αμερικάνικες sitcoms (How I met your mother, Friends, Two and a half men, Coupling κλπ) τις γκόμενες να δείχνουν ξεκάθαρα σημάδια διαθεσιμότητας, να κάνουν πολλές φορές εκείνες κίνηση, να είναι ΠΟΛΥ πιο ελκυστικές από τα ημεδαπά φρόκαλα, να κάθονται από το 1ο ραντεβού χωρίς κανέναν ενδοιασμό και να απολαμβάνουν το σεξ ακομπλεξάριστα σαν να είναι κάτι το απολύτως φυσικό και αναρωτιέμαι... Είναι πραγματικά έτσι στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού και εμείς εδώ κολυμπάμε στα σκατά ή απλά έτσι τα παρουσιάζει η τηλεόραση; Με πιάνει κατάθλιψη στην ιδέα του πόσο πολύ απέχουν αυτά από την ελληνική πραγματικότητα που έχω συνηθίσει.

Να ηλίθιε. Πιστεύεις αυτά που γίνονται στα sitcoms.

Πολλές Αμερικανίδες στην πραγματικότητα, σε πληροφορώ ότι το σεξ πριν το γάμο το θεωρούν ταμπού!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom