Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Είναι σαν να μού λές, ''ξέρεις πόσοι ανθρωποι έχουν πνιγεί στην θάλασσα;'' , ως επιχείρημα εναντίον του θαλάσσιου μπάνιου...
Οχι. Αλλά θα σου πω "πώς ξερεις οτι γνωριζεις κολυμπι αν δεν εχεις πεσει στη θαλασσα ποτέ σου?"

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
γιατι ετσι νοιωθουν και μου το λενε ΟΛΟΙ οι παντρεμένοι πατεραδες
ε και τί θα σού πούν ρε φίλε !! ;; ότι είσαι μπακούρη, παντρέψου !!

Είναι σαν τον πλούσιο που λέγει στον φτωχό τί τυχερός που είναι που δεν έχει λεφτά γιατί δεν έχει έννοιες στο κεφάλι του !!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ε και τί θα σού πούν ρε φίλε !! ;; ότι είσαι μπακούρη, παντρέψου !!

Είναι σαν τον πλούσιο που λέγει στον φτωχό τί τυχερός που είναι που δεν έχει λεφτά γιατί δεν έχει έννοιες στο κεφάλι του !!
χαχαχα μου το ειπαν, παντρευτηκα, καταλαβα τον εγκλωβισμο και απεγκλωβιστηκα τωρα δεν τολμάνε να μου το ξαναπούνε χαχαχαχα

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Οχι. Αλλά θα σου πω "πώς ξερεις οτι γνωριζεις κολυμπι αν δεν εχεις πεσει στη θαλασσα ποτέ σου?"
είμαι 34 , ξέρω ποιος είμαι και τί μπορώ,. Και σε κάθε περίπτωση θα αγωνιστώ.
Εδώ οι άλλοι έκανα ένα σωρό κουτσούβελα χωρίς καμμία περγαμηνή, ούτε νιονιό στο κεφάλι τους. Εμείς θα μείνουμε θεατές λόγω .....φόβου αδυναμίας να ανταπεξέλθουμε ... !  

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
χαχαχα μου το ειπαν, παντρευτηκα, καταλαβα τον εγκλωβισμο και απεγκλωβιστηκα τωρα δεν τολμάνε να μου το ξαναπούνε χαχαχαχα
ξαναπαντρέψου. Απέτυχε καλύτερα που εγραφε και ο άλλος-
        η ζωή αγώνας είναι πάνω από όλα. Τπτ δεν είναι δεδομένο και οι προηγούμενες αποτυχίες είναι συχνά ο δρόμος για την επιτυχία.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ναι γιατί οι ελεύθερες και ξενερωτες κάθονται σπίτι και λιώνουν στο Facebook, όταν οι πιασμένες βγαίνουν με τους γκόμενους τους.  :uglystupid: :uglystupid:

Μα αυτό ακριβώς συμβαίνει.Οι ελεύθερες και ξενέρωτες είναι που ζουν μόνο για τα likes και για να απορρίπτουν άντρες.Όλες οι άλλες έχουν και γκόμενους,και βγαίνουν,και γαμιούνται μια χαρά,και κάνουν και ότι άλλο θες μαζί τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
        η ζωή αγώνας είναι πάνω από όλα. Τπτ δεν είναι δεδομένο και οι προηγούμενες αποτυχίες είναι συχνά ο δρόμος για την επιτυχία.
Εγω δεν ειπα να μην δοκιμασεις. Η διαφωνια μου ειναι στο οτι εχεις ηδη αποφασισει οτι θα εισαι καλυτερα εντος γαμου παρα εκτος, πριν καν παντρευτεις.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Εγω δεν ειπα να μην δοκιμασεις. Η διαφωνια μου ειναι στο οτι εχεις ηδη αποφασισει οτι θα εισαι καλυτερα εντος γαμου παρα εκτος, πριν καν παντρευτεις.
  όχι , δεν το έχω προαποφασίσει γιατί προφανώς δεν το γνωρίζω. Απλά τότε, θα λέω ότι τουλάχιστον το έκανα και αυτο το βημα ( παντρέυτηκα) στη ζωή μου, και δεν μού ταίριαζε.

Από διηγήσεις και νουθεσίες φίλων που ΄τωρα πια είναι στα 70+ τους και βάλε και μείναν μόνοι στη ζωή τους- δεν παντρέυτηκαν ποτέ- ( παρότι είχαν γκόμενες σωρό), θαρρώ ότι είναι καλύτερος ένας γάμος, έστω και ημιαποτυχημένος, από μια ζωή στην γύρα... 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Σε σένα δεν λείπουν,σε άλλους όμως μπορεί να λείπουν.Το ότι πολύς μοναχικός κόσμος νιώθει χειρότερα  όποτε έχει γιορτές,δεν είναι τυχαίο.
Το ότι βλέπεις όλον αυτό τον κόσμο μόνο στις γιορτές δε σε παραξενευει καθόλου, ας πούμε; Δηλαδή τι παθαίνει όλο τον υπόλοιπο χρόνο, εξαφανίζεται; Κάθεσαι και κρίνεις από το φαίνεσθαι. Βλέπεις, έρχονται Χριστούγεννα, εκπτώσεις, και 'υποχρεώσεις' στολισμού και οι ελλεηνίδες σέρνουν τους γκόμενους τους από τη μύτη για ψώνια. Δε θυμήθηκαν 1 μήνα πριν τις γιορτές ξαφνικά ότι είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που πρέπει να βγει να δείξει σε όλους τη χαρά του...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
  όχι , δεν το έχω προαποφασίσει γιατί προφανώς δεν το γνωρίζω. Απλά τότε, θα λέω ότι τουλάχιστον το έκανα και αυτο το βημα ( παντρέυτηκα) στη ζωή μου, και δεν μού ταίριαζε.

Από διηγήσεις και νουθεσίες φίλων που ΄τωρα πια είναι στα 70+ τους και βάλε και μείναν μόνοι στη ζωή τους- δεν παντρέυτηκαν ποτέ- ( παρότι είχαν γκόμενες σωρό), θαρρώ ότι είναι καλύτερος ένας γάμος, έστω και ημιαποτυχημένος, από μια ζωή στην γύρα... 
Οκ τι να πω? Καλη τύχη στην επιλογη σου τότε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι αυτό θα κανω κάθε χρονο θα πεταω δεκαχίλιαρα για γαμους και διαζυγια για να ικανοποιησω τα ονειρα τους (δικο μου ονειρο ποτε δεν ητανε, θελω να γαμαω καλα κάθε μερα, αλλα μπομπονιέρες και κουτσουβελα είναι γυναικεια ονειρα). δεν σφαξανε. μια φορα καλα ητανε γλυτωσα κι από το πρηξιμο αντε παντρεψου να δεις τι καλα που είναι και αλλα τετοια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

και αυτοι που παντρευτηκαν τι σου ειπαν που τρεχουν και δεν προλαβαινουν στα 30, 40, 50, 60, 70?

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
και αυτοι που παντρευτηκαν τι σου ειπαν που τρεχουν και δεν προλαβαινουν στα 30, 40, 50, 60, 70?
εγώ μια χαρά βλέπω κάποιους παντρεμένους εδώ μέσα ( και προλαλήσαντες χαχα) να προλαβάινουν και τις τσάρκες, και τα στρίπ, και τα κωλόμπαρα και να ....γράφουν στο μπού .!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εξάλλου ας χαλαρώσουμε λίγο με το θέμα της διαιώνισης του είδους. Έχουμε γίνει 7,6 δισεκατομμύρια, για όνομα του θεού. Σαν τα βακτήρια έχουμε πια πολλαπλασιαστεί. Δεν έγινε και τίποτα, αν δε φέρουμε απογόνους.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τον τελευταιο 1,5 χρονο εκοψα τις πουτανες μετα απο 15 ετη περιπου και εδω και κανα 4μηνο εκοψα κ κωλομπαρα στριπ.. και δεν με βλεπω να επιστρεφω συντομα..

Γυναικες Ελληνιδες υπαρχουν πολλες, παρα παρα πολλες. Κανονικες γυναικες, νορμαλ ατομα και απο εμφανιση μιλαω για ανω του μετριου εως πολυ καλες.

Πλεον τα λεμε, τις φλερταρω κτλπ κατι που δεν μου εβγαινε οσο ασχολουμουν με πουτανες. Ηταν η ευκολη λυση η οποια με ειχε φερει αρκετα εκτος κλιματος.
Σαν αποτελεσμα στο παρελθον να εχω κανει σχεσεις εβδομαδας-μηνα-χρονου με εργαζομενες, στριποκοριτσα κτλπ τα οποια οσο τα θυμαμαι κοιταω τον εαυτο μ στον καθρεφτη και λεω "αι γαμησου μαλακα"..

Ενα πραγμα το οποιο εχω παρατηρησει οτι επαναλαμβανουν και εχουν εφαρμοσει ειναι το "να μην κερατωθουν" , νομιζω οτι ειναι απο τις τοπ προτεραιοτητες τους. Ετσι βλεπεις πολυ ωραια κοριτσακια με πολυ μετριους εως και ασχημους , με τους οποιους απλα εκφραζουν αυτα που θελουν (χωρις να ειναι απαραιτητο να τα νιωθουν κ ολας) , ζουν το παραμυθι τους μονες τους και οτι βγει.. αλλα ειναι σιγουρες οτι ο "μαγκας" δεν υπαρχει περιπτωση να βρει κατι αντιστοιχο. Το ιδιο ισχυει και για οσες ψαχνουν φραγκα. ΘΑ τις βρειτε διπλα στους ασχημοτερους κ οχι κ πολυ λεφταδες γιατι μοιραζονται την ιδια ανησυχια ..

Θελει ομως χρονο κ υπομονη αρχοντες . Το να εχεις το 100αρι στο χερι και στο 5λεπτο να σου παιρνει η αλλη πιπα δεν υπαρχει στην πραγματικη ζωη.

Χωρις πιεση , με ευγενεια, και χωρις πολλα πολλα γινεστε αρκετα "σωστος" στα ματια τους.

Ναι υπαρχουν και οι κατηγοριες "κλικας" που αν δεν εισαι μεσα-γνωστος κτλπ , βαζεις πολυ δυσκολοτερα. Οκ δεν πειραζει, παμε στα επομενα.
Υπαρχει τρελη ανασφαλεια στις γυναικες και οσοι με σωστη συμπεριφορα τις κανετε και αισθανονται ασφαλεις , εχετε τρελες πιθανοτητες να σας κατσουν τρελα μουνακια !

Επισης για να τα λεμε ολα, καποιοι που δε μετρατε ιδιαιετερα κ δεν εχετε πολλα φραγκα, καποια στιγμη θα το χασετε το γκομενακι, ετυχε σας εκατσε οκ. μετα βρηκε κατι που να ταιριαζει καλυτερα κ την εκανε. Ε δεν θ χαλασε ο κοσμος που αποκατασταθηκε η ταξη , ουτε θα τις βγαλουμε ολες πουτανες.
Ειναι αστειο ρε φιλε, σαν να βγαινουν οι μαιμου τυφλοι και να διαμαρτυρονται που εχασαν το επιδομα αναπηριας..

Το θέτεις πολύ σωστά φίλε.Όντως,όταν πας μόνο με πουτάνες,μένεις πολύ πίσω στο θέμα φλερτ και κανονική σχέση με γυναίκα.Αυτό σε κάποιο βαθμό το είχα πάθει κι εγώ,γι'αυτό και έκοψα το σπορ.

Και φυσικά συμφωνώ κι εγώ ότι οι όμορφες φοβούνται το κέρατο γι'αυτό και πάνε με πιο άσχημους από αυτές.Απλά,είναι αταίριαστο σαν θέαμα όταν βλέπεις ας πούμε μια γυναίκα του 8-9 να είναι με έναν 5-6 και να μην κοιτάει κανέναν άλλο γύρω της.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
παντρεμενος που δεν απογοητευτηκε είναι η εξαιρεση, εγω βλεπω τον κανονα.
ο μοναδικος που μου ειπε ότι είναι καλυτερα μεσα στον γαμο...

... πριν τον γαμο ηταν αθλητης επιπεδου νικου γκαλη, επιστήμονας στο σερν-την νασα της ευρωπης, ψηλος, μαλλιας
...και μετα το γαμο καραφλιασε, εβγαλε τικ, καμπουριασε, εγινε καρδιοπαθης και αφησε την ερευνα και την επιστημη γιατι δεν προλαβαινε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενα μονιμο υφος αγχους και ανασφαλειας εβλεπα καθε μερα στην φατσα του

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
εγώ μια χαρά βλέπω κάποιους παντρεμένους εδώ μέσα ( και προλαλήσαντες χαχα) να προλαβάινουν και τις τσάρκες, και τα στρίπ, και τα κωλόμπαρα και να ....γράφουν στο μπού .!!
Θυμάμαι έναν παντρεμένο που εξηγούσε στην τσατσά ότι μόλις τον πήρε η γυναίκα του τηλέφωνο και του είπε υποψιασμένη πως ανακάλυψε ότι δεν λείπει τελικά στον δικηγόρο που της είχε πει δήθεν ότι θα είναι. :2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
γιατι ετσι νοιωθουν και μου το λενε ΟΛΟΙ οι παντρεμένοι πατεραδες

Έλα ρε φίλε,μάλλον τα παραλες τώρα.Πάρα πολλοί λένε πως το να γίνεσαι πατέρας δεν συγκρίνεται με άλλο συναίσθημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom