Τον τελευταιο 1,5 χρονο εκοψα τις πουτανες μετα απο 15 ετη περιπου και εδω και κανα 4μηνο εκοψα κ κωλομπαρα στριπ.. και δεν με βλεπω να επιστρεφω συντομα..
Γυναικες Ελληνιδες υπαρχουν πολλες, παρα παρα πολλες. Κανονικες γυναικες, νορμαλ ατομα και απο εμφανιση μιλαω για ανω του μετριου εως πολυ καλες.
Πλεον τα λεμε, τις φλερταρω κτλπ κατι που δεν μου εβγαινε οσο ασχολουμουν με πουτανες. Ηταν η ευκολη λυση η οποια με ειχε φερει αρκετα εκτος κλιματος.
Σαν αποτελεσμα στο παρελθον να εχω κανει σχεσεις εβδομαδας-μηνα-χρονου με εργαζομενες, στριποκοριτσα κτλπ τα οποια οσο τα θυμαμαι κοιταω τον εαυτο μ στον καθρεφτη και λεω "αι γαμησου μαλακα"..
Ενα πραγμα το οποιο εχω παρατηρησει οτι επαναλαμβανουν και εχουν εφαρμοσει ειναι το "να μην κερατωθουν" , νομιζω οτι ειναι απο τις τοπ προτεραιοτητες τους. Ετσι βλεπεις πολυ ωραια κοριτσακια με πολυ μετριους εως και ασχημους , με τους οποιους απλα εκφραζουν αυτα που θελουν (χωρις να ειναι απαραιτητο να τα νιωθουν κ ολας) , ζουν το παραμυθι τους μονες τους και οτι βγει.. αλλα ειναι σιγουρες οτι ο "μαγκας" δεν υπαρχει περιπτωση να βρει κατι αντιστοιχο. Το ιδιο ισχυει και για οσες ψαχνουν φραγκα. ΘΑ τις βρειτε διπλα στους ασχημοτερους κ οχι κ πολυ λεφταδες γιατι μοιραζονται την ιδια ανησυχια ..
Θελει ομως χρονο κ υπομονη αρχοντες . Το να εχεις το 100αρι στο χερι και στο 5λεπτο να σου παιρνει η αλλη πιπα δεν υπαρχει στην πραγματικη ζωη.
Χωρις πιεση , με ευγενεια, και χωρις πολλα πολλα γινεστε αρκετα "σωστος" στα ματια τους.
Ναι υπαρχουν και οι κατηγοριες "κλικας" που αν δεν εισαι μεσα-γνωστος κτλπ , βαζεις πολυ δυσκολοτερα. Οκ δεν πειραζει, παμε στα επομενα.
Υπαρχει τρελη ανασφαλεια στις γυναικες και οσοι με σωστη συμπεριφορα τις κανετε και αισθανονται ασφαλεις , εχετε τρελες πιθανοτητες να σας κατσουν τρελα μουνακια !
Επισης για να τα λεμε ολα, καποιοι που δε μετρατε ιδιαιετερα κ δεν εχετε πολλα φραγκα, καποια στιγμη θα το χασετε το γκομενακι, ετυχε σας εκατσε οκ. μετα βρηκε κατι που να ταιριαζει καλυτερα κ την εκανε. Ε δεν θ χαλασε ο κοσμος που αποκατασταθηκε η ταξη , ουτε θα τις βγαλουμε ολες πουτανες.
Ειναι αστειο ρε φιλε, σαν να βγαινουν οι μαιμου τυφλοι και να διαμαρτυρονται που εχασαν το επιδομα αναπηριας..