Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Τύπε ξες καμμία που δεν θα το έκανε αυτό το πράγμα;

Υπάρχουν γυναίκες που έχουν το χρήμα γραμμένο στο μουνί τους, και καλά κάνουν.

Υπάρχουν πάλι άλλες που θα πήγαιναν και με έναν που είναι με το ένα πόδι στο τάφο, μόνο και μόνο για τα λεφτά. Γιατί για τι άλλο θα πήγαινε με το γέρο; Για την ομορφάδα του;

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Eγω παλι λυπαμαι οσες μπλεκουν με βλακες...

Καλύτερα βλάκας παρά να μολύνεις την κακομοίρα. Έτσι και μαθαίνα ότι την είχε πηδήξει δεξιός κοστουμάτος λιγδιάρης θα ξενέρωνα.

Βέβαια φήμες λένε ότι οι δεξιοί είναι οι χειρότεροι εραστές, και ότι είναι όλο φρου φρου και αρώματα, ενώ στο κρεβάτι... ΔΕΝ!!! Οπότε δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για το "πήδηξε"

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Καλύτερα βλάκας παρά να μολύνεις την κακομοίρα. Έτσι και μαθαίνα ότι την είχε πηδήξει δεξιός κοστουμάτος λιγδιάρης θα ξενέρωνα.

Βέβαια φήμες λένε ότι οι δεξιοί είναι οι χειρότεροι εραστές, και ότι είναι όλο φρου φρου και αρώματα, ενώ στο κρεβάτι... ΔΕΝ!!! Οπότε δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για το "πήδηξε"

Αυτά τα φαντάζεσαι. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άπλυτοι είναι οι πιο αγάμητοι "άνθρωποι".

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Κιμάς για μακαρόνια ή κιμάς για τα old-school μπεργκεράδικα, τι προτιμάς να γίνεις;

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Αυτά τα φαντάζεσαι. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άπλυτοι είναι οι πιο αγάμητοι "άνθρωποι".
Πάντως στα κάμπινγκ το καλοκάιρι μια χαρά βολεύονται οι άπλυτοι με τις άπλυτες και τις τουρίστριες.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Κιμάς για μακαρόνια ή κιμάς για τα old-school μπεργκεράδικα, τι προτιμάς να γίνεις;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως στα κάμπινγκ το καλοκάιρι μια χαρά βολεύονται οι άπλυτοι με τις άπλυτες και τις τουρίστριες.

Νομίζεις τύπε.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Λες να με δουλεύουνε οι ανταποκριτές μου; Κιθαρίτσα, θαλασσίτσα και ουσιούλες είναι το ιδανικό μείγμα. Οι άλλοι τι γνώμη έχετε, κανένας από πρώτο χερι;

Τύπε δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι αριστεροί είναι θηλυπρεπείς. Δεν πας πουθενά έτσι.

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Τύπε δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι αριστεροί είναι θηλυπρεπείς. Δεν πας πουθενά έτσι.
Δεν ειναι όλοι έτσι, π.χ. οι ρουβίκουνες δέρνουνε ( :2funny:). Άλλοι κάνουνε σπορ, π.χ. kite surf και είναι γυμνασμένοι.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Δεν ειναι όλοι έτσι, π.χ. οι ρουβίκουνες δέρνουνε ( :2funny:). Άλλοι κάνουνε σπορ, π.χ. kite surf και είναι γυμνασμένοι.

Και στην σπάνια περίπτωση που ένας αριστερός έχει κανονική εμφάνιση θα έχει θηλυπρεπή συμπεριφορά. Η ίδια η αριστερά είναι θηλυπρεπής ιδεολογία. Ένα πολύ μικρό ποσοστό ίσως κάτι κάνει, αλλά είναι πολύ λίγοι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Και στην σπάνια περίπτωση που ένας αριστερός έχει κανονική εμφάνιση θα έχει θηλυπρεπή συμπεριφορά. Η ίδια η αριστερά είναι θηλυπρεπής ιδεολογία. Ένα πολύ μικρό ποσοστό ίσως κάτι κάνει, αλλά είναι πολύ λίγοι.

soldiers-of-the-soviet-army-exulting-at-the-end-of-the-war-on-the-of-picture-id186415357

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6

Θες να βγάλω τον αναπτήρα, να σου πω εγώ;

Λες να με δουλεύουνε οι ανταποκριτές μου; Κιθαρίτσα, θαλασσίτσα και ουσιούλες είναι το ιδανικό μείγμα. Οι άλλοι τι γνώμη έχετε, κανένας από πρώτο χερι;

Τους μπερδεύεις με τους εναλλακτικούς χίππηδες μάλλον.  Εγώ πάντως είμαι αντιφασίστας βασικά, έτσι θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου. Όχι αναρχικό.

Χειρότερο πράγμα, από τους φασίστες δεν υπάρχει, και αλίμονο στις γκόμενες που θα έχουν πάρε δώσε με φασιστόμουτρα.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Τύπε αυτοί είναι στρατιώτες. (Αν και μπροστά στους Γερμανούς μειονεκτούν σε αρρενωπότητα...) Ο κολλεκτιβισμός γενικά είναι θηλυπρεπής ιδεολογία.

Ενώ ο φασισμός πολύ αντρουά...μια στη γωνία να σας στριμώξουν, θα βάλετε τα κλάματα και θα φωνάζετε "Αφήστε με".

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ενώ ο φασισμός πολύ αντρουά...μια στη γωνία να σας στριμώξουν, θα βάλετε τα κλάματα και θα φωνάζετε "Αφήστε με".

Εγώ βλάκα είμαι Δεξιός Φιλελεύθερος. Η Δεξιά έχει αντρίλα. Η αριστερά όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom