Martinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Σοβαρή γκόμενα. Νταραβερίζεται με τον πορνόγερο για τα φράγκα.
Τύπε ξες καμμία που δεν θα το έκανε αυτό το πράγμα;
Σοβαρή γκόμενα. Νταραβερίζεται με τον πορνόγερο για τα φράγκα.
Τύπε ξες καμμία που δεν θα το έκανε αυτό το πράγμα;
Eγω παλι λυπαμαι οσες μπλεκουν με βλακες...
Καλύτερα βλάκας παρά να μολύνεις την κακομοίρα. Έτσι και μαθαίνα ότι την είχε πηδήξει δεξιός κοστουμάτος λιγδιάρης θα ξενέρωνα.
Βέβαια φήμες λένε ότι οι δεξιοί είναι οι χειρότεροι εραστές, και ότι είναι όλο φρου φρου και αρώματα, ενώ στο κρεβάτι... ΔΕΝ!!! Οπότε δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για το "πήδηξε"
Πάντως στα κάμπινγκ το καλοκάιρι μια χαρά βολεύονται οι άπλυτοι με τις άπλυτες και τις τουρίστριες.Αυτά τα φαντάζεσαι. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άπλυτοι είναι οι πιο αγάμητοι "άνθρωποι".
Κιμάς για μακαρόνια ή κιμάς για τα old-school μπεργκεράδικα, τι προτιμάς να γίνεις;
Πάντως στα κάμπινγκ το καλοκάιρι μια χαρά βολεύονται οι άπλυτοι με τις άπλυτες και τις τουρίστριες.
Λες να με δουλεύουνε οι ανταποκριτές μου; Κιθαρίτσα, θαλασσίτσα και ουσιούλες είναι το ιδανικό μείγμα. Οι άλλοι τι γνώμη έχετε, κανένας από πρώτο χερι;Νομίζεις τύπε.
Λες να με δουλεύουνε οι ανταποκριτές μου; Κιθαρίτσα, θαλασσίτσα και ουσιούλες είναι το ιδανικό μείγμα. Οι άλλοι τι γνώμη έχετε, κανένας από πρώτο χερι;
Δεν ειναι όλοι έτσι, π.χ. οι ρουβίκουνες δέρνουνε ( ). Άλλοι κάνουνε σπορ, π.χ. kite surf και είναι γυμνασμένοι.Τύπε δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι αριστεροί είναι θηλυπρεπείς. Δεν πας πουθενά έτσι.
Δεν ειναι όλοι έτσι, π.χ. οι ρουβίκουνες δέρνουνε ( ). Άλλοι κάνουνε σπορ, π.χ. kite surf και είναι γυμνασμένοι.
Και στην σπάνια περίπτωση που ένας αριστερός έχει κανονική εμφάνιση θα έχει θηλυπρεπή συμπεριφορά. Η ίδια η αριστερά είναι θηλυπρεπής ιδεολογία. Ένα πολύ μικρό ποσοστό ίσως κάτι κάνει, αλλά είναι πολύ λίγοι.
κι αυτό σωστό είναι αλλά ίσως υπάρχουνε και αριστεροί με δεξιές πλούτσεςΗ ίδια η αριστερά είναι θηλυπρεπής ιδεολογία.
Τύπε δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι αριστεροί είναι θηλυπρεπείς. Δεν πας πουθενά έτσι.
Λες να με δουλεύουνε οι ανταποκριτές μου; Κιθαρίτσα, θαλασσίτσα και ουσιούλες είναι το ιδανικό μείγμα. Οι άλλοι τι γνώμη έχετε, κανένας από πρώτο χερι;
Θες να βγάλω τον αναπτήρα, να σου πω εγώ;
Τύπε αυτοί είναι στρατιώτες. (Αν και μπροστά στους Γερμανούς μειονεκτούν σε αρρενωπότητα...) Ο κολλεκτιβισμός γενικά είναι θηλυπρεπής ιδεολογία.
Και τί θα κάνεις ρε ηλίθιε με τον αναπτήρα;
Ενώ ο φασισμός πολύ αντρουά...μια στη γωνία να σας στριμώξουν, θα βάλετε τα κλάματα και θα φωνάζετε "Αφήστε με".
Σε θέλω για λάμπα, γιατί μόνο για αυτό είσαι χρήσιμος.