BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
το ξερω τυπε :S :S :S
αλλα το χαλι των ελλεϊνιδων δεν το εχει καμια ρατσα :S :S :S
Αυτό είναι αλήθεια :S :S :S
Θα σου ευχομουν να πέσεις σε κωλομπαρά βιαστή..
αλλα εσυ θα γούσταρες μωρη πουστάρα
οχι ελλεινιδων μονο και ελληνων .
Γενικος ειμαστε σαν ρατσα αστα να πανε
και εγω νομιζω οτι υατο ειχα ψηφησειΤύπε η συμπεριφορά των γυναικών σχετίζεται άμεσα με την συμπεριφορά των αντρών. Γι' αυτό κι εγώ στη ψηφοφορία επέλεξα το "αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της".
Είναι πολύ μεγάλη ανάλυση. Δεν γίνεται τώρα. Μπορεί σε βάθος χρόνου να δεις κομμάτια της σοφίας μου σε διάφορα σχόλια. Σταμάτα να κάνεις μαλακίες να μείνεις καιρό στο σάιτ. ;)
Μια γκόμενα που "έψηνα" διακριτικά και κόσμια μού είπε μπροστά σε άλλους ότι μου έστειλε στο viber ευχετήριο μήνυμα για τα γενέθλιά μου (ο ρουφιάνος το facebook γαρ),και ο μαλάκας την ξεμπρόστιασα ότι ουδέποτε το έλαβα δείχνοντάς της τα μηνύματα κι έγινε ρεζίλι... Φυσικά η γκόμενα "έκοψε" πέρα...Τύποι ίσως δεν έχετε ΙΔΕΑ πόσα ψέμματα λένε οι γυναίκες.
Παθολογικές ψεύτρες καθημερινά σχεδόν στα πάντα
λυπάμαι τις γκόμενες που μπλέκουν με δεξιούς. Μην αναρωτηθείτε μετά γιατί γίνονται καριόλες
To διακομοδησα λιγο.. 'τα φερρερο' μεταφορικα ειναι ο πλουτος,και ο τυποςΕ; Που κολλάνε τα Ferrero Rocher;
Ψέματα είναι κατά τα άλλα;
τα φτιακσα με ξενι κε με εκσαφανισε ενο με ελινιδα ολα ζαχαριKotobiftekos που χάθηκες φίλος?μας ελειψες
τα φτιακσα με ξενι κε με εκσαφανισε ενο με ελινιδα ολα ζαχαρι
ιεν πολι ορεα με τιν ελινιδα φτιανι γλικα φαγιτα απο ολαεννοεις στον εξαφανισε ενω η ελληνιδα ηθελε μονο "ζαχαρη"....
Τρως καλά δλδιεν πολι ορεα με τιν ελινιδα φτιανι γλικα φαγιτα απο ολα
ενο ι κσενι δε κανι τιποτισ
τροο πολα κε ορεα φαγιταΤρως καλά δλδ
Από πού ήτανε?ζιμπαμπουινα?τα φτιακσα με ξενι κε με εκσαφανισε ενο με ελινιδα ολα ζαχαρι
ιταν απο εδο κοντα οχι πιθικινα απο φιεριΑπό πού ήτανε?ζιμπαμπουινα?
To διακομοδησα λιγο.. 'τα φερρερο' μεταφορικα ειναι ο πλουτος,και ο τυπος
διπλα της, κακομαθαινει την υποψηφια γκομενα, προσφεροντας απλοχερα τα παντα..
Eγω παλι λυπαμαι οσες μπλεκουν με βλακες...Προσωπικά λυπάμαι τις γκόμενες που μπλέκουν με δεξιούς. Μην αναρωτηθείτε μετά γιατί γίνονται καριόλες.