Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Αυθαίρετο και τελείως λανθασμένο επιχείρημα που βολεύει μόνο τα ελεεινά λαμόγια. Θα πάτε όλοι στην κόλαση.

Καθόλου αυθαίρετο και ολόσωστο. Προκύπτει από παρατήρηση και η βιολογία συμφωνεί. Εγώ προσωπικά όπως σου έχω ξαναπεί δεν είμαι "ελεεινό λαμόγιο" αλλά όχι για λόγους "ηθικής" αλλά επειδή βαριέμαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε βλάκα έχεις διαβάσει καθόλου έρευνες και στατιστικές; Ο μέσος όρος σεξουαλικών συντρόφων εφ' όρου ζωής είναι το πολύ 10. Αν σκεφτείς ότι δεν ψάχνω ποτέ για σχέση και ότι είμαι λίγο κάτω από το μέσο όρο δεν μπορείς να το πεις και αποτυχία. Άσε που σε συνολικό αριθμό γυναικών που έχω γαμήσει είμαι απείρως πάνω από το μέσο όρο.
παρε μια ερευνα στην μαπα
στην ελλαδα του σημερα οι αντρες εχουν 30 σχεσεις , εγω με 30 είμαι νορμαλ εσυ εισαι λειψος, κοιταξου να φτασεις τις 30 γιατι τα χρονια περνανε και θα μεινεις λειψος

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
στην ελλαδα του σημερα οι αντρες εχουν 30 σχεσεις , εγω με 30 είμαι νορμαλ εσυ εισαι λειψος, κοιταξου να φτασεις τις 30 γιατι τα χρονια περνανε και θα μεινεις λειψος

Για να καταλάβεις τι λαμόγιο είναι ο Έλληνας, κοίτα τι λέει:

"Στην Ελλάδα η δηλωμένη διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς οι γυναίκες φέρονται να έχουν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους, ενώ οι άντρες… 30!"

Είναι πασιφανές ότι ο Έλληνας υπολογίζει μέσα και τις πουτάνες.  :2funny:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Επίσης σε παγκόσμιο επίπεδο η έρευνα συμφωνεί απολύτως μαζί μου:

"Κατά καιρούς αναδύονται δημοσιεύσεις στατιστικών πάνω στον αριθμό συντρόφων που είχαν άνδρες και γυναίκες μέχρι κάποια ηλικία στη ζωή τους, ή και σε ολόκληρη τη ζωή τους. Έτσι έχουμε τα στατιστικά της Family Planning Association, σύμφωνα με τα οποία οι γυναίκες έχουν 6,5 συντρόφους στη διάρκεια της ζωής τους, κατά μέσο όρο, ενώ οι άντρες έχουν 12,7."

Και στον αριθμό που δηλώνουν οι άντρες πάλι περιλαμβάνονται οι πουτάνες!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Για να καταλάβεις τι λαμόγιο είναι ο Έλληνας, κοίτα τι λέει:

"Στην Ελλάδα η δηλωμένη διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς οι γυναίκες φέρονται να έχουν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους, ενώ οι άντρες… 30!"

Είναι πασιφανές ότι ο Έλληνας υπολογίζει μέσα και τις πουτάνες.  :2funny:
χαζουλη οι γυναικες αν δεν περασει μηνας δεν το μετρανε σχεση και ας εχουν κανει σεξ.
τα ουαν ναητ σταντ τα εχουν ξεχασει ολες και δεν αναφερουν τιποτα.
30 είναι η αληθεια τωρα και στα επομενα χρονια μεχρι να τα τινάξουμε θα ανεβει και άλλο το νουμερο. στα 70 όμως δεν προλαβαίνεις να κανεις 50 σχεσεις ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ που θα είναι τοτε ο μεσος ορος. ξεκινα είναι ηδη αργα.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Καθόλου αυθαίρετο και ολόσωστο. Προκύπτει από παρατήρηση και η βιολογία συμφωνεί. Εγώ προσωπικά όπως σου έχω ξαναπεί δεν είμαι "ελεεινό λαμόγιο" αλλά όχι για λόγους "ηθικής" αλλά επειδή βαριέμαι.

Παπάρια μάντολες φίλε. Έχεις ακούσει ποτέ γυναίκες να μιλούν μεταξύ τους για σεξ; Μόνο για το τι θα φορέσουν το βράδυ συζητούν και δεν απατούν ποτέ τον άντρα τους λόγω έλλειψης σεξ.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
30 είναι η αληθεια τωρα και στα επομενα χρονια μεχρι να τα τινάξουμε θα ανεβει και άλλο το νουμερο. στα 70 όμως δεν προλαβαίνεις να κανεις 50 σχεσεις ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ που θα είναι τοτε ο μεσος ορος. ξεκινα είναι ηδη αργα.

Δεν με ενδιαφέρει να προσπαθήσω για σεξ. Γαμάω με 10 ευρώ και έχω γαμήσει πολύ περισσότερες γυναίκες από σένα.  :-*

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
χαζουλη οι γυναικες αν δεν περασει μηνας δεν το μετρανε σχεση και ας εχουν κανει σεξ.
τα ουαν ναητ σταντ τα εχουν ξεχασει ολες και δεν αναφερουν τιποτα.
Εξάλλου δε στέκει και μαθηματικά οι μέσοι όροι να είναι διαφορετικοί, δεδομένου ότι άντρες και γυναίκες πληθυσμιακά είναι ισάριθμοι. Εκτός αν η έρευνα βάζει και τους ομοφυλοφικούς συντρόφους μέσα που το αποκλείω.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Εξάλλου δε στέκει και μαθηματικά οι μέσοι όροι να είναι διαφορετικοί, δεδομένου ότι άντρες και γυναίκες πληθυσμιακά είναι ισάριθμοι. Εκτός αν η έρευνα βάζει και τους ομοφυλοφικούς συντρόφους μέσα που το αποκλείω.

Οι άντρες μετράνε και τις πουτάνες μέσα. Αυτή είναι η μόνη διαφορά. Μη νομίζεις ότι όλοι οι άντρες έχουν πάει με κάτι εκατοντάδες πουτάνες όπως εμείς. Ειδικά στο εξωτερικό πολλοί άντρες δεν έχουν πάει ποτέ με πουτάνα.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Τύπε τί σε έχει πιάσει με τις σχέσεις. Χαλάρωσε λίγο, δεν είναι φυσιολογικό.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Οι άντρες μετράνε και τις πουτάνες μέσα. Αυτή είναι η μόνη διαφορά. Μη νομίζεις ότι όλοι οι άντρες έχουν πάει με κάτι εκατοντάδες πουτάνες όπως εμείς. Ειδικά στο εξωτερικό πολλοί άντρες δεν έχουν πάει ποτέ με πουτάνα.
Είναι δυνατόν, λες, να μετράνε τις πουτάνες σαν ερωτικούς συντρόφους; :2funny: Και να έχουν πάει μόνο με καμιά 20ριά σε ολόκληρη τη ζωή τους; :2funny:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Είναι δυνατόν, λες, να μετράνε τις πουτάνες σαν ερωτικούς συντρόφους; :2funny: Και να έχουν πάει μόνο με καμιά 20ριά σε ολόκληρη τη ζωή τους; :2funny:

Φυσικά είναι δυνατόν. Μιλάει για ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ συντρόφους, δηλαδή για άτομα που έχεις κάνει σεξ. Ξέρεις πόση αγαμία υπάρχει στον κόσμο;

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό. Πιστεύω ότι απλά οι περισσότεροι είναι φιδέμπορες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Εξαρτάται βασικά και από την ηλικία των ερωτηθέντων. Αν πήραν σαν δείγμα γυναίκες στα 20 τους και άντρες στα 40-50 τους, λογικό είναι να έβγαλε τέτοια αποτελέσματα η έρευνα. Πρέπει το δείγμα να ανήκει στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ, για να μην πω να έχει τις ίδιες ηλικίες, για να βγάλεις ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
η εμμονη σου τελευταια ως αμυνα στις επιθεσεις για λαμογια, παντρεμενους, αρραβωνιασμενους, δεσμευμενους και δε ξερω κι εγω τι αλλο, γυρναει μπουμερανγκ να ξερεις και κουραζει γιατι; γιατι δεν αφηνεις τον αλλο να κανει τη δουλεια του και παντρεμενος να ειναι. Δε κανει τιποτα κακο. Κανεις τωρα οτι σου καναν.

Όχι, γιατί αυτά τα λαμόγια μου στερούν μια γκόμενα που θα μπορούσα να έχω εγώ και να της είμαι πιστός. Τα λαμόγια με ανάγκασαν αρχικά να γίνω μπουρδελιάρης, άσχετα αν πλέον μου έγινε τρόπος ζωής.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Ύστερα είναι και το άλλο που ειπώθηκε προηγουμένος, οτι δηλαδή μπορεί οι άντρες να μετράνε και τα one night stand ενω οι γυναίκες  να μην τα μετράνε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Όπως και να 'χει, χαίρομαι πολύ που στα 26 μου είμαι αισθητά πάνω από τον μέσο όρο. (και χωρίς τις πουτάνες) :grin:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Εμένα με έχουν χωρίσει γκόμενες γιατί ήμουν πάντα ειλικρινής και τους το έλεγα στα ίσια όταν πήγαινα με πουτάνα. Και πιθανόν μετά να τα έφτιαξαν με κάποιο λαμόγιο. Δεν μπορώ λοιπόν να ανεχτώ το λαμόγιο δίπλα μου ως συναγωνιστή μου.

TeoTonic

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
Όχι, γιατί αυτά τα λαμόγια μου στερούν μια γκόμενα που θα μπορούσα να έχω εγώ και να της είμαι πιστός. Τα λαμόγια με ανάγκασαν αρχικά να γίνω μπουρδελιάρης, άσχετα αν πλέον μου έγινε τρόπος ζωής.

Αν δεν έχεις γκόμενα κατα πάσα πιθανότητα δε φταίνε οι άλλοι αλλά η αφεντιά σου φιλε. Πονάει αλλά είναι η αλήθεια. Εδώ άλλοι δε θέλουν σχέση και τους κυνηγάνε. Όχι ότι οι γυναίκες δεν είναι κουκουρούκου αλλά κατι κανείς στραβά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom