Επισκέπτης
Οκ δεκτόν
Είναι default ρύθμιση, μερικές μέρες.
Ωραιότατα , είμαστε κομπλέ, tomito !
Οκ δεκτόν
Είναι default ρύθμιση, μερικές μέρες.
Μπάναρέ την επιτέλους να ησυχάσουμε.
ο δικέφαλος αετος συναντάται πρωτα στην ανατολικη μικρα ασια στην αρχαιοτητα ως οικοσημο χετταιων και αρμενιων. οι σημερινοι αρμενιοι όμως χρησιμοποιουν αλλα συμβολα. στο βυζαντιο υιοθετηθηκε μετα το 1000 μχ. από δυναστειες όπως οι παλαιολογοι και οι κομνηνοι ΑΡΓΟΤΕΡΑ από ότι το χρησιμοποιησαν οι γερμανοι στην αγια ρωμαικη αυτοκρατορια του ρωμαικου εθνους. 3 ερμηνείες εχω ακουσει για τον συμβολισμο του στο βυζαντιο, 1)κυριαρχια σε ανατολη και δυση. 2)κυριαρχια σε ευρωπη και ασια, 3)κυριαρχια σε βαλκανια και μικρα ασια. οι γερμανοι που το χρησιμοποιησαν πιθανως εδιναν και έναν ακομη συμβολισμο κυριαρχια στην δυτικη και ανατολικη ρωμαικη αυτοκρατορια που επιχειρησε ο καρλομαγνος επαναλαμβάνω ΠΡΙΝ το χρησιμοποιησουν ως συμβολο οι ανατολικοι-ελληνες. από αλβανιδα πανεπιστημιου όταν την ρωτησα αν ξερει για τον δικεφαλο αετο τι τους ελεγαν, που ηταν από τον καστριωτη που διεκδικουσε και αυτος τον θρονο της ρωμαικης αυτοκρατοριας και επομένως χρησιμοποιουσε τα τοτε συμβολα της, μου ειπε πως επι κομμουνισμου βγαλανε ένα νέο συμβολισμο περι αετου που τραυματιστηκε και πηγε ενας άλλος σύντροφος αετος και ενωθηκε για να τον στηριξει... από τα βασιλικα σόγια του βυζαντιου πηγε ο δικέφαλος αετος σε σέρβους και ρωσσους αλλα και ισπανους για λιγο αν δεν κανω λαθος. ενώ οι αυστριακοι μαλλον τον εχουν από εποχης αγιας ρωμαικης αυτοκρατοριας...
στην τελικη δεν είναι δικη μας μονο κληρονομια μιας και δεν εχουμε τα πρωτεια στην χρηση του. συμβολο της δικης μας ρωμαικης αυτοκρατοριας για το μεγαλυτερο διαστημα ηταν ο απλος αετος, όπως το ιδιο συμβολο ειχαν και τα ελληνιστικα βασιλεια οπου εκει , όπως και στους ρωμαιους συμβολιζε τον αετο του Δια και εικονιζοταν συνηθως να κρατα και κεραυνους για αυτό τον λογο
3 ερμηνείες εχω ακουσει για τον συμβολισμο του στο βυζαντιο, 1)κυριαρχια σε ανατολη και δυση. 2)κυριαρχια σε ευρωπη και ασια, 3)κυριαρχια σε βαλκανια και μικρα ασια.
Ρε 'συ μάταια ασχολείσαι να εξηγείς. Αυτός ο τύπος την είδε ιδεολόγος επειδή παντρεύτηκα πριν λίγες μέρες.
Προβοκάτορα των Αμερικανών, εχθρέ της Ελλάδας, τι εκφράζει ο δικέφαλος αετός του Βυζαντίου ;
Μη μου πεις ότι αποφεύγεις ν' απαντήσεις !!!
Αφηστε τον Πικερ να λεει. Μουναρα στη δουλεια, ξανθια με σωματαρα και ωραιο προσωπο, ερχοταν καθε μερα στο σχολασμα να τη παρει με το μηχανακι ο χοντρουλης αρραβωνιαστικος της για να μη ταλαιπωρηθει με τις συγκοινωνιες και τη πηδαγε ταυτοχρονα επι μηνες καποιος μεσα απο τη δουλεια.
Αφηστε τον Πικερ να λεει. Μουναρα στη δουλεια, ξανθια με σωματαρα και ωραιο προσωπο, ερχοταν καθε μερα στο σχολασμα να τη παρει με το μηχανακι ο χοντρουλης αρραβωνιαστικος της για να μη ταλαιπωρηθει με τις συγκοινωνιες και τη πηδαγε ταυτοχρονα επι μηνες καποιος μεσα απο τη δουλεια.
Γιατι την πηδουσε ο άλλος και απατουσε το γκομενο της ξέρουμε;;;
Όταν κάνεις τον δούλο θα σε κερατώσει τύπε. Σε θεωρεί κατώτερο.
αν δεν θες να ανακατευεται άλλος στην κουβεντα, μιλα του με προσωπικα μηνυματα. δημοσια γραφεις και οπου γουσταρουμε δημοσια πεταγόμαστε.Εγώ κάνω εναν διάλογο με κάποιον χρήστη . Εσένα ποιός σου μίλησε κι ανακατεύεσαι στην κουβέντα ;
"Τρέχεις" μήπως να ενημερώσεις τον προβοκάτορα των Αμερικανών με νικ σχετικό με Jim ;
Ασχολήσου με κάτι άλλο , κι άσε μας εμάς !
τυπε ο Πικερ δεν έχει σχέσεις πως μπορει να γράφει νομους πάνω σε αυτά;
7 μη εκδιδόμενες για την ηλικια σου και την εποχη μας είναι οντως σαν να μην εχεις κανει σχεσειςΈχω γαμήσει 7 μη εκδιδόμενες. Φτύστε πια αυτή την καραμέλα ότι ο Picker δεν έχει κάνει σχέσεις.
Γιατι την πηδουσε ο άλλος και απατουσε το γκομενο της ξέρουμε;;;
Έχω γαμήσει 7 μη εκδιδόμενες. Φτύστε πια αυτή την καραμέλα ότι ο Picker δεν έχει κάνει σχέσεις.
Και πού ξέρεις ότι ο άλλος δεν την απατούσε και ότι δεν το έκανε η γκόμενα για αντίποινα;
7 μη εκδιδόμενες για την ηλικια σου και την εποχη μας είναι οντως σαν να μην εχεις κανει σχεσεις
αν δεν θες να ανακατευεται άλλος στην κουβεντα, μιλα του με προσωπικα μηνυματα. δημοσια γραφεις και οπου γουσταρουμε δημοσια πεταγόμαστε.
Τύπε σου το είπα και σε άλλο νήμα. Οι γκόμενες δεν απατούν για αντίποινα. Αν είσαι πιστός θα σε κερατώνουν.
Ωχου ρε Πικερ, ως κι εγω που ξερεις οτι σε εχω υποστηριξει εναντια σε αρκετους λεγοντας οτι κανεις τη δουλεια σου χωρις να ενοχλεις κανεναν, και τι ωραιοτερο και υγιες απο το χομπι αυτο, η εμμονη σου τελευταια ως αμυνα στις επιθεσεις για λαμογια, παντρεμενους, αρραβωνιασμενους, δεσμευμενους και δε ξερω κι εγω τι αλλο, γυρναει μπουμερανγκ να ξερεις και κουραζει γιατι; γιατι δεν αφηνεις τον αλλο να κανει τη δουλεια του και παντρεμενος να ειναι. Δε κανει τιποτα κακο. Κανεις τωρα οτι σου καναν.Αυθαίρετο και τελείως λανθασμένο επιχείρημα που βολεύει μόνο τα ελεεινά λαμόγια. Θα πάτε όλοι στην κόλαση.