Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
Είπα ότι δεν πρέπει να εξαρτάσαι συναισθηματικά από γκόμενες ή να περιμένεις να σου δώσουν πράγματα που ούτε μπορούν να δώσουν ούτε θέλουν, όπως τρυφερότητα πχ. Ο έρωτας δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, μόνο στα ρομαντικά μυθιστορήματα. Το μόνο που υπάρχει είναι η έλξη. Επίσης το "μούδιασμα" συναισθημάτων πρέπει να το εφαρμόζεις παντού, όχι μόνο στα γκομενικά.
Οκ. Εντάξει δεν διαφωνούμε πολύ τότε. Εκτός από την έλξη πάντως, υπάρχει και το πραγματικό ενδιαφέρον (κάποιοι το λένε αγάπη). Το "μούδιασμα" συμφωνώ απόλυτα ότι μπορείς να το εφαρμόσεις παντού - εγώ το χρησιμοποιώ στην δουλειά και με εξυπηρετεί τέλεια (στυγνός καριερίστας)

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Κώλοδουλειά θες να πεις, κρίνοντας μόνο και μόνο από το ψευδώνυμο σου.

Πραγματικά λυπάμαι τις γκόμενες που έχουν πάρε δώσε με τέτοιους βρωμιάρηδες.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Οκ. Εντάξει δεν διαφωνούμε πολύ τότε. Εκτός από την έλξη πάντως, υπάρχει και το πραγματικό ενδιαφέρον (κάποιοι το λένε αγάπη). Το "μούδιασμα" συμφωνώ απόλυτα ότι μπορείς να το εφαρμόσεις παντού - εγώ το χρησιμοποιώ στην δουλειά και με εξυπηρετεί τέλεια (στυγνός καριερίστας)

Τύπε ξεροχύνω με το νικ σου.  :rockon:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Κώλοδουλειά θες να πεις, κρίνοντας μόνο και μόνο από το ψευδώνυμο σου.

Πραγματικά λυπάμαι τις γκόμενες που έχουν πάρε δώσε με τέτοιους βρωμιάρηδες.

Μπεκιάρη είσαι ένας ηλίθιος!  :2funny:

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Κάτι τέτοια μουνόπανα έπρεπε να είναι φυλακή...που πηδάνε τις κατώτερες τους για να πάρουν προαγωγή. Και μετά σας ενόχλησε η αποφυλάκιση του Κουφόντίνα.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Κάτι τέτοια μουνόπανα έπρεπε να είναι φυλακή...που πηδάνε τις κατώτερες τους για να πάρουν προαγωγή. Και μετά σας ενόχλησε η αποφυλάκιση του Κουφόντίνα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Και πολλές φάπες θέλουν τα μουνόπανα που αναφέρεις. Αλλά φταίνε και κάποια πουτανάκια που τα φτιάχνουν μαζί τους για να έιν αι αραχτές. Το τι έχω ακούσει και δεί δεν περιγράφεται

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Εσύ μου έχεις ποστάρει μια ζωντανή κόμπρα στο thread μου για κληροδοσία ακινήτου σε πρεσβεία . Περιττό να σου πω ότι αυτό το θεωρώ εχθρική κίνηση και σε έβαλα σε black list.

Στενοχωρήθηκα τωρα τυπε  :S :S :S

04XME_f-maxage-0.gif

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
ποτε μην λες ποτε βαλκανιε το να σε βαλει τα δυο ποδια σ' ενα παπουτσι ειναι θεμα χαρακτηρα αλλα δεν και την περιπτωση να σου ξενοπηδιεται οτι χειροτερο τυπε να περπατας στο δρομο και να γελανε κατω απο τα μουστακια τους οι περισσοτεροι επειδη η γυναικα  σου τα φοραει
ισως πρεπει να αναθεωρησεις τα περι γαμου και να σκεφτεις να κανεις παιδια εκτος γαμου που ειναι και της μοδας πλεον  :hi:
στις δυτικες κοινωνιες οπως και στην ελλαδα ο νομος μεσα σ' ενα εγγαμο ζευγαρι προστατευει τη γυναικα και εμας τους αντρες ο νομος μας ριχνει στο κεαδα π.χ. σε περιπτωση διαζυγιου κατα 90% βγαινει εις βαρος των αντρων πλην 10% ελαχιστον περιπτωσεων υπερ μας.
συνεπως ουτε τα παιδια μας θα βλεπουμε αλλα και θα πληρωνουμε σαν μαλακες και δικιο δεν θα βρουμε ποτέ
γι' αυτο εγω λεω πιο μοντερνα πραγματα κανεις ενα παιδι χωρις γαμο με τα απαραιτητα εγγραφα κατι σαν συμβολαιο ας πουμε (οτι θα βλεπεις το παιδι συχνα και δεν θα πληρωνεις ολη την ωρα σαν κοροιδο) ωστε να μην υπαρχουν τερτυπια απο την πλευρα της γυναικας
:hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

το κλειδι για να ριξει καποιος μια ελλεινιδα στο κρεβατι ευκολα και γρηγορα ειναι η λεξη ΄΄λεφτα΄΄  :grin:
εστω και αν αυτα βρισκονται στη σφαιρα της φαντασιας του ακαλυπτου (τα 22 εκατομυρια και το κοτερο) :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι οση παπατζα και να φαει στο καμακι η γκομενα αν δεν ακουσει αυτη τη μαγικη λεξη παπαλα το εργο  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Απο το 1983, το διαζυγιο δεν βγαινει εις βαρος κανενος.

από το 1983 ποσοι χωρισμένοι πληρωνουν διατροφή στην γυναικα τους και ποσες χωρισμένες πληρωνουν διατροφή στον αντρα τους?

ετσι για να δουμε περα από τα νομικίστικα και τις λεξεις στην ουσια ποσοι αντρες φορτωθηκαν βαρος και ποσες γυναικες αποκομισαν κερδος

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
ενα στοχο εχουν ολες μα ολες 
σωστο..

το κλειδι για να ριξει καποιος μια στο κρεβατι ευκολα και γρηγορα
εστω και αν αυτα βρισκονται στη σφαιρα της φαντασιας του ακαλυπτου
Eιχα εναν πολυ κοντινο συγγενη που λειτουργουσε με τον ιδιο τροπο,δηλαδη ειχε το ιδιο στυλακι προσεγγισης,το παραμυθι.Και με τα χρηματα γυναικων,τουριστριων κ.α., ειχε κανει το γυρω του κοσμου κυριολεκτικα. Φαινομενο ο τυπος.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
ποιος μαλάκας παντρεύεται γυναίκα που δεν έχει δουλέψει ποτέ της;
Ειναι no go για να ανοίξεις σπιτικό με κάποια.
Όποιος το κάνει καλά να πάθει.
Άμα οι άντρες δεν ξέρουν να διαλέγουν γυναίκα και να της επιβληθουν δεν τους φταίει κανείς.

Πριν λίγους μήνες γνώρισα τον αρραβωνιαστικό της ξαδέρφης μου και τον λυπήθηκε η ψυχή μου.
Αλλά είναι χαφτομούνης ημιάντρας,που ενώ είναι μια χαρά αθλητικός τύπος και έχει καλή δουλειά για τα ελληνικά δεδομένα,
θα καταληξει με μια υστερική drama queen και μάλιστα 5 χρόνια μεγαλύτερή του.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Δικαιωμα εχουν μονο στην περιουσια που αποκτηθηκε μετα το γαμο. Και μαλιστα εχεις και το δικαιωμα να αποδειξεις οτι δεν υπηρξε καμια συμβολή της στην επαυξηση αυτη και να μην δικαιουται τιποτα. Μην ισοπεδωνετε. Δεν ειναι παραλογοι οι νομοι. Δεν υπαρχει λογος να ειναι αλλωστε.

Αφού ισχυρίζεσαι τα παραπάνω (μη παράλογοι νόμοι) και είσαι δικηγόρος θα ήθελα να μου απαντήσεις σε αυτό το σενάριο. Τύπος με εισοδήματα που δεν θέλω να περιγράψω ώστε να μην φωτογραφίσω το άτομο, παντρεύεται γυναίκα πραγματικά άφραγκη. Του κάνει δύο παιδιά και τον χωρίζει όταν το ένα είναι πέντε χρονών και το άλλο τρία. Ποιός υποθέτεις ότι θα συνεχίσει να ζει στο σπίτι των 180 τ.μ. το οποίο αγοράστηκε πριν το γάμο, με εισοδήματα του άντρα 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Αφού ισχυρίζεσαι τα παραπάνω (μη παράλογοι νόμοι) και είσαι δικηγόρος θα ήθελα να μου απαντήσεις σε αυτό το σενάριο. Τύπος με εισοδήματα που δεν θέλω να περιγράψω ώστε να μην φωτογραφίσω το άτομο, παντρεύεται γυναίκα πραγματικά άφραγκη. Του κάνει δύο παιδιά και τον χωρίζει όταν το ένα είναι πέντε χρονών και το άλλο τρία. Ποιός υποθέτεις ότι θα συνεχίσει να ζει στο σπίτι των 180 τ.μ. το οποίο αγοράστηκε πριν το γάμο, με εισοδήματα του άντρα 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Σε λίγες μέρες προσέρχομαι εις γάμου κοινωνία.  :think: :think: Με τύλιξε τελικά η ελλεεινίδα.  :think: :think:

Γι' αυτό αποχωρώ από το σάιτ και από το κρυφό κυνήγι μουνιών μέσω ίντερνετ. Είμαι 32 χρονών γαϊδούρι, καιρός να σοβαρευτώ.

Καλή συνέχεια και καλά γαμήσια σε όλους.  :hi:

Ίσως επιστρέψω μια μέρα ως κλώνος.  :rockon: :rockon: :rockon:

Laser Dildo, bakalhs, Iakovos, ΝΑΣΟΣ, Hellraiser, lefteris, raopau και κάποια άλλα παιδιά που μου διαφεύγουν, σας ευχαριστώ για το γέλιο που μου προσφέρατε καθώς διάβαζα τις παρεμβάσεις σας.  
Ευχαριστώ, επίσης, όλους όσους συνεισέφεραν και εξακολουθούν να συνεισφέρουν στα ιστορικά και κοινωνικά θέματα του φόρουμ και ιδιαίτερα χρήστες όπως ο οξύνους popov για τις ουσιαστικές αναφορές τους σε πράγματα άγνωστα για μένα. Έλιωσα σε νήματα όπως αυτό της ανασκόπησης της ιστορίας στα βάθη των αιώνων, προτεινόμενα βιβλία, σκηνές από ταινίες κτλ.
Ευχαριστώ επίσης ανθρώπους όπως ο Βαλκάνιος Πουτσαράς οι οποίοι αφειδώλευτα προσφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους σε τομείς τους οποίους κατέχουν, αποθεώνοντας το ελληνικό φιλότιμο, αλλά και τον Αντισθένη γιατί με διακριτικό τρόπο κρατάει τα μπόσικα και ηγείται του σάιτ.
Δεν μπορώ, τέλος, να μην ευχαριστήσω όλους τους έξοχους μπουρδελιάρηδες για τις ευφάνταστες και καλά δομημένες κριτικές τους σε άψογα ελληνικά. Το σοφά ξοδεμένο σπέρμα σας λιπαίνει διαρκώς τα γρανάζια του θρυλικότερου ελληνικού φόρουμ.  

Μια νέα ζωή ξεκινά αγαπητοί, τέλος η παρατεταμένη εφηβεία, εισέρχομαι πλέον στον ενήλικο βίο των ώριμων ανθρώπων.    

Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους παιδιά.  :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom