Σε λίγες μέρες προσέρχομαι εις γάμου κοινωνία.
Με τύλιξε τελικά η ελλεεινίδα.
Γι' αυτό αποχωρώ από το σάιτ και από το κρυφό κυνήγι μουνιών μέσω ίντερνετ. Είμαι 32 χρονών γαϊδούρι, καιρός να σοβαρευτώ.
Καλή συνέχεια και καλά γαμήσια σε όλους.
Ίσως επιστρέψω μια μέρα ως κλώνος.
Laser Dildo, bakalhs, Iakovos, ΝΑΣΟΣ, Hellraiser, lefteris, raopau και κάποια άλλα παιδιά που μου διαφεύγουν, σας ευχαριστώ για το γέλιο που μου προσφέρατε καθώς διάβαζα τις παρεμβάσεις σας.
Ευχαριστώ, επίσης, όλους όσους συνεισέφεραν και εξακολουθούν να συνεισφέρουν στα ιστορικά και κοινωνικά θέματα του φόρουμ και ιδιαίτερα χρήστες όπως ο οξύνους popov για τις ουσιαστικές αναφορές τους σε πράγματα άγνωστα για μένα. Έλιωσα σε νήματα όπως αυτό της ανασκόπησης της ιστορίας στα βάθη των αιώνων, προτεινόμενα βιβλία, σκηνές από ταινίες κτλ.
Ευχαριστώ επίσης ανθρώπους όπως ο Βαλκάνιος Πουτσαράς οι οποίοι αφειδώλευτα προσφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους σε τομείς τους οποίους κατέχουν, αποθεώνοντας το ελληνικό φιλότιμο, αλλά και τον Αντισθένη γιατί με διακριτικό τρόπο κρατάει τα μπόσικα και ηγείται του σάιτ.
Δεν μπορώ, τέλος, να μην ευχαριστήσω όλους τους έξοχους μπουρδελιάρηδες για τις ευφάνταστες και καλά δομημένες κριτικές τους σε άψογα ελληνικά. Το σοφά ξοδεμένο σπέρμα σας λιπαίνει διαρκώς τα γρανάζια του θρυλικότερου ελληνικού φόρουμ.
Μια νέα ζωή ξεκινά αγαπητοί, τέλος η παρατεταμένη εφηβεία, εισέρχομαι πλέον στον ενήλικο βίο των ώριμων ανθρώπων.
Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους παιδιά.