Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Είπα ότι δεν πρέπει να εξαρτάσαι συναισθηματικά από γκόμενες ή να περιμένεις να σου δώσουν πράγματα που ούτε μπορούν να δώσουν ούτε θέλουν, όπως τρυφερότητα πχ. Ο έρωτας δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, μόνο στα ρομαντικά μυθιστορήματα. Το μόνο που υπάρχει είναι η έλξη. Επίσης το "μούδιασμα" συναισθημάτων πρέπει να το εφαρμόζεις παντού, όχι μόνο στα γκομενικά.
:hi:

LoneRider

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
79
Πόντοι
0
Η μοδα της εποχής καλά κρατεί.
  Αυτή μπάζο αλλα θεωρεί οτι ειναι ωραία, φυσικα δεν εχει δουλεψει ποτε, ας ειναι καλα η επιδοτηση του μπαμπα απο τα καπνά.
Αυτός παθητικός χαμηλής αυτοεκτίμησης παιδι του μεροκαματου και  η γκομενα τον σερνει απο την μύτη .
Φυσικα τον εχει καβαλησει σε ολα τα επιπεδα, αυτη δεν λες οτι εχεικαι πολλα χρηματα απλα ο αλλος δεν εχει τιποτα.
  Ξεχρεωνει ενα αμαξακι για να της κανει τον ταριφα και μενουν σπιτι της με μπαστακα τον πατερα την μανα και τον αδερφο της.
Βαρεθηκα να μου τηλεφωνει και να κλαιγεται οτι δεν ρωταει κανεις την γνωμη του για τιποτα, φυσικα τα θελει ο κωλος του αλλα τον εχει ευνουχισει αυτη.
  Δυστυχως οι περισοτεροι που βλεπω ετσι εχουν καταντησει, βλεπεις παντου ενα αμαξι να οδηγαει ο τυπος και διπλα μια γκομενα, σαν σε βιτρινα μπιμπελο να ξενοκοιταει αλλους με το μαλακα διπλα.

Επισκέπτης
  Αυτή μπάζο αλλα θεωρεί οτι ειναι ωραία, φυσικα δεν εχει δουλεψει ποτε, ας ειναι καλα η επιδοτηση του μπαμπα απο τα καπνά.
Αυτός παθητικός χαμηλής αυτοεκτίμησης παιδι του μεροκαματου και  η γκομενα τον σερνει απο την μύτη .
Φυσικα τον εχει καβαλησει σε ολα τα επιπεδα, αυτη δεν λες οτι εχεικαι πολλα χρηματα απλα ο αλλος δεν εχει τιποτα.
  Ξεχρεωνει ενα αμαξακι για να της κανει τον ταριφα και μενουν σπιτι της με μπαστακα τον πατερα την μανα και τον αδερφο της.
Βαρεθηκα να μου τηλεφωνει και να κλαιγεται οτι δεν ρωταει κανεις την γνωμη του για τιποτα, φυσικα τα θελει ο κωλος του αλλα τον εχει ευνουχισει αυτη.
  Δυστυχως οι περισοτεροι που βλεπω ετσι εχουν καταντησει, βλεπεις παντου ενα αμαξι να οδηγαει ο τυπος και διπλα μια γκομενα, σαν σε βιτρινα μπιμπελο να ξενοκοιταει αλλους με το μαλακα διπλα.

Εγώ λέω ότι φταίνε οι 2 αντίστοιχες μανάδες - η μάνα αυτουνού και η μάνα αυτηνής. Δε νομίζω ότι του κατέστρεψε την προσωπικότητα η ελεεινή . Βρήκε έτοιμα τα "ερείπια".Και , φυσικά, αυτή είναι σκρόφα ,όχι γιατί την καταστρέψανε οι σχέσεις της , αλλά γιατί πρώτη έδρασε η μάνα της.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Εγώ λέω ότι φταίνε οι 2 αντίστοιχες μανάδες - η μάνα αυτουνού και η μάνα αυτηνής. Δε νομίζω ότι του κατέστρεψε την προσωπικότητα η ελεεινή . Βρήκε έτοιμα τα "ερείπια".Και , φυσικά, αυτή είναι σκρόφα ,όχι γιατί την καταστρέψανε οι σχέσεις της , αλλά γιατί πρώτη έδρασε η μάνα της.

Γεια σου Μπαμπη. :effemine: :gay: :S :S :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτός παθητικός χαμηλής αυτοεκτίμησης παιδι του μεροκαματου και  η γκομενα τον σερνει απο την μύτη .

Πολύ ισοπεδωτικό σε βρίσκω..

Και ποιος μαλάκας παντρεύεται γυναίκα που δεν έχει δουλέψει ποτέ της;
Ειναι no go για να ανοίξεις σπιτικό με κάποια.
Όποιος το κάνει καλά να πάθει.

Άμα οι άντρες δεν ξέρουν να διαλέγουν γυναίκα και να της επιβληθουν δεν τους φταίει κανείς.
Πριν λίγους μήνες γνώρισα τον αρραβωνιαστικό της ξαδέρφης μου και τον λυπήθηκε η ψυχή μου.
Αλλά είναι χαφτομούνης ημιάντρας,που ενώ είναι μια χαρά αθλητικός τύπος και έχει καλή δουλειά για τα ελληνικά δεδομένα,θα καταληξει με μια υστερική drama queen και μάλιστα 5 χρόνια μεγαλύτερή του.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πολύ ισοπεδωτικό σε βρίσκω..

Και ποιος μαλάκας παντρεύεται γυναίκα που δεν έχει δουλέψει ποτέ της;
Ειναι no go για να ανοίξεις σπιτικό με κάποια.
Όποιος το κάνει καλά να πάθει.

Άμα οι άντρες δεν ξέρουν να διαλέγουν γυναίκα και να της επιβληθουν δεν τους φταίει κανείς.
Πριν λίγους μήνες γνώρισα τον αρραβωνιαστικό της ξαδέρφης μου και τον λυπήθηκε η ψυχή μου.
Αλλά είναι χαφτομούνης ημιάντρας,που ενώ είναι μια χαρά αθλητικός τύπος και έχει καλή δουλειά για τα ελληνικά δεδομένα,θα καταληξει με μια υστερική drama queen και μάλιστα 5 χρόνια μεγαλύτερή του.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

ποτε μην λες ποτε βαλκανιε το να σε βαλει τα δυο ποδια σ' ενα παπουτσι ειναι θεμα χαρακτηρα αλλα δεν και την περιπτωση να σου ξενοπηδιεται οτι χειροτερο τυπε να περπατας στο δρομο και να γελανε κατω απο τα μουστακια τους οι περισσοτεροι επειδη η γυναικα  σου τα φοραει

ισως πρεπει να αναθεωρησεις τα περι γαμου και να σκεφτεις να κανεις παιδια εκτος γαμου που ειναι και της μοδας πλεον  :hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ποτε μην λες ποτε βαλκανιε το να σε βαλει τα δυο ποδια σ' ενα παπουτσι ειναι θεμα χαρακτηρα αλλα δεν και την περιπτωση να σου ξενοπηδιεται οτι χειροτερο τυπε να περπατας στο δρομο και να γελανε κατω απο τα μουστακια τους οι περισσοτεροι επειδη η γυναικα  σου τα φοραει

ισως πρεπει να αναθεωρησεις τα περι γαμου και να σκεφτεις να κανεις παιδια εκτος γαμου που ειναι και της μοδας πλεον  :hi:

Φίλε ο μόνος λόγος που έχω αναφερθεί σε γάμο είναι η τεκνοποιηση,σε διαφορετική περιπτωση για μένα η λέξη γάμος δεν έχει υπόσταση.
Αλλά και το εκτος γαμου που λες,δεν ακουγεται κακή ιδέα.

Οσο για τα δύο παπούτσια,ξέρεις τι έχω καταλάβει;
Οτι κάποιοι άνθρωποι ειναι προορισμένοι να είναι θύματα,κερατάδες,drama queens,κ.λ.π.

Έχω φίλο,που πήγε και παντρεύτηκε την πιο ακαταλληλη τύπισσα για γάμο.
Που οποιοσδήποτε νορμαλ άνθρωπος μετα από μιση ώρα καφέ μαζί της θα καταλάβαινε ότι η τύπισσα ειναι για μια πουτσα και δρομο.
Ε,ο φίλος μου την παντρευτηκε,την άφησε και εγκυο..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Φίλε ο μόνος λόγος που έχω αναφερθεί σε γάμο είναι η τεκνοποιηση,σε διαφορετική περιπτωση για μένα η λέξη γάμος δεν έχει υπόσταση.
Αλλά και το εκτος γαμου που λες,δεν ακουγεται κακή ιδέα.

Οσο για τα δύο παπούτσια,ξέρεις τι έχω καταλάβει;
Οτι κάποιοι άνθρωποι ειναι προορισμένοι να είναι θύματα,κερατάδες,drama queens,κ.λ.π.

Έχω φίλο,που πήγε και παντρεύτηκε την πιο ακαταλληλη τύπισσα για γάμο.
Που οποιοσδήποτε νορμαλ άνθρωπος μετα από μιση ώρα καφέ μαζί της θα καταλάβαινε ότι η τύπισσα ειναι για μια πουτσα και δρομο.
Ε,ο φίλος μου την παντρευτηκε,την άφησε και εγκυο..

:hi:

ξερω και εγω μια ιδια περιπτωση σαν του φιλου σου

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν είναι τόσο απλό τύπε. Οι γυναίκες έχουν τον νόμο με το μέρος τους.

στις δυτικες κοινωνιες οπως και στην ελλαδα ο νομος μεσα σ' ενα εγγαμο ζευγαρι προστατευει τη γυναικα και εμας τους αντρες ο νομος μας ριχνει στο κεαδα π.χ. σε περιπτωση διαζυγιου κατα 90% βγαινει εις βαρος των αντρων πλην 10% ελαχιστον περιπτωσεων υπερ μας.

συνεπως ουτε τα παιδια μας θα βλεπουμε αλλα και θα πληρωνουμε σαν μαλακες και δικιο δεν θα βρουμε ποτέ

γι' αυτο εγω λεω πιο μοντερνα πραγματα κανεις ενα παιδι χωρις γαμο με τα απαραιτητα εγγραφα κατι σαν συμβολαιο ας πουμε (οτι θα βλεπεις το παιδι συχνα και δεν θα πληρωνεις ολη την ωρα σαν κοροιδο) ωστε να μην υπαρχουν τερτυπια απο την πλευρα της γυναικας

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
στις δυτικες κοινωνιες οπως και στην ελλαδα ο νομος μεσα σ' ενα εγγαμο ζευγαρι προστατευει τη γυναικα και εμας τους αντρες ο νομος μας ριχνει στο κεαδα π.χ. σε περιπτωση διαζυγιου κατα 90% βγαινει εις βαρος των αντρων πλην 10% ελαχιστον περιπτωσεων υπερ μας.

συνεπως ουτε τα παιδια μας θα βλεπουμε αλλα και θα πληρωνουμε σαν μαλακες και δικιο δεν θα βρουμε ποτέ

γι' αυτο εγω λεω πιο μοντερνα πραγματα κανεις ενα παιδι χωρις γαμο με τα απαραιτητα εγγραφα κατι σαν συμβολαιο ας πουμε (οτι θα βλεπεις το παιδι συχνα και δεν θα πληρωνεις ολη την ωρα σαν κοροιδο) ωστε να μην υπαρχουν τερτυπια απο την πλευρα της γυναικας

Εκτός γάμου είναι μεν λιγότερο επικίνδυνο αλλά και πάλι δεν είναι ασφαλές. Ό,τι χαρτί και να την βάλεις να υπογράψει το δικαστήριο μπορεί απλά να το σκίσει.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εκτός γάμου είναι μεν λιγότερο επικίνδυνο αλλά και πάλι δεν είναι ασφαλές. Ό,τι χαρτί και να την βάλεις να υπογράψει το δικαστήριο μπορεί απλά να το σκίσει.

πραγματικα δεν γνωριζω τι μπορει να συμβει αλλά οταν θα ρθει εκεινη ή ωρα (για να κανω παιδι ή παιδια) θα παρω τις συμβουλες ενος εγκριτου νομικου ωστε να αποφευχθουν τα χειροτερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Απο το 1983, το διαζυγιο δεν βγαινει εις βαρος κανενος.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Απο το 1983, το διαζυγιο δεν βγαινει εις βαρος κανενος.

μας βαζει ομως να πληρωνουμε σαν τα κορόιδα και να εχουν οι γυναικες δικαιωματα στην περιουσια μας που εκανε ο καθε αντρας στη ζωη του με πολυ κοπο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
μας βαζει ομως να πληρωνουμε σαν τα κορόιδα και να εχουν οι γυναικες δικαιωματα στην περιουσια μας που εκανε ο καθε αντρας στη ζωη του με πολυ κοπο
Δικαιωμα εχουν μονο στην περιουσια που αποκτηθηκε μετα το γαμο. Και μαλιστα εχεις και το δικαιωμα να αποδειξεις οτι δεν υπηρξε καμια συμβολή της στην επαυξηση αυτη και να μην δικαιουται τιποτα. Μην ισοπεδωνετε. Δεν ειναι παραλογοι οι νομοι. Δεν υπαρχει λογος να ειναι αλλωστε.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Η μαρτυρία ενός παιδικού μου φίλου που σπούδασε,δούλεψε κι έκανε οικογένεια στον Καναδά είναι ότι τα δικαστήρια διάκεινται σκανδαλωδώς υπέρ των γυναικών σε εκδίκαση υποθέσεων που αφορούν περιπτώσεις οικογενειακής βίας,διαζυγίου,επιμέλειας των παιδιών,κλπ,με αναφορά ιστοριών που δεν στέκουν στην κοινή λογική... Αλλά κι εδώ έχω παραδείγματα από εκδίκαση υποθέσεων σε τροχαία ατυχήματα που βγάζουν μάτια για τη νοημοσύνη των δικαστών,οπότε ας είμαστε επιφυλακτικοί με την καλοδικία των ελληνικών δικαστηρίων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom