Justawoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Στα έχω ξαναπεί και δεν αλλάζει ούτε κόμμα απο τα παραπάνω!!!
Γνώμη σου και ειναι σεβαστή, αυτό βεβαια δεν σημαίνει πως είναι και σωστη!
Στα έχω ξαναπεί και δεν αλλάζει ούτε κόμμα απο τα παραπάνω!!!
Οσο χρειαστει....
Γνώμη σου και ειναι σεβαστή, αυτό βεβαια δεν σημαίνει πως είναι και σωστη!
oYTE εσυ εισαι ο εαυτος σου αυτή τη στιγμη και το ξέρεις.
Δηλαδή κάνεις το μαλάκα αρκει να γαμάς? Δεν υπάρχει μέτρο σε αυτό?
Φυσικά και υπάρχει,αλλα καθε ανθρωπος τοποθετει αλλου το όριο.Δηλαδή κάνεις το μαλάκα αρκει να γαμάς? Δεν υπάρχει μέτρο σε αυτό?
Δηλαδή κάνεις το μαλάκα αρκει να γαμάς? Δεν υπάρχει μέτρο σε αυτό?
Εξαρταται! Αποψη. Εαν, θες απλα να γαμησεις καλα, βρισκεις καλο call girl η καλη πουτανιτσα. Αλλα οταν πας να πηδηξεις χωρις να πληρωσεις, ειναι λαθος να κοιτας μονο μια γκομενα. Κοιτας το παιχνιδι, παιζεις μαζι τους και γιατι οχι, τις δουλευεις. Αλλιως σπαζεσαι
Συνεχισε, αλλα χρησιμοποιησε την και για κατι αλλο, να βρεις μια φυλη της, παρε τηλεφωνα. Να σε δουν αλλες με γκομενα. Να εξασκηθεις στο παιχνιδι.
Τελος εαν εχεις γκαβλες τραβα σε μπου, και το βασικοτερο μη μαλακιζεσαι
Το παν ειναι να γινονται αμοιβαίες υποχωρήσεις ωστε να υπαρχει ισορροπία.Αμα χαθεί η μπάλα,γίνεσαι παντοφλάκιας και οχι μονο δεν γαμάς,αλλα μπορει να σε στραπονιάσουν κιόλας.Αναλόγως την περιπτωση,αναλόγως τις καυλες και αναλόγως τον χρονο και την ψυχική κατασταση.
Ακριβώς αυτή τη συζήτηση είχαμε κάνει έναν χρόνο πριν! Τότε βρήκες και κάποια σωστά στα λεγόμενά μου , που βέβαια έφταιγαν οι άντρες για την στρεβλή κατάσταση..Και θα το προχωρήσω και ακόμα παραπέρα που αρχίζει και γίνεται σοκαριστικό και άρρωστο...Υπάρχουν άτομα που στην πρώτη γνωριμία δεν πουλανε αέρα και λένε την αλήθεια πως έχουν πολλές γνωριμίες σε όλα τα επίπεδα, πως έχουν χρήμα(με τρόπο βέβαια διότι κανένας που έχει δεν το λέει πλήν των νεόπλουτων)!Τότε η Ελληνίδα θα γυρίσει να πει "μα δεν σε είδα στη τηλεόραση"... Αυτομάτως ο τύπος "Αγάπη μόνο" έχει πιο πολύ αξία στα μάτια της απ' οτι ένας σωστός καλλιεργημένος και επιτυχημένος άνδρας! Ακόμα κι αυτός πρέπει να χρησιμοποιήσει την υποκριτική και να πει ψέματα ολκής για πολιτικές η επιχειρηματικές φιλοδοξίες...
Και οποιοσδήποτε Αντρας στην Ελλάδα απο το πρώτο μέχρι τον τελευταίο αυτή τη λογική ακολουθεί! Δηλαδή και ο Ρουβάς για τη γυναίκα του σε προσωπικό επίπεδο ίσως χρειάστηκε να πουλήσει αέρα για διεθνή καριέρα ή πολιτική! Το να είσαι ο απλός ταπεινός ειλικρινής τίμιος Ρουβάς δεν φτάνει για την Ελληνίδα!!!!!
ε τι αλλα. Σε λέει ψευτρα ας πουμε και εσυ λες ότι η αποψη του είναι σεβαστή. Καμια αποψη που μας θιγει δεν είναι σεβαστη.
Ε μεχρι να βαρεθω... αλλιως κανω το μαλακα οσο χρειαστει!
Κάνει λάθος! Εσύ εχεις μια αποψη Χ , γιατί οι συνθήκες, οι εμπειρίες και οι καταστάσεις που έζησες σε οδήγησαν εκει. Εγώ αυτό το σεβομαι αν βεβαια εχω αλλη αποψη , δεν σημαίνει και πως το ενστερνίζομαι!
Σέβομαι σημαινει εκτιμώ την άποψη αυτή. Θες να μας πεις τωρα ότι εκτιμάτε τις θέσεις ορισμένων μπουρδελιάρηδων! Δεν πιστευω ότι ισχυει κάτι τέτοιο. Απλα το λες για να δειξεις περισσοτερο πολιτισμένη από τον άλλον![]()
Και τι θα κερδίσω με το τι θα δείξω ? Με γνωρίζεις προσωπικά και θα σου χαλάσω την εικόνα που εχεις σχηματίσει για εμένα? Θα έχω κάποιο προσωπικό όφελος ? Σέβομαι την γνώμη και την αποψη του οποιοδήποτε. Αυτό δεν σημαίνει πως συμφωνώ.
Ποιου οποιοδήποτε;;; ακομα και ενός κακοποιού δηλαδη;