flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 315
- Πόντοι
- 36
Τύπε θα κάνω πρόταση να τις φέρω για συνεδρια στο σπίτι. Η μία μάλιστα μου είπε μόνη της ότι πάει και σε σπίτια. Το σημερινό όμως μου αρέσε περισσότερο αλλά δεν έμαθα αν πάει σε σπίτια. Παλιά θυμάμαι είχα φέρει μια από γυμναστήριο στο Κερατσίνι όταν έμενα εκει φοιτητακος. Τότε ήμουν λίγο διάστημα και μπουρδελιαρης με τα λεφτά του μπαμπά.Τυπε αυτό που πας να κανεις είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα μπάρ ή καφετερια και να περιμένεις να κάνεις παιχνιδι με την μπαργουμαν ή την σερβιτορα. Εντάξει αμα σου βγει μαγκιά σου. Αλλα ολες αυτές σου κάνουν τις κοινωνικες και μιλάνε επειδή σε θέλουν σαν πελάτη και όχι σαν γκομενο (όχι εσενα) σε γενικές γραμμες το λέω.
Εγω μονο σε ερωτικα μασατζιδικα πηγαινω. Τα αλλα θα τα βαριομουν. Ευτυχως που την έκανε αφου δεν γουσταρε καμια δεν κρατάμε με το ζορι.
Το γκομενάκι όταν ερχόταν για μασάζ είχε και τον γκόμενο τον κλαπαρχιδα κάτω από το σπίτι μου να τον περιμένει. Μετά από λίγο διάστημα τον χώρισε αλλά δυστυχώς όχι για πάρτι μου. Καλά να πάθει ο ζηλιάρης αγαπούλας !!!
Αλήθεια εσύ έχεις κάνει σχέση με καμία μασατζου εστω και για λίγο διάστημα ;