Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.288
Γυναικεία εκδίκηση: Τη χώρισε ο άντρας της, έχασε 45 κιλά κι έγινε κουκλάρα!
και γιατι δεν τα χανε οσο τα ειχανε για να τον κρατησει?Γυναικεία εκδίκηση: Τη χώρισε ο άντρας της, έχασε 45 κιλά κι έγινε κουκλάρα!
Όταν δέσουμε το γάιδαρο μας, οι περισσότεροι αμελούμε την εμφάνιση μας. Δε είναι τυχαίο ότι μετά από ένα διαζύγιο η ένα χωρισμό βελτιωνόμαστε εμφανισιακά προς το καλύτερο προκειμένου να είμαστε αρεστοί!και γιατι δεν τα χανε οσο τα ειχανε για να τον κρατησει?
γλιτωσε απο την χοντρη ο μαγκας, ΔΕΝ εχασε την κορμαρα διοτι η ηλιθια οσο ηταν μαζι δεν ειχε κινητρο και ποτέ δεν θα τα εχανε.
Για καποιον περιεργο λογο, που δεν εχω ακομη κατανοησει μετα απο 45 χρονια ζωης, μια γυναικα οταν διαπιστωσει οτι την απατησαν, ειναι σιγουρη οτι νομιμοποιειται να καταστρεψει, ακρωτηριασει, εξευτελισει, δειρει, να προβει σε καθε ειδους ακροτητα και περιμενει κιολας να της πουν "καλα του εκανες".
Προφανως προκειται για καποια δυσλειτουργια του γυναικειου εγκεφαλου.
Που επιβεβαιωνει οτι η γυναικα ειναι ημιτελές πλασμα.
Γυναικεία εκδίκηση: Τη χώρισε ο άντρας της, έχασε 45 κιλά κι έγινε κουκλάρα!
Αρχιδια εγινε.
Ας βάλει καμία φωτό με μπικινι να δουμε πως έγινε η κοιλια και το δέρμα της μετά την απώλεια 45 κιλων.
Εσυ παλι τι μερος του λογου εισαι?Μακρυά από τις συνειδητοποιημένες σκρόφες που ασχολούνται με τα νύχια τους ! Η διαφορά με τη ζούγκλα - κυριολεκτικά και μεταφορικά ! Τα νύχια τα κάνουμε ένα πράγμα : τα κόβουμε ! Κι αν είναι ηλίθια και το κάνει επειδή το κάνουν και οι άλλες , πάλι ΔΕΝ τη θέλετε !Και γυναίκα που ξοδεύει ΚΑΙ για τα νύχια της, πάλι ΔΕΝ τη θέλετε !
Αν εσείς δυσκολεύεστε να βρείτε καλή γυναίκα, εγώ δυσκολεύομαι να βρω καλή φίλη !
>
Εσυ παλι τι μερος του λογου εισαι?
αγαμητος δηλαδη??
αγαμητος δηλαδη??
συμπασχω τυπε μου!!!Μπορεί...
συμπασχω τυπε μου!!!
Τι ακριβώς ρωτάς ;Εσυ παλι τι μερος του λογου εισαι?
Η απιστία στην οποία η γκόμενα καταστρέφει το αμάξι του συντρόφου της δε γίνεται στη σχέση του στύλ χθες σε γνώρισα, σήμερα πηδιόμαστε σαν τα σκυλιά και σε 3 μήνες χωρίζουμε.Είναι σχέση τύπου είμαστε τρελά ερωτευμένοι και μου λες ότι θα αυτοκτονήσεις χωρίς εμένα ή έχουμε 15 χρόνια παντρεμένοι και 2 παιδιά μαζί ή πας με την ξαδέρφη μου, με έχεις κάνει ρεζίλι στην κοινωνία και δε μπορώ να κυκλοφορήσω.
Πάει με την ξαδέρφη της , οπότε η ελλεηνίδα νομιμοποιείται να του καταστρέψει το αμάξι.Η ξαδέλφη δεν φταίει! Κι αυτά τα γράφουν "άντρες" σε "αντρικό" φόρουμ . Φαντάσου τι λέγεται αλλού !
Πάει με την ξαδέρφη της , οπότε η ελλεηνίδα νομιμοποιείται να του καταστρέψει το αμάξι.Η ξαδέλφη δεν φταίει! Κι αυτά τα γράφουν "άντρες" σε "αντρικό" φόρουμ . Φαντάσου τι λέγεται αλλού !
πας με την ξαδέρφη μου, με έχεις κάνει ρεζίλι στην κοινωνία και δε μπορώ να κυκλοφορήσω.Πρέπει να έχει προλάβει να δεθεί η γυναίκα μαζί σου και να σε εμπιστευτεί και να στηριχτεί πάνω σου κι εσύ σε αυτή.