Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (7 μέλη και 51 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1

Οι ελληνίδες δεν είναι αγάμητες, τουλάχιστον οι πιο πρόσφατες. Τα στραπόν και τα χιτάτσι πάνε σύννεφο.

Οι άντρες δεν έχουν επιλογή και το βάζουν όπου βρούν.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οι ελληνίδες δεν είναι αγάμητες, τουλάχιστον οι πιο πρόσφατες. Τα στραπόν και τα χιτάτσι πάνε σύννεφο.

Οι άντρες δεν έχουν επιλογή και το βάζουν όπου βρούν.

αν καποιος πει οτι ειναι αγαμητες τυπε δεν ξερει τι του γινεται, για να μην μπερδεβουμε το θεμα αλλο αγαμητη και αλλο φεμινηστρια.

οταν ανεβηκα βερολινο για πορνοτουρισμο, μιλησα με εναν ελληνα που ειναι χρονια γερμανια και μου ειπε οτι υπαρχουν πολλες γυναικες ηλικιων 24-35 που ανεβαινουν για σαββατοκυριακο επανω γαμιουνται και γυριζουν πισω στην ελλαδα σαν να μην τρεχει τιποτα και το παιζουν σοβαρες και οτι δεν κανουν ξεπετες αλλα ειναι των σοβαρων σχεσεων  :grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
οταν ανεβηκα βερολινο για πορνοτουρισμο, μιλησα με εναν ελληνα που ειναι χρονια γερμανια και μου ειπε οτι υπαρχουν πολλες γυναικες ηλικιων 24-35 που ανεβαινουν για σαββατοκυριακο επανω γαμιουνται και γυριζουν πισω στην ελλαδα σαν να μην τρεχει τιποτα και το παιζουν σοβαρες και οτι δεν κανουν ξεπετες αλλα ειναι των σοβαρων σχεσεων  :grin:

Πόσες να είναι αυτές οι πολλές;Σιγά μην κάνουν οι Ελληνίδες ολόκληρο ταξίδι για να γαμηθούν με τόση ψωλή εδώ πέρα διαθέσιμη.Εκτός εαν έχουν γκόμενο/σύζυγο που δουλεύει εκεί πέρα και πηγαίνουν γι'αυτόν.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πόσες να είναι αυτές οι πολλές;Σιγά μην κάνουν οι Ελληνίδες ολόκληρο ταξίδι για να γαμηθούν με τόση ψωλή εδώ πέρα διαθέσιμη.Εκτός εαν έχουν γκόμενο/σύζυγο που δουλεύει εκεί πέρα και πηγαίνουν γι'αυτόν.

πολλές όπως το φαντάζεσαι με το μυαλό σου δεν είναι, αλλά το δείγμα είναι αρκετά μεγάλο. Δεν έχω λόγο να το αμφισητώ αυτό διότι ο τύπος έχει χρόνια επάνω στη Γεμανία και γενικά ξέρει τι γίνεται στην πόλη την οποία ζει άτομο της πίατσας είναι.

Αν το δεις απο την πλευρα των γυναικων θα καταλαβεις γιατι το κανουν πολλες γυναικες αυτο, το κανουν επειδη εδω στην ελλαδα αν ζουν σε μια μικρη επαρχιακη πολη και θελουν να αλλαζουν ερωτικο συντροφο συχνα ειναι δυσκολο γι' αυτες διοτι θα της βαλουν τη σταμπα της εκφυλης πουτανας, ενω πηγαινοντας ενα ταξιδακι στο εξωτερικο και Σ/Κ να το κανουν αυτο ευκολα και χωρις το κοστος της ''ταμπελας''

δυστυχως η ελληνικη κοινωνια σ' αυτα τα θεματα ακομη ειναι πολυ πισω

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν το δεις απο την πλευρα των γυναικων θα καταλαβεις γιατι το κανουν πολλες γυναικες αυτο, το κανουν επειδη εδω στην ελλαδα αν ζουν σε μια μικρη επαρχιακη πολη και θελουν να αλλαζουν ερωτικο συντροφο συχνα ειναι δυσκολο γι' αυτες διοτι θα της βαλουν τη σταμπα της εκφυλης πουτανας, ενω πηγαινοντας ενα ταξιδακι στο εξωτερικο και Σ/Κ να το κανουν αυτο ευκολα και χωρις το κοστος της ''ταμπελας''

δυστυχως η ελληνικη κοινωνια σ' αυτα τα θεματα ακομη ειναι πολυ πισω

Δεν υπάρχουν Ελληνίδες που θέλουν ν'αλλάζουν συχνά σύντροφο.Ή θα έχουν μόνιμη σχέση ή θα είναι μόνες μέχρι να την κάνουν.Αυτή είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

Ακόμα και αν υπάρχουν κάποιες λίγες 'έκφυλες',σίγουρα θα έχουν φύγει στα 18 από την επαρχία για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.Κι αυτές δε νομίζω να έχουν ανάγκη να πηγαίνουν σε άλλες χώρες.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Μάγκες, προφανώς η σωστή επιλογή στην ψηφοφορία είναι η προτελευταία. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν υπάρχουν Ελληνίδες που θέλουν ν'αλλάζουν συχνά σύντροφο.Ή θα έχουν μόνιμη σχέση ή θα είναι μόνες μέχρι να την κάνουν.Αυτή είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

Ακόμα και αν υπάρχουν κάποιες λίγες 'έκφυλες',σίγουρα θα έχουν φύγει στα 18 από την επαρχία για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.Κι αυτές δε νομίζω να έχουν ανάγκη να πηγαίνουν σε άλλες χώρες.

εχουμε διαφορετικη αποψη, αυτο που γραφεις για την ελληνιδα γυναικα του σημερα με ηλικια 20-35 οτι ψαχνει μονο σχεση η αλλιως θα ειναι μονη της κατ' εμε δεν ησχυει αλλωστε γι'αυτο ημαστε εδω για να παραθετουμε ο καθενας τις αποψεις μας με την οπτικη γωνια και τα ερεθησματα που λαμβανουμε απο την κοινωνια οπως τα βλεπει ο καθενας μας διαφορετικα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

εγω μπορω να σου παραθεσω αρκετες περιπτωσεις ελληνιδων γυναικων απο το κοντινο μου περιβαλον και ενοοω γκομενες φιλων μου
φιλες-γκομενες απο δικα μου συγγενικα προσωπα (αδερφων, ξαδερφων κτλ) και γενικοτερα πολυ γνωστες γυναικες ειτε παλιες μου σχεσεις η απλα γνωστες.

περιπτωση πρωτη

πρωην γκομενα κολλητου φιλου μου που ξενοπηδιωταν ασυστολα μεχρι που την πηρε χαμπαρι ως και πατρτουζα ειχε κανει

περιπτωση δευτερη

αρκετα χρονια πριν συμφοιτητρια μου (οταν σπουδαζα) που καταγομασταν απο την ιδια πολη εκανε βιζιτες ως call girl

τριτη περιπτωση

πρωην αραβωνιαστικια ενος ξαδερφου μου που πηδιοταν με το αφεντικο της μολις το πηρε χαμπαρι ο ξα την σουταρε πηγαινε και για γαμο που να ηξερε ο φουκαρας ο ξαδερφος τι κερατο ειχε να φαει ευτυχως το πηρε χαμπαρι νωρις

τεταρτη περιπτωση

πιτσιρικα σχετικα γνωστη στον κυκλο μου παρτουζωθηκε με τρεις τυπους το καλοκαιρι ο ενας ιδιοκτητης κλαμπ ο αλλος μπαρμαν στο κλαμπ και ο τριτος PR

θελεις και αλλες περιπτωσεις; μπορω να απαριθμω και εγω δεν ξερω ποσες ακομα και για εξωτερικο αν θελεις :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
εγω μπορω να σου παραθεσω αρκετες περιπτωσεις ελληνιδων γυναικων απο το κοντινο μου περιβαλον και ενοοω γκομενες φιλων μου
φιλες-γκομενες απο δικα μου συγγενικα προσωπα (αδερφων, ξαδερφων κτλ) και γενικοτερα πολυ γνωστες γυναικες ειτε παλιες μου σχεσεις η απλα γνωστες.

περιπτωση πρωτη

πρωην γκομενα κολλητου φιλου μου που ξενοπηδιωταν ασυστολα μεχρι που την πηρε χαμπαρι ως και πατρτουζα ειχε κανει

περιπτωση δευτερη

αρκετα χρονια πριν συμφοιτητρια μου (οταν σπουδαζα) που καταγομασταν απο την ιδια πολη εκανε βιζιτες ως call girl

τριτη περιπτωση

πρωην αραβωνιαστικια ενος ξαδερφου μου που πηδιοταν με το αφεντικο της μολις το πηρε χαμπαρι ο ξα την σουταρε πηγαινε και για γαμο που να ηξερε ο φουκαρας ο ξαδερφος τι κερατο ειχε να φαει ευτυχως το πηρε χαμπαρι νωρις

τεταρτη περιπτωση

πιτσιρικα σχετικα γνωστη στον κυκλο μου παρτουζωθηκε με τρεις τυπους το καλοκαιρι ο ενας ιδιοκτητης κλαμπ ο αλλος μπαρμαν στο κλαμπ και ο τριτος PR

θελεις και αλλες περιπτωσεις; μπορω να απαριθμω και εγω δεν ξερω ποσες ακομα και για εξωτερικο αν θελεις :grin:
ο τσεκαδορος στην απεξω τυπε :- :S :S :S

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

scooter

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Οι Ελληνιδες τα πάντα όλα και ας το παίζουν Παρθενώπες...Πριν 2 χρόνια έτυχε να πάρουμε παρτουζα με άλλους 2 μια 26αρα μούνα ψηλή κορμάρα(πρωην γκομενα ενος απο τους 2).Οταν την πρωτοείδα έμεινα μαλακας δεν πίστευα ότι θα πηδήξω τέτοιο μουνι!Εαν την εβλεπε καποιος στον δρομο ουτε καν θα του πηγαινε στο μυαλο οτι η κοπελα κανει τετοια... εβγαζε το στυλ της κλασατης γκομενας,ωραια ντυμενη και πολυ ευγενικη απο το λιγο που την γνωρισα!Η γκόμενα τα πάντα όλα τι dp,πιπες,μας ειχε βγαλει νοκ αουτ η τυπισα!Εγω αποχωρησα πριν την ωρα μου γιατι αισθανομουν σαν να με ειχαν ρουφηξει με την ηλεκτρικη σκουπα!Αφου τις λεγαμε να φερουμε και αλλους και αυτη ελεγε ναι και γελουσε (μαλλον κλασικη περπτωση μητρομανους).Χαρας στον αντρα που θα την παντρευτει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οι Ελληνιδες τα πάντα όλα και ας το παίζουν Παρθενώπες...Πριν 2 χρόνια έτυχε να πάρουμε παρτουζα με άλλους 2 μια 26αρα μούνα ψηλή κορμάρα(πρωην γκομενα ενος απο τους 2).Οταν την πρωτοείδα έμεινα μαλακας δεν πίστευα ότι θα πηδήξω τέτοιο μουνι!Εαν την εβλεπε καποιος στον δρομο ουτε καν θα του πηγαινε στο μυαλο οτι η κοπελα κανει τετοια... εβγαζε το στυλ της κλασατης γκομενας,ωραια ντυμενη και πολυ ευγενικη απο το λιγο που την γνωρισα!Η γκόμενα τα πάντα όλα τι dp,πιπες,μας ειχε βγαλει νοκ αουτ η τυπισα!Εγω αποχωρησα πριν την ωρα μου γιατι αισθανομουν σαν να με ειχαν ρουφηξει με την ηλεκτρικη σκουπα!Αφου τις λεγαμε να φερουμε και αλλους και αυτη ελεγε ναι και γελουσε (μαλλον κλασικη περπτωση μητρομανους).Χαρας στον αντρα που θα την παντρευτει

προσυπογραφω τυπε  :respect:, πολλα τετοια περιστατικα με κοπελες που φαινονται σοβαρες με φινετσα γουστο και ενα επιπεδο υψηλο

αλλα υπαρχουν ατομα εδω στο φορουμ που εχουν διαφορετικη αποψη και δεν τα πιστευουν ολα αυτα που γραφονται εδω μεσα για τις ελληνιδες :grin:

scooter

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2017
Like
18
Πόντοι
0
προσυπογραφω τυπε  :respect:, πολλα τετοια περιστατικα με κοπελες που φαινονται σοβαρες με φινετσα γουστο και ενα επιπεδο υψηλο

αλλα υπαρχουν ατομα εδω στο φορουμ που εχουν διαφορετικη αποψη και δεν τα πιστευουν ολα αυτα που γραφονται εδω μεσα για τις ελληνιδες :grin:
Δυστηχως τα πραγματα για εμας εγιναν χειροτερα οταν οι ελληνιδες αρχισαν να κερατωνουν το ιδιο με τους αντρες ή και περισσοτερο!!Και εγω παθων σαν ενα απο τα παραδειγματα που ανεφερες ποιο πριν αλλα ευτυχως ανεκαλυφθει νωρις!Τα ιδια επισης εχω ακουσει κα ξερω απο γνωστους και απο πρωην δουλειες!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δυστηχως τα πραγματα για εμας εγιναν χειροτερα οταν οι ελληνιδες αρχισαν να κερατωνουν το ιδιο με τους αντρες ή και περισσοτερο!!Και εγω παθων σαν ενα απο τα παραδειγματα που ανεφερες ποιο πριν αλλα ευτυχως ανεκαλυφθει νωρις!Τα ιδια επισης εχω ακουσει κα ξερω απο γνωστους και απο πρωην δουλειες!

:thumbsup:  :hi:

ειδικα στις μικρες επαρχιακες πολεις που λιγο πολυ ειναι ολοι γνωστοι συνεπως σε μια κλειστη κοινωνια ειναι πιο δυσκολο για τις γυναικες να γαμιουνται φορα παρτιδα χωρις αναστολες και να αλλαζουν τους αντρες σαν τα πουκαμισα γιατι πλεον οι γυναικες το 2017 απατουν ισοτημα μπορει και περισσοτερο απο εμας και επιζητουν νεες σεξουαλικες εμπειριες μη να σου πω και περισσοτερο απο εμας τους αντρες, γι' αυτο και πολλες γυναικες που εχουν πατησει τα 25 χρονια και νιωθουν οτι πλησιαζει η ηλικια γαμου κανουν εξορμησεις Σ/Κ σε μεγαλες ευρωπαικες πολεις για να πηδηχτουν χωρις αναστολες διοτι αν αυτο το κανουν στην πολη τους θα
κολησουν την ΄΄ταμπελα΄΄ της μητρομανους εκφυλης πουτανας και πολλα αλλα τετοια προσωνυμια.
εγω πιστευω οτι η ελληνικη κοινωνια δυστυχως κρυβει μια υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο  >:(

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
εγω πλεον εχω κανει στροφη και προτιμω τουρκαλες διοτι ειναι υποτακτικες στους αντρες και οχι αυτη τη δυτικοποιηση της ελληνικης κοινωνιας με τα καταλοιπα  της ''παρθενιας'' και της ''σοβαροφανειας'' που εχει κανει τις γυναικες φεμινιστριες χωρις σεξουαλικη προσεγγιση  κομπλεξικες και με ασχημο χαρακτηρα καθως και αυτη τη μυστικοπαθεια γυρω απο το σεξ που υπαρχει σε συνδιασμο με την υποκρισια

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
εγω πλεον εχω κανει στροφη και προτιμω τουρκαλες διοτι ειναι υποτακτικες στους αντρες και οχι αυτη τη δυτικοποιηση της ελληνικης κοινωνιας με τα καταλοιπα  της ''παρθενιας'' και της ''σοβαροφανειας'' που εχει κανει τις γυναικες φεμινιστριες χωρις σεξουαλικη προσεγγιση  κομπλεξικες και με ασχημο χαρακτηρα καθως και αυτη τη μυστικοπαθεια γυρω απο το σεξ που υπαρχει σε συνδιασμο με την υποκρισια

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος τύπε αν μπορείς, στο κόκκινο.

Εννοείς στο κρεββάτι, στην συμπεριφορά, στα της σχέσης, στα οικοκυρικά, στα οικονομικά, στην λήψη αποφάσεων,

σε όλα από τα παραπάνω;

Ένα παράδειγμα θα ήταν αρκετό.

Όντως κάτι παίζει με τις Τουρκάλες, και δεν αναφέρομαι ούτε στον Καραϊσκάκη, ούτε στις Σειρήνες στο Αιγαίο.

Μας βλέπουν τόσο εξωτικούς, όσο εξωτικές τις βλέπουμε και εμείς, γνώμη μου πάντα....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος τύπε αν μπορείς, στο κόκκινο.

Εννοείς στο κρεββάτι, στην συμπεριφορά, στα της σχέσης, στα οικοκυρικά, στα οικονομικά, στην λήψη αποφάσεων,

σε όλα από τα παραπάνω;

Ένα παράδειγμα θα ήταν αρκετό.

Όντως κάτι παίζει με τις Τουρκάλες, και δεν αναφέρομαι ούτε στον Καραϊσκάκη, ούτε στις Σειρήνες στο Αιγαίο.

Μας βλέπουν τόσο εξωτικούς, όσο εξωτικές τις βλέπουμε και εμείς, γνώμη μου πάντα....

για το κοκκινο χρωμα που εβαλα ισχυουν ολα τα παραπανω που εγραψες

οι τουρκαλες γυναικες εμας τους ελληνες μας βλεπουν με καλο ματι γουσταρουν με απλα λογια να τα εχουν με ελληνα
αν παιζεις παιχνιδι με τιντερ θα καταλαβεις ποσο μετραμε εμεις οι ελληνες στις τουρκαλες γυναικες

ειναι γι' αυτες ενας κρυφος ποθος μια φαντασιωση που εχουν στο μυαλο τους να πανε με ελληνα αντρα

αν εχει καποιος εμπειρια αντιστοιχη θα επιβεβαιωσει τα λεγομενα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom