Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (5 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΜΑΓΚΕΣ τζαμπα οι 6,702 σελιδες...
δεν θελει και πολυ σκεψη,οι επιλογες ειναι....
---
-μενεις σολο, γαμας μπουρδελα, τουριστριες οταν μπορεις,one night stand etc...
και αποφασιζεις οτι δεν θα κανεις οικογενεια-
-----------
-παντρευεσαι για 1000/2 λογους...και κολυμπας...
-------------
-αν εχεις αρκετα φραγκα κανεις και 1+2....
αλλα κΑΙ ΠΑΛΙ ειτε παρεις κινεζα,ρωσιδα,ελληνιδα ο γαμος ειναι λαχειο-
--------------------------
η αναλυση δεν χρειαζεται,
ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 28 ΟΡΜΑΤΕ ΡΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ....
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ-
αυτο αργησα να το καταλαβω, γιατι πες λογο κοληματος.. ολα η τιποτα δηλαδη ντε κ καλα απο 8.5 και πανω...
σημερα εχω μετανιωσει που δεν εχω ριξει πολλα 7ρακια...ακομη κ μπαζακια του 6...
εγινε κ αυτο ελαχιστες φορες λογο ποτου,πλακας,παρεας-
----------
αν γυρναγα το χρονο πισω πχ...τα 7αρια θα τα εσκιζα...
δεν λεω ΡΙΧΤΕ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΑΣ....
και αυτο που ισχυει 100% στο 7αρι...να ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι το 9αρι που δεν σας εδινε σημασια, ΠΡΙΝ-
ΘΑ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ και θα το φατε χωρις προσπαθεια...
---------

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τυπε η γυναίκα μου είναι συντηριτική, γουσταρει να ασχολείται με το σπίτι με εμένα και τα παιδιά της. Οπότε αυτό που λες δεν γίνεται...

Στο ασχετο, της εδειξα φωτο του πικερ, της ειπα ότι είναι γνωστός και ελευθερος, εβαλε τα γέλια, μου λεει δεν εχει κάποια τοσο απελπισμενη και μπαζο για να κατσει στον πικερ.

Μετά της είπα πως δεν εχει εμπειριες με γκομενες, ειναι 40 και ειχε μονο 6 και μου είπε πως καποιο προβλημα θα έχει...στο πάνω ή στο κάτω κεφάλι... ξανα κοιταζει την φώτο και λέει "αυτός εχει προβλημα και στα δύο".

Αυτό που εχετε φαει ότι ο πικης έχει πηδήξει γκόμενες εκτός μπουρδέλων και μαλιστα 6 με ξεπερναει.. :S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
ΜΑΓΚΕΣ τζαμπα οι 6,702 σελιδες...
δεν θελει και πολυ σκεψη,οι επιλογες ειναι....
---
-μενεις σολο, γαμας μπουρδελα, τουριστριες οταν μπορεις,one night stand etc...
και αποφασιζεις οτι δεν θα κανεις οικογενεια-
-----------
-παντρευεσαι για 1000/2 λογους...και κολυμπας...
-------------
-αν εχεις αρκετα φραγκα κανεις και 1+2....
αλλα κΑΙ ΠΑΛΙ ειτε παρεις κινεζα,ρωσιδα,ελληνιδα ο γαμος ειναι λαχειο-
--------------------------
η αναλυση δεν χρειαζεται,
ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 28 ΟΡΜΑΤΕ ΡΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ....
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ-
αυτο αργησα να το καταλαβω, γιατι πες λογο κοληματος.. ολα η τιποτα δηλαδη ντε κ καλα απο 8.5 και πανω...
σημερα εχω μετανιωσει που δεν εχω ριξει πολλα 7ρακια...ακομη κ μπαζακια του 6...
εγινε κ αυτο ελαχιστες φορες λογο ποτου,πλακας,παρεας-
----------
αν γυρναγα το χρονο πισω πχ...τα 7αρια θα τα εσκιζα...
δεν λεω ΡΙΧΤΕ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΑΣ....
και αυτο που ισχυει 100% στο 7αρι...να ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι το 9αρι που δεν σας εδινε σημασια, ΠΡΙΝ-
ΘΑ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ και θα το φατε χωρις προσπαθεια...
---------
Το θέμα είναι , όπως λέει και ο MGTOW ελλας στα βίντεο του, οτι και τα 7αρια πλέον , μην σου πω και πιό κάτω , λόγω οτι έχουνε πολλές επιλογές γίνονται και εκείνες πιο επιλεκτικές. Και είναι και λογικό άμα το σκεφτείς , εσυ ας πούμε αμα είχες στην αναμονή πχ 20 γκόμενες δεν θα διαλεγες την καλύτερη για να κάνεις κάτι ; ετσι και αυτές απλά μπορεί να μην διαλέξουνε τον πιο όμορφο αλλά τον πιο πλούσιο.

Επίσης εχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα , μπορεί να είμαι και λάθος , έχω την εντύπωση οτι οι σοβαρές σχέσεις έχουνε επικρατήσει vs τις ελεύθερες σχέσεις γιατί έτσι το θέλουνε οι γυναίκες και εμείς οι άντρες απλά ακολουθάμε οτι θέλουνε εκείνες. Βέβαια ομολογώ οτι δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος για να κάνω μια τέτοια διαπίστωση μιάς και η μόνη σχέση που είχα ποτέ ήτανε μικρή σε διάρκεια και μάλιστα δεν ολοκληρώσαμε κιόλας , οπότε ούτε σοβαρή την λες ούτε ελευθερη. Αρα δεν έχω προσωπικη εμπειρία απο τα δύο είδη σχέσεων.

Πάντως και οι MGTOW που αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω αυτό το πράμα λένε , μακριά απο γάμους και σχέσεις , γαμάτε και φεύγετε.

Και μια παράθεση απο το θέμα γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν.

Η ΜΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι πιο λογικο αληθινο και ξεκαθαρο απο το να δινεις τα λεφτα απ'ευθειας στην γυναικα που σου αρεσει για να κανεις σεξ-ερωτα.
Ετσι και αλλιως  αυτη ειναι η φυση μας και αυτη η φυση τους.
Εμεις θελουμε σεξ και αυτες θελουν λεφτα.

Οι ψευτοκοινωνιες του κωλου ομως δεν λειτουργουν ουτε με την λογικη ουτε με την αληθεια και θελουν αβουλα ανθρωπακια και υποκριτες για να κερδιζουν απο αυτους.

Στις ψευτοκοινωνιες λοιπον συμβαινει το παρακατω:
Τα μπουρδελα και οι ιεροδουλες ειναι μη αποδεκτα γιατι η ψευτοκοινωνια-κρατος χανει παρα πολλα λεφτα και χανει <<πελατες>>.

Σου λεει οτι αν οι ανδρες βρισκουν τοσο φυσικα και ευκολα αυτο που θελουν τοτε γιατι να κανουν σχεσεις και γαμους οπως εχει ορισει η ψευτοκοινωνια γιατι γνωριζουν οτι ο αντρας ειναι σεξουαλικο ον και απο εκει τον ελεγχουν για να κερδιζουν.

Οι σχεσεις ειναι βιομηχανια
Οι γαμοι ειναι ακομα μεγαλυτερη βιομηχανια

Βιομηχανιες βασισμενες στην απατη.

Ομως στις σχεσεις και στους γαμους δεν ειναι δυνατον κανεις να ειναι ευτυχισμενος γιατι αυτα τα συστηματα ειναι αρρωστα και μονο προβληματα δημιουργουν.

Μετα παμε σε αλλες βιομηχανιες που κερδιζουν απο τον πονο σου και απο την αρρωστια σου και την απελπισια σου.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Και μια παράθεση ακόμα απο το ίδιο θέμα που μου άρεσε

O άντρας πληρώνει για να γαμήσει επειδή δε θέλει να δεσμευθεί με μία κατώτερη από αυτές που επιθυμεί (χοντρή, τσιφούτα, τριχωτή, κλπ) και ταυτόχρονα δε μπορεί να γευτεί αυτές που επιθυμεί (μουνάρες, πλούσιες, καψούρες, τύπισσες, κλπ)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ολα σχετικα, δεν μπορω να πω την καθε γυναικα ομως ΠΟΥΤΑΝΑ.
δηλαδη αν επελεξε καποιον 5cm πιο ψηλο, με καλυτερη δουλεια, κτλ...
αλλο αυτο και αλλο σκαω 50ρικο και σε μια βολτα γαμαω η μου καθεται οποια βρω στο δρομο περπατοντας.
----
αν ειχα πολλα φραγκα να καψω, σε λιγο χρονο ομως το εξης πειραμα θα ειχε φαση...
1,000 ρικο για μια βραδια...σε καθε κοινωνικη ταξη...
θα ηθελα να δω ποσες θα ελεγαν ΝΑΙ.
το χιλιαρικο δεν το βρισκεις ευκολα-

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
-Η Μαρία είναι η πρώτη Ελληνίδα που υιοθέτησε παιδί από κρατικό ορφανοτροφείο της Αιθιοπίας και από τότε δεν σταμάτησε να χαμογελάει

-Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως έχει υιοθετήσει εδώ και ένα χρόνο ένα κοριτσάκι από την Αιθιοπία

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
-Η Μαρία είναι η πρώτη Ελληνίδα που υιοθέτησε παιδί από κρατικό ορφανοτροφείο της Αιθιοπίας και από τότε δεν σταμάτησε να χαμογελάει

-Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως έχει υιοθετήσει εδώ και ένα χρόνο ένα κοριτσάκι από την Αιθιοπία

Χαχα το διάβασα τώρα σε μια θλιβερή και τρισάθλια ελλεινίδα και μου λέει πως στην Αιθιοπία δεν είναι τελείως μαυράκια αλλά είναι προς το μελαχρινό....

Νομίζω πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει καεί τελείως...
Προσπαθώ πλέον να φέρω επιχειρήματα ακόμα και στο ότι το μαυρο χρώμα είναι μαυρο και όχι άσπρο και βγαίνω και ο παράξενος που εκεί που όλοι βλέπουν άσπρο εγώ βλέπω μαυρο.... :headbang: :headbang: :headbang:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

φτανουν 50 και τοτε αποφασιζουν οτι θελουν παιδι .... :jerking:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
υπαρχει και love academy; γιατι εγω ηξερα οτι ακαδιμιες υπαρχουν μονο στις ποδοσφαιρικες ομαδες  :S

και ο σκοπος της love ακαδημιας ποιος ειναι τελικα; για να καταλαβουμε τι παιζει δλδ

Δεν το παρατήρησα το love academy.
Γέλασα που καμία δεν λεει ότι τον έχει φάει από τον κώλο και σταματησα να βλεπω.

Έχω δει αντίστοιχα βιντεο στη Γερμανια και απαντάνε τελειως ειλικρινά και ψυχραιμα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν το παρατήρησα το love academy.
Γέλασα που καμία δεν λεει ότι τον έχει φάει από τον κώλο και σταματησα να βλεπω.

Έχω δει αντίστοιχα βιντεο στη Γερμανια και απαντάνε τελειως ειλικρινά και ψυχραιμα.

μετα τα 6 λεπτα του βιντεο παει ταχα ο τυπος στην ακαδημια του ερωτα να παρει απαντησεις στα ερωτηματα που εθεσε στους περαστικους απο την γκουρου του σεξ

να χαμε να λεγαμε δλδ  :headbang:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το θέμα είναι , όπως λέει και ο MGTOW ελλας στα βίντεο του, οτι και τα 7αρια πλέον , μην σου πω και πιό κάτω , λόγω οτι έχουνε πολλές επιλογές γίνονται και εκείνες πιο επιλεκτικές. Και είναι και λογικό άμα το σκεφτείς , εσυ ας πούμε αμα είχες στην αναμονή πχ 20 γκόμενες δεν θα διαλεγες την καλύτερη για να κάνεις κάτι ; ετσι και αυτές απλά μπορεί να μην διαλέξουνε τον πιο όμορφο αλλά τον πιο πλούσιο.

Επίσης εχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα , μπορεί να είμαι και λάθος , έχω την εντύπωση οτι οι σοβαρές σχέσεις έχουνε επικρατήσει vs τις ελεύθερες σχέσεις γιατί έτσι το θέλουνε οι γυναίκες και εμείς οι άντρες απλά ακολουθάμε οτι θέλουνε εκείνες.

Έτσι ακριβώς.Η διαφορά είναι ότι εαν είχαμε εμεις 20 γκόμενες στην αναμονή,θα γαμούσαμε όσες περισσότερες γινόταν πριν καταλήξουμε σε μία.Αυτές θα τα φτιάξουν με τον έναν και οι υπόλοιποι 19 απλώς θα περιμένουν στη γωνία για κανένα 'κοκκαλάκι'.

Τί σημαίνει όλο αυτό;Ότι όσο οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι,η αγαμία στους άντρες θα πηγαίνει σύννεφο.Γιατί εμεις δεν το παίζουμε ιστορία.Όταν κάποια μας δείχνει ενδιαφέρον και μας αρέσει κι εμας,τουλάχιστον ένα γαμησάκι μπορεί να πέσει.Κι έτσι θα μέναμε και οι δύο ευχαριστημένοι.Αλλά όσο αυτές θέλουν μόνο followers και επιβεβαίωση,θα γαμάει ο 1 στους 20.Και θα έχεις μια κοινωνία όπως τώρα,τίγκα στους αγάμητους και κομπλεξικούς.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Έτσι ακριβώς.Η διαφορά είναι ότι εαν είχαμε εμεις 20 γκόμενες στην αναμονή,θα γαμούσαμε όσες περισσότερες γινόταν πριν καταλήξουμε σε μία.Αυτές θα τα φτιάξουν με τον έναν και οι υπόλοιποι 19 απλώς θα περιμένουν στη γωνία για κανένα 'κοκκαλάκι'.

Τί σημαίνει όλο αυτό;Ότι όσο οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι,η αγαμία στους άντρες θα πηγαίνει σύννεφο.Γιατί εμεις δεν το παίζουμε ιστορία.Όταν κάποια μας δείχνει ενδιαφέρον και μας αρέσει κι εμας,τουλάχιστον ένα γαμησάκι μπορεί να πέσει.Κι έτσι θα μέναμε και οι δύο ευχαριστημένοι.Αλλά όσο αυτές θέλουν μόνο followers και επιβεβαίωση,θα γαμάει ο 1 στους 20.Και θα έχεις μια κοινωνία όπως τώρα,τίγκα στους αγάμητους και κομπλεξικούς.

Δες το βιντεο που ποσταριστηκε πιο πανω.
Συμφωνω οτι οι πολλοι χαλουν την πιατσα, αλλα ας ξεκινησει ο καθενας την αλλαγη απο τον εαυτο του.
Οχι πια, κανενας, pussy follower, οπως λεει και στο βιντεο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom