Ακου να δεις μια φορά τι παιχτηκε. Ειμαι διαλακτικος μέχρι ένα σημειο. Και βλέπω. Αμα κάτσει έκατσε αμα δεν κάτσει δεν πειράζει. Αλλα δεν ανοίγομαι κιολας να γαμιέμαι στα κεράσματα δεν την ξέρω αρχικα να την κερνάω.
Λοιπον πριν 2 χρονια ειχα γνωρισει μια πιτσιρικα τα κλασικα στο πρώτο 10λεπτο της κουβέντας προταση για ποτο ή καφέ θετική απαντηση και ανταλαγή κινητών. Βγηκαμε 2-3 φορές (την 3η πηγαμε κάπου ερημικά) η γκομενα δεν ηθελε να γαμηθει γιατι με εκοψε λιγο φιλελευθερο και ηθελε δεμσεύσεις εγω της ειπα εξαρχής το πάμε χαλαρά και βλέπουμε. Δεν γουστάρω τα ψέματα και τα παραμυθια.
Εγω ειχα γινει τούρμπο που λες με το φάσωμα με τα πολλά της κάνω δεν μπορω είμαι πέτρα! Αυτή άρχισε να με χαϊδευει η πουτάνα απεξω. Σε κάποια φάση κάνω μια έτσι τον πετάω έξω και αρχισε να μου τον παιζει. Αλλα μου ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε σέξ ακομα. Οποτε τι να κάνω φιλε την έπεισα με τα πολλά να μου πάρει ένα τσιμπουκι (γουσταρε το στοματικο) και στο τέλος την έχυσα στα βυζια
μετα χαθηκαμε γιατι έφυγε για μεταπτυχιακο και τις προαλλες την πέτυχα εξω με γκομενο! Εριχνε κάτι κλεφτες ματιές.
Α μωρη ψωλιτσα λεω πως μου ξέφυγες να σε έστηνα στα 4 να σε ξεκωλιάσω!!!!