Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.353
- Πόντοι
- 6.056
επρεπε να τις κερασεις και κανενα χριστοπαναγιδι να ισιωσουνκαι εγω τις προαλλες κερασα δυο φιλες και μου γυρισανε την πλατη
επρεπε να τις κερασεις και κανενα χριστοπαναγιδι να ισιωσουνκαι εγω τις προαλλες κερασα δυο φιλες και μου γυρισανε την πλατη
επρεπε να τις κερασεις και κανενα χριστοπαναγιδι να ισιωσουν
Τύπε πάει αυτό το φεμινιστικο κάστρο. Επεσε. Τώρα θα αρχίσουμε σιγά σιγα να διαλύουμε τον φεμινισμό που έχει απομείνει στις γκομενες. Είμαστε λίγοι όμως. Έχουμε ακόμη πολλούς πυρφορους και μουνοβοσκους που χαλάνε την πιάτσα.
ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΩΡΑ
Επειδή βλέπω ότι πολλοί έχουμε ερωτήματα και αναζητούμε απαντήσεις βάρος συμπεριφορες των Ελληνίδων κυρίως, πρέπει να εντάξουμε στο δυναμικό μας έναν εξειδικευμένο ψυχολογο Ελλεηνιδων. Μπας και βγάλουμε άκρη με δαυτες.Δεν είναι μόνο ότι τα δείχνουν αυτές,αλλά έχω παρατηρήσει ότι πολλές ρίχνουν το βλέμμα απευθείας στο παντελόνι σου όταν περνάνε από μπροστά σου.Και καταλαβαίνεις πού κοιτάνε...
Ενώ θέλουν κι αυτές να πηδηχτούν γαμώ την τρέλα μου,κάτι τις εμποδίζει και μαλακίζονται.Και εξαιτίας τους μαλακιζόμαστε κι εμεις.
και η ψυχολογια φιλε αν και δεν είναι θετικη επιστημη βασιζεται σε καποια λογικη, οι γυναικεια συμπεριφορά δεν εχει λογικη για αυτό και δεν εξηγηται από τους ψυχολόγους.Επειδή βλέπω ότι πολλοί έχουμε ερωτήματα και αναζητούμε απαντήσεις βάρος συμπεριφορες των Ελληνίδων κυρίως, πρέπει να εντάξουμε στο δυναμικό μας έναν εξειδικευμένο ψυχολογο Ελλεηνιδων. Μπας και βγάλουμε άκρη με δαυτες.
Αυτά δεν μπορούν να τα κάνουν όλοι οι άντρες.Και να θέλουν,δεν μπορούν.Αν είσαι από το σχολείο έτσι,ο αλητάκος που τον ήθελαν από μικρό τα κοριτσάκια,τότε εντάξει.Αν όμως δεν έχεις μεγαλώσει έτσι,είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις όσο μεγαλώνεις.Και ξαναλέω,όχι γιατί δεν θες και δεν προσπαθείς,αλλά είναι σαν να το έχεις στο dna σου.
Συμφωνώ,οι γκόμενες κολλάνε σαν γραμματόσημα όταν τις γράφεις,αλλά πρέπει να έχεις κι εσύ το ταλέντο για να συμβαίνει αυτό.
απόλυτα σωστός ο sad_man δεν μπορούν όλοι να το κάνουν αυτό, οι περισσότεροι κολλάνε στο βρακί μιας, η μαγκιά είναι να κολλήσει αυτή στο ανδρικό βρακί ΜΙΝΕΡΒΑ του ανδρός.
xaxaμινερβα πρεπει να ειναι?αν ειναι livergy πειραζει τυπε?
Ηταν μια γκομενα στο γυμναστηριο και της κάνω σε κάποια φαση να ανοιξω κλιματισμο; λεει κανε ότι θες. Μετα την ειδα χαμογελουσε λέω από εδώ εισαι και πιάσαμε την πάρλα.
Σε κάποια φάση βγήκαμε και με κοινους γνωστους και της κάνω πάμε για κανα ποτάκι κανα βραδυ λεει ναι αμέ. Λεω δώσε το κινητο σου. Λεει να σου δωσω το φβ καλυτερα λέω ε δωσε το φβ
την έψαξα μια φορα δεν την βρηκα και μετά δεν ασχοληθηκα ξανά.Τωρα αυτή αν ηθελε να γαμηθει εστω και λιγο μαλακίστηκε.
Αφου σου ζητάει ο άλλος το κινητο τι φβ και μαλακιες; αυτά βαριέμαι.
Τύπε, οταν σου λεει η αλλη "να σου δωσω φβ", η απαντηση πρεπει να ειναι "ποσων ετων εισαι καλη μου? δωδεκα?"Ηταν μια γκομενα στο γυμναστηριο και της κάνω σε κάποια φαση να ανοιξω κλιματισμο; λεει κανε ότι θες. Μετα την ειδα χαμογελουσε λέω από εδώ εισαι και πιάσαμε την πάρλα.
Σε κάποια φάση βγήκαμε και με κοινους γνωστους και της κάνω πάμε για κανα ποτάκι κανα βραδυ λεει ναι αμέ. Λεω δώσε το κινητο σου. Λεει να σου δωσω το φβ καλυτερα λέω ε δωσε το φβ
την έψαξα μια φορα δεν την βρηκα και μετά δεν ασχοληθηκα ξανά.Τωρα αυτή αν ηθελε να γαμηθει εστω και λιγο μαλακίστηκε.
Τύπε, οταν σου λεει η αλλη "να σου δωσω φβ", η απαντηση πρεπει να ειναι "ποσων ετων εισαι καλη μου? δωδεκα?"
otan tin ksanadeis rikstis tin bara sto kefali
αμα της πεις ετσι μαν ουτε τον εμετο της δε σου δινει..Απλα λες δεν χρησιμοποιω εγω αυτο κανω πλεον
Αμα η αλλη μου πει δινω fb στανταρ για να γαμησω θα πρεπει να μιλαω ωρα η δεν θα γαμησω καν
Αμα της πεις λοιπον δεν εχω fb τοτε ειναι καλυτερα γιατι και αυτες θα το σκεφτουν να δωσουν τηλεφωνο
Η δευτερη λυση ειναι
Λες πχ εχω μονο whatsapp να μιλαω free οποτε μετα στο χερι της να δωσει τηλ
Τύπε, οταν σου λεει η αλλη "να σου δωσω φβ", η απαντηση πρεπει να ειναι "ποσων ετων εισαι καλη μου? δωδεκα?"
τυπε υπαρχει cheat να γινεις και συ ετσι
Απλα λες δεν χρησιμοποιω εγω αυτο κανω πλεον
Αμα η αλλη μου πει δινω fb στανταρ για να γαμησω θα πρεπει να μιλαω ωρα η δεν θα γαμησω καν
Αμα της πεις λοιπον δεν εχω fb τοτε ειναι καλυτερα γιατι και αυτες θα το σκεφτουν να δωσουν τηλεφωνο
Η δευτερη λυση ειναι
Λες πχ εχω μονο whatsapp να μιλαω free οποτε μετα στο χερι της να δωσει τηλ
Δεν το έχω ανακαλύψει φίλε.