Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
καλησπέρα μάγκες.

καλό χειμώνα να χουμε. Μετά απο καιρό ξαναγράφω σε φορουμ γιατί ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας προχθεσινή συζήτηση με συνάδελφο απο τη δουλειά.

Πιάσαμε συζήτηση περι σχέσεων και αν πρέπει ο άντρας να πληρώνει και ειδικά τώρα με τη κρίση που έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Σύμφωνα με την ίδια ο άντρας εφόσον έχει σχέση ή βγαίνει με κάποια πρέπει να τα πληρώνει όλα ακόμη και τις διακοπές. Και της λέω με τη σειρά μου.. κοπέλα μου για να τα πληρωνει όλα αυτά ένας ..δλδ διατροφή, εξόδους, βόλτες(αμαξι,βενζίνες,ασφαλειες, ξενοδοχεία κ.λ.π. πρέπει να βγαζει στη καλυτερη 1500 με 2000 το μηνα. Και μου απαντά "ας κανει και δυο δουλειες... αλλιως μη ψαχνει για σχεση.."

τα σχόλια δικα σας! :think:

τυπε πες της να εφοδιαστει αμεσα με πολλα ξεσκονοπανα :-( :-(
θα τα χρειαστει για να διατηρει καθαρο το ραφι που την περιμενει :grin: :grin:

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
ε ρε κατι μπουζουκοκεφαλους που εχει η ελλαδα.ξυπνηστε ρεεεε!!!!.εννοειτε πως με την γκομενα μοιραζεστε τα εξοδα αλλιως δεν βγαινει.και οσο το δυνατον πιο γρηγορα "μπεις εντος και εκτος εδρας" τοσο το καλυτερο.
αντιο μετα και παμε για αλλες

Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
καλησπέρα μάγκες.

καλό χειμώνα να χουμε. Μετά απο καιρό ξαναγράφω σε φορουμ γιατί ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας προχθεσινή συζήτηση με συνάδελφο απο τη δουλειά.

Πιάσαμε συζήτηση περι σχέσεων και αν πρέπει ο άντρας να πληρώνει και ειδικά τώρα με τη κρίση που έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Σύμφωνα με την ίδια ο άντρας εφόσον έχει σχέση ή βγαίνει με κάποια πρέπει να τα πληρώνει όλα ακόμη και τις διακοπές. Και της λέω με τη σειρά μου.. κοπέλα μου για να τα πληρωνει όλα αυτά ένας ..δλδ διατροφή, εξόδους, βόλτες(αμαξι,βενζίνες,ασφαλειες, ξενοδοχεία κ.λ.π. πρέπει να βγαζει στη καλυτερη 1500 με 2000 το μηνα. Και μου απαντά "ας κανει και δυο δουλειες... αλλιως μη ψαχνει για σχεση.."
Δεν την εβρισες?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
τυπε πες της να εφοδιαστει αμεσα με πολλα ξεσκονοπανα :-( :-(
θα τα χρειαστει για να διατηρει καθαρο το ραφι που την περιμενει :grin: :grin:

τυπε υπαρχει και πιο αποτελεσματικη φροντιδα για τα ραφια   :grin: :grin: :grin:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
καλησπέρα μάγκες.

Σαλτα και γαμησου μωρη καργια πες της που θες να σε πληρώνουμε κιόλας τα πάντα. Την έχουν δει οι πιο πολλές που έχουν εμφάνιση Γκόλντεν ντιγκερς. Τράβα στο Ντουμπάι με την μάνα σου να βρείτε Άραβα να σας κάνει τα χατίρια και μετά να σας διώχνει με τις κλωτσιές. Πες της να μπει στο luxy να μπεί σε λίστα αναμονης για γνωριμια με πλούσιο.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Άντε να πω ..εντάξει! Θα τα πληρώσει όλα... Και διακοπές και έξοδα και ψώνια και διατροφή και ότι άλλο χρειαστεί!
Αυτή τι προσφέρει στη σχέση?
Και η ΜΙΝΙΜΟΥΜ απαίτηση απο κάποιον άντρα είναι ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα! Ας το είχε αυτό και μετά πάμε στα παρακάτω που μπορεί να προσφέρει κάποια σε έναν άντρα! Αλλά οι πιο πολλές Ελλεινίδες είναι τετράπαχιες και με τακτικές απάτης σουλουπώνονται για καμιά φωτογραφία και μετά έρχεται ο παραπάνω κατάλογος απαιτήσεων!
Έχω φίλο που έχει πάρει το επαγγελματικό ρίσκο να κράξει τέτοιες Ελλεινίδες!
Σαν τον Καρατσιωλη κράζει ο φίλος, τύπε ;

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
ολες τις γυναικες πουτανες δηλωμενες και ΜΗ τις πλερωνουμε ..........οποτε τι ψαχνετε????

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Σαλτα και γαμησου μωρη καργια πες της που θες να σε πληρώνουμε κιόλας τα πάντα. Την έχουν δει οι πιο πολλές που έχουν εμφάνιση Γκόλντεν ντιγκερς. Τράβα στο Ντουμπάι με την μάνα σου να βρείτε Άραβα να σας κάνει τα χατίρια και μετά να σας διώχνει με τις κλωτσιές. Πες της να μπει στο luxy να μπεί σε λίστα αναμονης για γνωριμια με πλούσιο.

και συμφωνα με αλλο θρεντ εδω μεσα,και να τις κατουραει ο αραβας και να τις χεζει τυπε   :S :S :S

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
και συμφωνα με αλλο θρεντ εδω μεσα,και να τις κατουραει ο αραβας και να τις χεζει τυπε  :S :S :S

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
Έχω διαβάσει και χειρότερα τύπε από την ιστορία του 20χρονου μοντέλου που ξέφυγε από την πώληση του σε Άραβα μέσω ενός δουλέμπορου. Αν τις βαρεθουν τις δίνουν σε άλλον ή τις δίνουν σαν τροφή στις τίγρεις :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Έχω διαβάσει και χειρότερα τύπε από την ιστορία του 20χρονου μοντέλου που ξέφυγε από την πώληση του σε Άραβα μέσω ενός δουλέμπορου. Αν τις βαρεθουν τις δίνουν σε άλλον ή τις δίνουν σαν τροφή στις τίγρεις :S

τυπε ποιος χυστης θα ρισκαρε να δηλητηριασει την τιγρη του δινοντας της να φαει μια σαπια ελλεϊνιδα;  :S :S :S

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Να σου πω κάτι;Υπάρχουν τόσοι πολλοί μαλάκες αγάμητοι που είναι πρόθυμοι να τα πληρώνουν όλα.Οι γκόμενες βρίσκουν και τα κάνουν.Όπου και να κοιτάξεις,βλέπεις άντρες να παρακαλάνε τα μουνιά.Εδώ άλλοι μπαίνουν σε chat και τάζουν διακοπές και δώρα σε γκόμενες χωρίς να δουνε καν φωτογραφία.Οι περισσότεροι άντρες στην Ελλάδα κάνουν κωλοτούμπες και μόνο εαν τους κοιτάξει μια γκόμενα.Καλά,εαν τους μιλήσει κιόλας ή γενικά ασχοληθεί μαζί τους,πηδάνε και απ'το μπαλκόνι εαν τους το ζητήσει αυτή.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Να σου πω κάτι;Υπάρχουν τόσοι πολλοί μαλάκες αγάμητοι που είναι πρόθυμοι να τα πληρώνουν όλα.Οι γκόμενες βρίσκουν και τα κάνουν.Όπου και να κοιτάξεις,βλέπεις άντρες να παρακαλάνε τα μουνιά.Εδώ άλλοι μπαίνουν σε chat και τάζουν διακοπές και δώρα σε γκόμενες χωρίς να δουνε καν φωτογραφία.Οι περισσότεροι άντρες στην Ελλάδα κάνουν κωλοτούμπες και μόνο εαν τους κοιτάξει μια γκόμενα.Καλά,εαν τους μιλήσει κιόλας ή γενικά ασχοληθεί μαζί τους,πηδάνε και απ'το μπαλκόνι εαν τους το ζητήσει αυτή.

Θεωρητικά λοιπόν εάν κανείς πλέον Ελλέηνας δεν παρακάλαγε τόσο για το μουνί ή την σχέση τι θα κάναν τότε τα θηλυκά ? Θα έψαχναν εισαγόμενους ? Οχι ! Θα κατέβαζαν την μούρη τους. Μην λοιπόν παραπονιόμαστε τόσο για κάτι που εμείς οι ίδιοι (όχι προσωπικά, σαν φύλο) συντηρούμε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλησπέρα μάγκες.

Kαι λιγα ζηταει σε σχεση με αυτα που ειναι διατεθειμενος να δοσει ο Ελληνας Πυρφορος

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θεωρητικά λοιπόν εάν κανείς πλέον Ελλέηνας δεν παρακάλαγε τόσο για το μουνί ή την σχέση τι θα κάναν τότε τα θηλυκά ? Θα έψαχναν εισαγόμενους ? Οχι ! Θα κατέβαζαν την μούρη τους. Μην λοιπόν παραπονιόμαστε τόσο για κάτι που εμείς οι ίδιοι (όχι προσωπικά, σαν φύλο) συντηρούμε.

Εννοείται,το κακό απο εμας ξεκινάει.Αλλά,δεν φταίμε και αποκλειστικά εμεις.Είμαστε σε μια χώρα που υπάρχει έλλειψη σε διαθέσιμο μουνί.Μπορεί δηλαδή κάποιος να μείνει χωρίς μουνί ακόμα και χρόνια.Πράγμα που σε άλλες χώρες είναι αδιανόητο.Δεν μπορώ να φανταστώ ότι σε άλλη χώρα της Ευρώπης ή στην Αμερική,μπορεί κάποιος να μην γαμάει για πάνω από έναν χρόνο (κανονικές,όχι πουτάνες).Εδώ όμως πάει να γίνει κανόνας.Βλέπεις μια χαρά παιδιά που σε άλλες χώρες θα τους την έπεφταν γκόμενες,εδώ να μην γαμάνε ή να παρακαλάνε να γαμήσουν.

Ε ναι,άμα μείνεις αγάμητος για τόσο καιρό και βρεις μουνί,το πιο πιθανό είναι σε σέρνει μετά.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Δεν παίζεται ο Καρατσιωλαρος.

Αγκυροβολώ το κότερο Ψαρού και έχω κλείσει πρώτη ξαπλώστρα παραλία να γουστάρω τελειότητα και να απολαύσει το μάτι μου ιδανικές αναλογίες και εκθαμβωτικά σκαριά…
Παντού τριγύρω μου 90-60-90 μαυρισμένα θηρία, τουρλωμένα πατάρια, με μικροσκοπικά μαγιό που αναδεικνύουν ιδανικά τη σιλουέτα των καλλίπυγων γυναικών, που λιώνουν στη γυμναστική και στερούνται ζαχαρένιων λιχουδιών και λιπαρών εδεσμάτων για χρόνια ολάκερα…
Τα αγαθά κόποις κτώνται και κερδίζουν το σεβασμό όλων, αυτές που πολεμάνε νυχθημερόν να διατηρούν μια υγιή σιλουέτα, τρώγοντας σωστά και αυστηρά προγραμματισμένα και κάνοντας γυμναστική παλεύοντας με τα σίδερα σχεδόν καθημερινά, όπως προστάζουν οι επιστήμες της ιατρικής, της διατροφολογίας, της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού…

Ξάφνου, σκάει δίπλα μου ένα θωρηκτό (περίπου σαν το Αβέρωφ), που κάνει και παχιά σκιά και μου λέει: «φιλαράκι εσύ είσαι ο Καρατσιώλης που δεν μας αφήνεις να βγαίνουμε στις παραλίες και να φοράμε σκαφτά μαγιό;;;»
Ναι μαντάμ, της απαντάω και μου λέει: «εγώ είμαι χοντρή από επιλογή, γιατί έτσι μου αρέσει και έτσι θέλω να είμαι, ούτε έχω θυρεοειδή ή κάποιο άλλο θέμα υγείας, απλά γουστάρω να απολαμβάνω τη ζωή μου τρώγοντας σουβλάκια και βλέποντας survivor κάθε μέρα!!»

Όχι της απαντάω, είσαι χοντρή, επειδή βαριέσαι και δεν μπορείς να αδυνατίσεις και έχεις βαφτίσει το θέλω μπορώ, γιατί έτσι σε βολεύει, κοιλιόδουλη…

Επίσης, είσαι και τεμπέλα και κακομαθημένη, γιατί δεν παραδέχεσαι τη φυγοπονία σου και έχεις και το θράσος να το καυχιέσαι και να είσαι και υπερήφανη για τα πάχη σου!! Είναι σαν να είσαι τελειωμένο πρεζόνι και να λες μπράβο μου είμαι ένας σπουδαίος και ευτυχισμένος ναρκομανής…

Υ.Γ.: μετά τη συζήτηση αυτή πήγε στην ξαπλώστρα της σεινάμενη κουνάμενη και καταβρόχθισε αστραπιαία δύο κρουασάν, με τις σοκολάτες να κυλούν στα αδηφάγα σαγόνια της, για να πνίξει τον πόνο της αλλά και να μου αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστη είναι…

Εγώ γύρισα από την άλλη για να ξεράσω κροκόδειλους και συλλογίστηκα απογοητευμένος σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας…

Τύπε πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος μαλακας για να γράφεις τέτοιες παπαριές εδώ μέσα.

Η κρυφοαδελφή.......

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εννοείται,το κακό απο εμας ξεκινάει.Αλλά,δεν φταίμε και αποκλειστικά εμεις.Είμαστε σε μια χώρα που υπάρχει έλλειψη σε διαθέσιμο μουνί.Μπορεί δηλαδή κάποιος να μείνει χωρίς μουνί ακόμα και χρόνια.Πράγμα που σε άλλες χώρες είναι αδιανόητο.Δεν μπορώ να φανταστώ ότι σε άλλη χώρα της Ευρώπης ή στην Αμερική,μπορεί κάποιος να μην γαμάει για πάνω από έναν χρόνο (κανονικές,όχι πουτάνες).Εδώ όμως πάει να γίνει κανόνας.Βλέπεις μια χαρά παιδιά που σε άλλες χώρες θα τους την έπεφταν γκόμενες,εδώ να μην γαμάνε ή να παρακαλάνε να γαμήσουν.

Ε ναι,άμα μείνεις αγάμητος για τόσο καιρό και βρεις μουνί,το πιο πιθανό είναι σε σέρνει μετά.
Έτσι είναι και προσθέτω και το εξής-->

Ένας απο τους λόγους που οι επιλογές είναι λίγες είναι ο τεράστιος αριθμός παχύσαρκων γυναικών οι οποίες χαίρουν και ασυλίας απο τον Πιρφόρο άντρα! Κανένας δεν τολμάει να μιλήσει για την αισθητική τους διότι το παίζουν άνετες με τον εαυτό τους και βολεύουν άψογα τις λίγες ωραίες που κάνουν άφοβα παρέα μαζί τους και τις επαινούν για τον χαρακτήρα τους!  
Και ο λόγος της παχυσαρκίας τους είναι το οτι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα πάθη τους!
Κατά τη γνώμη μου τέτοιες φάλαινες έπρεπε να είναι στο περιθώριο της κοινωνίας σαν τα σκουπίδια όσο ευχάριστες και ομιλητικές και να είναι... Οι άντρες έπρεπε να τις φώναζαν "χοντρή" ή "όρκα" όπως εμείς φωνάζουμε κάποιον ψηλό ή μεγάλε, μέχρι να λιώσουν μερόνυχτα στον διάδρομο και την αερόβια!

Η καραμέλα του θυρεοειδούς πρέπει να τελειώσει διότι απο τα βαρέλια μόνο το 1-3% μπορεί να έχει ιατρικό θέμα όπως μου έχει εξηγήσει γιατρός!

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Οταν ο αντρας εχει κοιλιτσα ....Ειναι κοιλαρας και βόδι ....

Αυτες ομως εχουν ....Μεσογειακες καμπυλες και ειναι πληθωρικες ....

Μαυρο στις καριολες .............

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Τύπε πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος μαλακας για να γράφεις τέτοιες παπαριές εδώ μέσα.

Η κρυφοαδελφή.......
Δεν τις γράφω εγώ τυπε. Αντιγραφή από το μπλογκ του Καρατσιωλη ειναι. Είσαι ο μόνος μου φαίνεται ότι δεν το πρόσεξες. Να είσαι προσεκτικός στο διάβασμα :)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Έτσι είναι και προσθέτω και το εξής-->

Ένας απο τους λόγους που οι επιλογές είναι λίγες είναι ο τεράστιος αριθμός παχύσαρκων γυναικών οι οποίες χαίρουν και ασυλίας απο τον Πιρφόρο άντρα! Κανένας δεν τολμάει να μιλήσει για την αισθητική τους διότι το παίζουν άνετες με τον εαυτό τους και βολεύουν άψογα τις λίγες ωραίες που κάνουν άφοβα παρέα μαζί τους και τις επαινούν για τον χαρακτήρα τους! 
Και ο λόγος της παχυσαρκίας τους είναι το οτι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα πάθη τους!
Κατά τη γνώμη μου τέτοιες φάλαινες έπρεπε να είναι στο περιθώριο της κοινωνίας σαν τα σκουπίδια όσο ευχάριστες και ομιλητικές και να είναι... Οι άντρες έπρεπε να τις φώναζαν "χοντρή" ή "όρκα" όπως εμείς φωνάζουμε κάποιον ψηλό ή μεγάλε, μέχρι να λιώσουν μερόνυχτα στον διάδρομο και την αερόβια!

Η καραμέλα του θυρεοειδούς πρέπει να τελειώσει διότι απο τα βαρέλια μόνο το 1-3% μπορεί να έχει ιατρικό θέμα όπως μου έχει εξηγήσει γιατρός!
Τύπε έχει αναλάβει ο Καρατσιωλης μέσω του μπλογκ του και των εξορμήσεων στις παραλίες να τις βάλει να αδυνατίσουν. Δες το ποστ μου στο παρόν θέμα στην προηγούμενη σελίδα για τις ενέργειες που κάνει αυτός ο καλός άνθρωπος (χαχα), αν δεν το έχεις ήδη δεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom