Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.798
Πόντοι
3.656
Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου κανενας τυπε. :S :S :S

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=263675.0;attach=933940;image[/img[/URL]]
[/quote]

τυπε ο λιλας ειναι ο ορισμος της αντριλας  :headbaning1: :headbaning2:

Συνημμένα

• darth vader hello kitty 2.jpg
    darth vader hello kitty 2.jpg
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 18
  • darth vader hello kitty 7.jpg
    darth vader hello kitty 7.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • gay darth vader.jpg
    gay darth vader.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 52

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Δεν παίζεται ο Καρατσιωλαρος.

Αγκυροβολώ το κότερο Ψαρού και έχω κλείσει πρώτη ξαπλώστρα παραλία να γουστάρω τελειότητα και να απολαύσει το μάτι μου ιδανικές αναλογίες και εκθαμβωτικά σκαριά…
Παντού τριγύρω μου 90-60-90 μαυρισμένα θηρία, τουρλωμένα πατάρια, με μικροσκοπικά μαγιό που αναδεικνύουν ιδανικά τη σιλουέτα των καλλίπυγων γυναικών, που λιώνουν στη γυμναστική και στερούνται ζαχαρένιων λιχουδιών και λιπαρών εδεσμάτων για χρόνια ολάκερα…
Τα αγαθά κόποις κτώνται και κερδίζουν το σεβασμό όλων, αυτές που πολεμάνε νυχθημερόν να διατηρούν μια υγιή σιλουέτα, τρώγοντας σωστά και αυστηρά προγραμματισμένα και κάνοντας γυμναστική παλεύοντας με τα σίδερα σχεδόν καθημερινά, όπως προστάζουν οι επιστήμες της ιατρικής, της διατροφολογίας, της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού…

Ξάφνου, σκάει δίπλα μου ένα θωρηκτό (περίπου σαν το Αβέρωφ), που κάνει και παχιά σκιά και μου λέει: «φιλαράκι εσύ είσαι ο Καρατσιώλης που δεν μας αφήνεις να βγαίνουμε στις παραλίες και να φοράμε σκαφτά μαγιό;;;»
Ναι μαντάμ, της απαντάω και μου λέει: «εγώ είμαι χοντρή από επιλογή, γιατί έτσι μου αρέσει και έτσι θέλω να είμαι, ούτε έχω θυρεοειδή ή κάποιο άλλο θέμα υγείας, απλά γουστάρω να απολαμβάνω τη ζωή μου τρώγοντας σουβλάκια και βλέποντας survivor κάθε μέρα!!»

Όχι της απαντάω, είσαι χοντρή, επειδή βαριέσαι και δεν μπορείς να αδυνατίσεις και έχεις βαφτίσει το θέλω μπορώ, γιατί έτσι σε βολεύει, κοιλιόδουλη…

Επίσης, είσαι και τεμπέλα και κακομαθημένη, γιατί δεν παραδέχεσαι τη φυγοπονία σου και έχεις και το θράσος να το καυχιέσαι και να είσαι και υπερήφανη για τα πάχη σου!! Είναι σαν να είσαι τελειωμένο πρεζόνι και να λες μπράβο μου είμαι ένας σπουδαίος και ευτυχισμένος ναρκομανής…

Υ.Γ.: μετά τη συζήτηση αυτή πήγε στην ξαπλώστρα της σεινάμενη κουνάμενη και καταβρόχθισε αστραπιαία δύο κρουασάν, με τις σοκολάτες να κυλούν στα αδηφάγα σαγόνια της, για να πνίξει τον πόνο της αλλά και να μου αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστη είναι…

Εγώ γύρισα από την άλλη για να ξεράσω κροκόδειλους και συλλογίστηκα απογοητευμένος σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας…

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311

Αγκυροβολώ το κότερο Ψαρού και έχω κλείσει πρώτη ξαπλώστρα παραλία να γουστάρω τελειότητα και να απολαύσει το μάτι μου ιδανικές αναλογίες και εκθαμβωτικά σκαριά…
Παντού τριγύρω μου 90-60-90 μαυρισμένα θηρία, τουρλωμένα πατάρια, με μικροσκοπικά μαγιό που αναδεικνύουν ιδανικά τη σιλουέτα των καλλίπυγων γυναικών, που λιώνουν στη γυμναστική και στερούνται ζαχαρένιων λιχουδιών και λιπαρών εδεσμάτων για χρόνια ολάκερα…
Τα αγαθά κόποις κτώνται και κερδίζουν το σεβασμό όλων, αυτές που πολεμάνε νυχθημερόν να διατηρούν μια υγιή σιλουέτα, τρώγοντας σωστά και αυστηρά προγραμματισμένα και κάνοντας γυμναστική παλεύοντας με τα σίδερα σχεδόν καθημερινά, όπως προστάζουν οι επιστήμες της ιατρικής, της διατροφολογίας, της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού…

Ξάφνου, σκάει δίπλα μου ένα θωρηκτό (περίπου σαν το Αβέρωφ), που κάνει και παχιά σκιά και μου λέει: «φιλαράκι εσύ είσαι ο Καρατσιώλης που δεν μας αφήνεις να βγαίνουμε στις παραλίες και να φοράμε σκαφτά μαγιό;;;»
Ναι μαντάμ, της απαντάω και μου λέει: «εγώ είμαι χοντρή από επιλογή, γιατί έτσι μου αρέσει και έτσι θέλω να είμαι, ούτε έχω θυρεοειδή ή κάποιο άλλο θέμα υγείας, απλά γουστάρω να απολαμβάνω τη ζωή μου τρώγοντας σουβλάκια και βλέποντας survivor κάθε μέρα!!»

Όχι της απαντάω, είσαι χοντρή, επειδή βαριέσαι και δεν μπορείς να αδυνατίσεις και έχεις βαφτίσει το θέλω μπορώ, γιατί έτσι σε βολεύει, κοιλιόδουλη…

Επίσης, είσαι και τεμπέλα και κακομαθημένη, γιατί δεν παραδέχεσαι τη φυγοπονία σου και έχεις και το θράσος να το καυχιέσαι και να είσαι και υπερήφανη για τα πάχη σου!! Είναι σαν να είσαι τελειωμένο πρεζόνι και να λες μπράβο μου είμαι ένας σπουδαίος και ευτυχισμένος ναρκομανής…

Υ.Γ.: μετά τη συζήτηση αυτή πήγε στην ξαπλώστρα της σεινάμενη κουνάμενη και καταβρόχθισε αστραπιαία δύο κρουασάν, με τις σοκολάτες να κυλούν στα αδηφάγα σαγόνια της, για να πνίξει τον πόνο της αλλά και να μου αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστη είναι…

Εγώ γύρισα από την άλλη για να ξεράσω κροκόδειλους και συλλογίστηκα απογοητευμένος σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας…
καλός μαλακας είναι και αυτός.εδω ο κόσμος καίγεται και αυτός μιλάει για κότερα και ψαρου.ψωνισμενος της δήθεν υψηλής κοινωνίας που είναι και κομπλεξικη.οχι για τις χοντρές αλλά για τον τρόπο που βλέπει την κοινωνία.εχω γνωρίσει άτομα φέτες και δεν έχουν τόσο κόμπλεξ.για να κάνεις τέτοια κριτική πρέπει να είσαι ο σπαλιαρας και αυτός είναι μέτρια επειικος γυμνασμενος.στα αρχιδια μας για τις χοντρές ελλεινηδες απλά δεν τις γαμαμε,δεν σχολιάζουμε όμως οι γυναίκες κουστουμπολευουν και οι αγαμητες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Με τις μαλακίες που γράφει δε θα μου κανει εντύπωση αν κάποια στιγμή αποκαλυψει οτι είναι κρυφόπουστας..

Τέτοια αδερφίστικα post,εκεί με οδηγουν..

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Με τις μαλακίες που γράφει δε θα μου κανει εντύπωση αν κάποια στιγμή αποκαλυψει οτι είναι κρυφόπουστας..

Τέτοια αδερφίστικα post,εκεί με οδηγουν..
Αν διαβάζεις τις απαντήσεις που δίνει στα σχόλια κάτω από τα άρθρα του είναι κάπως Φλώρικα. Από τη στιγμή που γράφεις ένα άρθρο σε σοβαρό ύφος δεν μπορείς μετά να σχολιάζεις πηγαινοντας στο άλλο άκρο, δηλαδή με χαζοφλωρικο υφακι. Μία ή πολλές ανασφάλειες τις έχει πάντως. Από τη μια ασχολείται με τις χοντρές και από την άλλη σε κάποια άλλα άρθρα του το παίζει καλός άνθρωπος.Αλλοπροσαλη προσωπικότητα. Έξυπνος πάντως με ωραίο γραπτό λόγο, αλλά δήθεν καλος. Θέλει να τραβήξει την προσοχή των άλλων. Λέει ότι δεν του αρέσει το τουπε στις γκομενες αλλά ένα τουπε το κουβαλάει κι αυτός.
Απο ότι κατάλαβα είναι και τσιγκουνακος. Έχει ρολεξ ψευτικο. Το λέει ο ίδιος σε ένα άρθρο του.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
καλησπέρα μάγκες.

καλό χειμώνα να χουμε. Μετά απο καιρό ξαναγράφω σε φορουμ γιατί ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας προχθεσινή συζήτηση με συνάδελφο απο τη δουλειά.

Πιάσαμε συζήτηση περι σχέσεων και αν πρέπει ο άντρας να πληρώνει και ειδικά τώρα με τη κρίση που έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Σύμφωνα με την ίδια ο άντρας εφόσον έχει σχέση ή βγαίνει με κάποια πρέπει να τα πληρώνει όλα ακόμη και τις διακοπές. Και της λέω με τη σειρά μου.. κοπέλα μου για να τα πληρωνει όλα αυτά ένας ..δλδ διατροφή, εξόδους, βόλτες(αμαξι,βενζίνες,ασφαλειες, ξενοδοχεία κ.λ.π. πρέπει να βγαζει στη καλυτερη 1500 με 2000 το μηνα. Και μου απαντά "ας κανει και δυο δουλειες... αλλιως μη ψαχνει για σχεση.."

τα σχόλια δικα σας! :think:

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
καλησπέρα μάγκες.

καλό χειμώνα να χουμε. Μετά απο καιρό ξαναγράφω σε φορουμ γιατί ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας προχθεσινή συζήτηση με συνάδελφο απο τη δουλειά.

Πιάσαμε συζήτηση περι σχέσεων και αν πρέπει ο άντρας να πληρώνει και ειδικά τώρα με τη κρίση που έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Σύμφωνα με την ίδια ο άντρας εφόσον έχει σχέση ή βγαίνει με κάποια πρέπει να τα πληρώνει όλα ακόμη και τις διακοπές. Και της λέω με τη σειρά μου.. κοπέλα μου για να τα πληρωνει όλα αυτά ένας ..δλδ διατροφή, εξόδους, βόλτες(αμαξι,βενζίνες,ασφαλειες, ξενοδοχεία κ.λ.π. πρέπει να βγαζει στη καλυτερη 1500 με 2000 το μηνα. Και μου απαντά "ας κανει και δυο δουλειες... αλλιως μη ψαχνει για σχεση.."

γαμησετα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καλησπέρα μάγκες.

λογικα σε τρολαρε διαφορετικα επρεπε να φαει καραμουζα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
καλησπέρα μάγκες.

Άντε να πω ..εντάξει! Θα τα πληρώσει όλα... Και διακοπές και έξοδα και ψώνια και διατροφή και ότι άλλο χρειαστεί!
Αυτή τι προσφέρει στη σχέση?
Και η ΜΙΝΙΜΟΥΜ απαίτηση απο κάποιον άντρα είναι ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα! Ας το είχε αυτό και μετά πάμε στα παρακάτω που μπορεί να προσφέρει κάποια σε έναν άντρα! Αλλά οι πιο πολλές Ελλεινίδες είναι τετράπαχιες και με τακτικές απάτης σουλουπώνονται για καμιά φωτογραφία και μετά έρχεται ο παραπάνω κατάλογος απαιτήσεων!
Έχω φίλο που έχει πάρει το επαγγελματικό ρίσκο να κράξει τέτοιες Ελλεινίδες!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.798
Πόντοι
3.656
καλησπέρα μάγκες.

τυπε ξανα καλως ηρθες :headbaning1: :headbaning2:

τυπε μια ειναι η λυση στο θεμα των σχεσεων της συναδελφου σου  :grin: :grin: :grin:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Άντε να πω ..εντάξει! Θα τα πληρώσει όλα... Και διακοπές και έξοδα και ψώνια και διατροφή και ότι άλλο χρειαστεί!
Αυτή τι προσφέρει στη σχέση?
Και η ΜΙΝΙΜΟΥΜ απαίτηση απο κάποιον άντρα είναι ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα! Ας το είχε αυτό και μετά πάμε στα παρακάτω που μπορεί να προσφέρει κάποια σε έναν άντρα! Αλλά οι πιο πολλές Ελλεινίδες είναι τετράπαχιες και με τακτικές απάτης σουλουπώνονται για καμιά φωτογραφία και μετά έρχεται ο παραπάνω κατάλογος απαιτήσεων!
Έχω φίλο που έχει πάρει το επαγγελματικό ρίσκο να κράξει τέτοιες Ελλεινίδες!

οχι εντάξει η συγκεκριμένη είναι γερό μουνι αν και στα 30αντα της. Το θέμα ειναι πως την αποψη και τη λογικη της, την ασπαζονται πολλες..

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.798
Πόντοι
3.656
οχι εντάξει η συγκεκριμένη είναι γερό μουνι αν και στα 30αντα της. Το θέμα ειναι πως την αποψη και τη λογικη της, την ασπαζονται πολλες..

δεν υπαρχει προβλημα τυπε,υπαρχουν πολλα αδεσποτα σκυλακια για υιοθεσια  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom