Προ ολιγου για ψωνια στον Σκλαβενιτη στη Λιοσιων.2 ταμεια μονο ανοιχτα.Και στη υποδοχη κανεις όπως παλια που παντα καποιος υπηρχε συνεχως.Και ταμεια παντα εβρισκες πολλα,τωρα βρίσκεις ακομα και 1 ανοιχτο.Ο Σκλαβενίτης ανοιχτηκε πολύ με την εξαγορά του Μαρινοπουλου και ειναι φυσικο επακολουθο να ζοριζεται και αυτό φαινεται σε ολους τους τομεις.Αρα υπαρχει κατανοηση και για τον επιχειρηματια αλλα και για τους εργαζομενους.Κατανοηση από ολους.Εκτος,εκτος από μια Ελλεηνιδα.Ειναι ακριβως από πισω μου μια 55αρα και βαλε αλλα πολύ σαβουριασμενη,πολυ ζαρωμενη,ασχημη.Με χαλκα στο ένα ρουθουνι της μυτης! παρακαλω.Κατι τα πολλα μπανια,κατι η ηλικια,το δερμα της μαυριδερο,σε τραγικη κατασταση.Με σορτσάκια όμως αυτή.Κραταει τα ψωνια της στα χερια (παρε ένα καλαθι ρε ζωον,ταχυδακτυλουργος το παιζεις;γεματο ειναι το σουπερμάρκετ).Η ουρα όχι μεγαλη,καλοκαιρι εξαλλου.Ολοι περιμενουν τη σειρα τους με υπομονή βλέποντας τα κορίτσια του ταμειου να κανουν αγχωμένες γρηγορες κινησεις για να εξυπηρετησουν τον κοσμο.Κανεις δε διαμαρτύρεται.Κανεις εκτος από τη πατσαβουρα.Κραταει και τα πραγματα αβολα φορτωμενη στα χερια.Ο εκνευρισμος της είναι διαχυτος.Εκει κανει και τη πρωτη παρατηρηση στις ταμιες,φωναχτα εννοείται. Το εξπρες ταμειο γιατι είναι κλειστο; Εχει παει για διάλλειμα η κοπελα,της λεει με χαμηλωμενο ταπεινο βλεμμα και σιγανη φωνη η ταμιας.Περνανε λιγα δευτερόλεπτα και η πατσαβουρα φορτσαρει και μουρμουράει πιο πολύ.Μου ριχνει και κλεφτες ματιες μηπως της παραχωρησω τη σειρα μου μια που ειχα ένα σωρο πραγματα.Ναι,περιμενε,ζωον,και ένα πραγμα να ειχες δε σε αφηνα.Δε παρενεβην γιατι θα εβγαινε κι από πανω,εσενα τι σε νοιαζει κι ανακατεβεσε.Αν το συνεχιζε όμως θα ετρωγε καμια ροχαλα στη μαπα.Ελλεηνιδα παλαιας κοπης.