flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
Από τις εκφράσεις του προσώπου της και τις κινήσεις της. Γλώσσα του σώματος τύπε μου.που το καταλαβες οτι ηταν ετοιμη?
Από τις εκφράσεις του προσώπου της και τις κινήσεις της. Γλώσσα του σώματος τύπε μου.που το καταλαβες οτι ηταν ετοιμη?
Από τις εκφράσεις του προσώπου της και τις κινήσεις της. Γλώσσα του σώματος τύπε μου.
κραταγε στο χερι ενα στραπονπου το καταλαβες οτι ηταν ετοιμη?
Εκτός από τις ξινές Ελληνίδες οι οποίες είναι πολλές κι αυτές με ψυχολογικά, υπάρχουν και οι λίγες ανοιχτόμυαλες και οι νυμφομανεις. Αυτές μπορεί κάποιος αν είναι τυχερός να τις συναντήσει στο δρόμο εκτός από το ιντερνετ. Αν πιάσεις κουβέντα και γουστάρει το ύφος σου και το παρουσιαστικό σου έχεις πολλές πιθανότητες να την γαμησεις εντός ωρων ή ημερών ανάλογα τις ορέξεις της.Λες οτι κι αυτες ξεμενουν μονες καποια στιγμη,
και βγαινουν να παρουν λιγο αερα και να ξεσκασουν,
και καθονται στα παγκακια κι αμα καθισει και τιποτε καλο δεν λενε οχι;
Απο τη μια, το να μεινει κανεις μονος, το θεωρω φυσιολογικο και για γυναικα οπως και για αντρα.
Ομως, γενικα δεν τις εχω για τοσο ανοιχτομυαλες τις πιο πολλες....
Δηλαδη ο αντρας θα το κανει, και πιθανως ειναι φυσιολογικος.
Η αλλη δεν ξερω σε τι σημειο πρεπει να εχει φτασει για να το κανει αυτο το σκηνικο...γιατι αμα ειναι τρελαμενη, να λειπει το βυσσινο...
Εκτός από τις ξινές Ελληνίδες οι οποίες είναι πολλές κι αυτές με ψυχολογικά, υπάρχουν και οι λίγες ανοιχτόμυαλες και οι νυμφομανεις. Αυτές μπορεί κάποιος αν είναι τυχερός να τις συναντήσει στο δρόμο εκτός από το ιντερνετ. Αν πιάσεις κουβέντα και γουστάρει το ύφος σου και το παρουσιαστικό σου έχεις πολλές πιθανότητες να την γαμησεις εντός ωρων ή ημερών ανάλογα τις ορέξεις της.
A καταλαβα τι κατηγορια λες....εντελως ξεκολιαρες!
Νυμφομανεις, θα εχει περασει στρατωνας!
Και ανοιχτομυαλες ελληνιδες, ειναι μια αλλη συνομοταξια, θα ειναι στυλακι που δεν γουσταρω....ανεξαρτησια, τσιγαριλικι, ανεση, κλπ
καμια σχεση με το στυλ humble/low profile που με τραβαει....
Κοινως, ή ξεκολιαρες ή μαλακισμενες....
Ε δεν νομιζω διαφερει πολυ απο τον τροπο που το εθεσα....τρελαμενες....
Οκ, αν καποιος θελει απλα να κρεβατωσει, μπορω να καταλαβω...αλλα δυσκολα μπορει να βγει κατι της προκοπης, πες ....σχεση, απο παγκάκι νομιζω...
αρπαχτες και πεταχτές...και οτι κατσει γενικως....
Τώρα μπήκαν στο παιχνίδι και οι άνδρες τύπε. Βλέπεις ακόμη και μεγάλους σε ηλικία με σκυλίτσες. Μαθανε ότι τσιμπάνε τα γκομενάκια όταν δουν σκυλάκια στο δρόμο και σου λέει κάτσε μην μας κάτσει κανένα πιπινι η μιλφακι.Ολες οι ελλειινιδες δηλωνουν φιλοζωες. Πριν 10 χρονια οποιος ηταν φιλοζωος των κοροιδευανε και τα γατοσκυλα τα σιχαινονταν.
Τώρα μπήκαν στο παιχνίδι και οι άνδρες τύπε. Βλέπεις ακόμη και μεγάλους σε ηλικία με σκυλίτσες. Μαθαίναμε ότι τσιμπάνε τα γκομενάκια όταν δουν σκυλάκια στο δρόμο και σου λέει κάτσε μην μας κάτσει κανένα πιπινι η μιλφακι.
λολ!δε θελω να σου χαλασω τη φαντασιωση αλλα κατα 99% αυτοι ειναι παντοφλακιδες που πηρανε σκυλι για το πιτσιρικι, το πιτσιρικι βαρεθηκε στο μηνα πανω και τους παντοφλιασε η γυναικα να βγαζουν το σκυλι βολτα
Δεν μου χαλάς φαντασίωση. Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες.δε θελω να σου χαλασω τη φαντασιωση αλλα κατα 99% αυτοι ειναι παντοφλακιδες που πηρανε σκυλι για το πιτσιρικι, το πιτσιρικι βαρεθηκε στο μηνα πανω και τους παντοφλιασε η γυναικα να βγαζουν το σκυλι βολτα
Δεν μου χαλάς φαντασίωση. Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες.
Είσαι Ελλάδα η έφυγες για έξω ;
Βοηθάς τον τουρισμό όπως ο βασκορες τύπε η γαμας κι εγχώριες τυπισσες σαν εκείνη που σου την έπεσε ;Ελλαδα τυπε διακοπευω
οποιος σας ξαναπει για ελλεηνιδα, δειξτε του αυτο το βιντεο να του κοψετε το βηχα
[facebook] ]
Βοηθάς τον τουρισμό όπως ο βασκορες τύπε η γαμας κι εγχώριες τυπισσες σαν εκείνη που σου την έπεσε ;
Μάλλον όχι μονο η αγαμία, αν υφίσταται κιολας. Αλλα επιπλέον το κόμπλεξ ανωτεροτητας που πηγάζει από την εμφάνιση της συγκεκριμενης η οποία βαθμολογείται με 7-8. Η κατάσταση που επικρατεί σε ορισμένες εφαρμογές με τις τυπισσες μέσα εκεί είναι αρρωστημένη. Πραγματικά ώρες ώρες η ενασχόληση με αυτές τις εφαρμογές σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι ότι είναι χαμένος χρόνος ειδικά όταν προσπαθείς να μιλήσεις με Ελληνίδες.Νευρακια η τυπισσα τυπε, την εχει φαει η αγαμια. :S :S :S