SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.127
- Πόντοι
- 6.796
Η δεξια ρε τύπε και αβυζη ειναι και σκυλομούρα, τι σε καύλωσε δηλαδη?τωρα αυτες ναι καυλες ειναι
Αυτό έχει βάθος...
Αυτό που μας νοιάζει και ο τύπος δεν μπορούσε να το πει ανοιχτά στο FB είναι για το ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ στο γαμήσι!
Το έγραψε έντεχνα μήπως φιλοτιμηθεί καμιά και κάνει κανένα διάδρομο μισή ώρα την ημέρα και κόψει τα πιτόγυρα...
Αλλά το αποτέλεσμα το βλέπετε
Κολλητός μου personal trainer μου είπε πως το γυμναστήριο του ένα πρωί πρόςφατα είχε πολλούς άντρες και 4 κοπέλες οι οποίες όλες ήταν ξένες!
Ο ίδιος μου λεει οτι πελάτισσες του μετά τις προπονήσεις πάνε για ...γύρους και διαμαρτύρονται έπειτα πως δεν βλέπουν αποτελέσματα στην προπόνηση..
Και τέλος κάτι που δεν το πρόσεχα ποτε αλλά μου άνοιξε τα μάτια και προτρέπω τον οποιοδήποτε να το κάνει!
Σε όλα τα γυράδικα , πιτσαρίες και παγωτατζίδικα η περισσότερη πελατεία είναι ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ που τρώνε σαν ζώα με τραπέζια γεμάτα γύρους πίτσες και βάφλες φορτωμένες σαντιγίγες και σιρόπια!!!!
Σας καλώ να το τσεκάρετε!Εγώ έπαθα σοκ διότι επαληθεύεται ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!!
Δεν διαφωνώ !Και οι περισσότεροι άντρες τρώνε νορμάλ!Μια χαρά μπορεις να φάς σε σουβλατζιδικο χωρις να καταστρεψεις την προπονηση σου.
3 καλαμάκια κοτοπουλο χωρις αλάτι.
1 πιτα αλάδωτη (στα κάρβουνα)
1 σαλάτα λάχανο-καροτο - μαρουλι με ξυδάκι και λεμονάκι
και 1 κοκα κολα λαϊτ.
αυτα τυπε τα τρων οι ελλεηνιδες για ορεκτικο πριν το αρνι :SΜια χαρά μπορεις να φάς σε σουβλατζιδικο χωρις να καταστρεψεις την προπονηση σου.
3 καλαμάκια κοτοπουλο χωρις αλάτι.
1 πιτα αλάδωτη (στα κάρβουνα)
1 σαλάτα λάχανο-καροτο - μαρουλι με ξυδάκι και λεμονάκι
και 1 κοκα κολα λαϊτ.
Δεν διαφωνώ !Και οι περισσότεροι άντρες τρώνε νορμάλ!
Δες όμως τα τραπέζια των Ελλεινίδων με τους γύρους να στάζουν και να γλύφουν και τα δάχτυλά τους νέες κοπελίτσες....
αυτα τυπε τα τρων οι ελλεηνιδες για ορεκτικο πριν το αρνι :S
ο μεταβολισμος ειναι σημαντικος και ποσες θερμιδες τρως την ημερα
σε ξεφτιλισε ο S.F.E. στο μελιΚ επειδη εχουν πατσες εγω τις γλυφω σαν λυσσασμενο κωλοσκυλο
Τι ειναι αυτο, ο ξαδελφος του Ηρωδη?ξεχασες φιλε τον θηρωιδη
πως λεγεται?πεινα?υπαρχουν καποιες που παχαινουν απο μια παθηση