You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τύπε...
Καλογερόπουλος - Άι ντοντ φακ... [Θυληκή Εταιρεία]
KboITrQZSro] [/MEDIA]
γαμισετα
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.937
- Πόντοι
- 2.356
Τύποι φαντάζομαι ότι έχετε μεγάλη εμπειρία ΣΧΕΣΕΩΝ με δυτικές και δε βασίζεστε απλά σε ότι σας έχει πει ο τρίτος μπατζανάκης της κουνιάδας σας που έχει γυράδικο στο Σβανχάουζγκαρντεν...
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με το σχόλιο. Δυστυχώς η μέση ελληνίδα δεν έχει σήμερα να προσφέρει απολύτως τίποτα στον μέσο ώριμο άνδρα.
Από συντροφικότητα, από νοικοκυροσύνη - σουλούπωμα, από καλλιέργεια, από ανέλιξη μέσω της σχέσης, τίποτα .
Ανώριμες ,γυναικάκια χωρίς προσωπικότητα, κουτοπόνηρες, ξεκωλιασμένες από τα 15 , υστερικές , ανασφαλείς μεγαλομπεμπέκες με μόνη έννοια το facebook όπως σωστά γράφτηκε και το φαίνεσθαι .
Ο άνδρας είναι ένα είδος αξεσουάρ μέσω του οποίου η γυναίκα πρέπει να καλύψει τη ματαιοδοξία της, γιατί έχει γαλουχηθεί ως μια εν δυνάμει βασίλισσα
Φρασεολογία λαχαναγορίτη, και τρόπος σκέψης ακόμα χειρότερος (από μέσα τους να δεις τί λένε και πώς σκέφτονται) . Καμία σχέση με τη γυναίκα τη ρομαντική , ευαίσθητη , ευσυγκίνητη όπως θα έπρεπε.
Γάμησέ τα, ου μπλέξεις καλά το λες
Για να είμαι δίκαιος, υπάρχουν και καλά κορίτσια χωρίς να μπω σε ποσοστά , αν είναι 5-10-20%. Και από αυτές ομως πολλές αναγκάζονται να είναι σωστές γιατί δεν τις παίρνει να είναι αλλιώς.
Για να ξαναείμαι δίκαιος , και οι άνδρες στην πλειοψηφία τους δεν είναι και κάτι καλύτερο. Μπουρτζόβλαχοι , μουνοείλωτες ,γεννίτσαροι είναι.
Μαγκιά , κλανιά , εξάτμιση, μούσι, τατουάζ , γυμναστήριο και φούσκωμα, νύχτα , ποτά και πολλή "αντρίλα" ναουμ'
εχω γνωστη που μενει σε χωριο.Δεν ειναι παντρεμενη την εχουν ξεσκιση στα κρυφα ολοι και αυτη το παιζει παρθενα και δυσκολἤ .
Αλλοι γνωστη το επεζε αβγαλατη και παρθενα στα 25 και την γαμουσαν 5 μαλακες.(Με ολοι την εννοια μαλακες) .
[size=20pt]Απλα πρεπει να καταλαβουμε οτι οι γκομενες ειναι και αυτες ανθρωποι και εχουν ορμες οπως εμεις .Οποτε οπου μπορουν τον τρωνε.Και γιατι οχι αφου μπορουν χωρις να κουραστουν , μην ξεχνατε οτι εμεις τους την πεφτουμε σαν λιγουρια, αυτες απλα λενε ναι η οχι.Στο εξωτερικο ισως ειναι λιγο διαφορετικα εκει ορμανε και αυτες απο μονες τους.
[/size]
Τελικα εμεις οι αντρες ειμαστε τοσο μαλακες μεχρι να καταλαβουμε τι γινεται αστ να πανε.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
αριστοτελης
βολταιρος
σοπενχαουερ
http://[URL unfurl="true"]www.eoellas.org/wp-content/uploads/2015/03/55279520530.jpg[/img[/URL]]
αινσταιν
[img]http://[URL unfurl="true"]www.strangenotions.com/wp-content/uploads/Albert-Einstein.jpg[/img[/URL]]
ντισνευ
[img]http://vignette1.wikia.nocookie.net/disney/images/e/ec/Walt-disney-Oscars.jpg/revision/latest?cb=20150630011436
οι μεγαλυτερες ιδιοφυιες της ανθρωποτητας μιλουσαν παντα με τα χειροτερα λογια για τα βρωμομουνα
τα γαμουσαν απαξιωτικα και τα "ελουζαν" στα εργα τους και στην ιδιωτικη τους ζωη
διαβαστε τις βιογραφιες τους και τα αποφθεγματα τους
βολταιρος
σοπενχαουερ
http://[URL unfurl="true"]www.eoellas.org/wp-content/uploads/2015/03/55279520530.jpg[/img[/URL]]
αινσταιν
[img]http://[URL unfurl="true"]www.strangenotions.com/wp-content/uploads/Albert-Einstein.jpg[/img[/URL]]
ντισνευ
[img]http://vignette1.wikia.nocookie.net/disney/images/e/ec/Walt-disney-Oscars.jpg/revision/latest?cb=20150630011436
οι μεγαλυτερες ιδιοφυιες της ανθρωποτητας μιλουσαν παντα με τα χειροτερα λογια για τα βρωμομουνα
τα γαμουσαν απαξιωτικα και τα "ελουζαν" στα εργα τους και στην ιδιωτικη τους ζωη
αριστοτελης
http://[URL unfurl="true"]www.nea-acropoli.gr/magazine/images/images/articles_by_magazine/128/nea-acropoli-aristotelis.jpg[/img[/URL]]
βολταιρος
[img]http://s.nbst.gr/files/1/2014/01/23/vltarprsdgfs000.medium.jpg
σοπενχαουερ
αινσταιν
ντισνευ
Ειπαμε μην το χεσουμε και εντελως . Πυρ γυνοι και θαλασσα λενε και ξερουν γιατι.
Πηδαμε και λακαμε.
Αμα θελουμε παιδια τα κανουμε χωρις γαμο και με τεστ DNA για να ξερουμε οτι ειναι τουλαχιστον δικα μας.
Οχι οπως η μιση ελλαδα που ειναι παιδια καπου αλλου.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Χθες ήμουν παρών σε μερικά καλά σκηνικά ελλεηνιδισμού και πιρφορίας. Με κάλεσε ένα φιλαράκι σε νυχτερινό μαγαζί για τα γενέθλια του. Ο μαλάκας με μισθό 400 ευρώ και σπίτι των γονιών του έκανε λογαριασμό 200+ ευρώ για να εντυπωσιάσει τα βρωμόμουνα στάνταρ. Έφαγε τελικά χειλόπιτα από αυτή που του αρέσει, η οποία εν συνεχεία είπε σε ένα άλλο τυπάκι της παρέας να βγουν έξω για να μιλήσουν (να του πει τα ψυχολογικά της). Είχε κάτι αγάμητους που μονοπωλούσαν τη συζήτηση με τις "σαβουρίτσες", αλλά από ουσία τίποτα, δεν γάμησε, ούτε έκανε τίποτα κανείς. Τέλος και ένα ζευγαράκι όπου η γκόμενα σούρωσε άσχημα και ανέβαινε στις καρέκλες και χόρευε και ο δικός της καθόταν δίπλα της αμίλητος χωρίς να κάνει τίποτα σαν άγαλμα! Έπαιζε και το μάτι της.
Πάντως είχε καλό κλίμα γενικώς, αρκετά ξέκωλα τριγύρω και απόλαυσα τα ποτά μου ενώ είχα και το χαζόγελο με τα χάλια που επικρατούσαν στην παρέα!
Πάντως είχε καλό κλίμα γενικώς, αρκετά ξέκωλα τριγύρω και απόλαυσα τα ποτά μου ενώ είχα και το χαζόγελο με τα χάλια που επικρατούσαν στην παρέα!
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Τύπε εγω εναν τέταρτο ξαδερφο που εχω απο το Ανω-σημειωτέον-Μπουργκενμπίργκεν εκανε νυφη απο εκεινα τα μέρη και λέει τα καλύτερα αλλά και ενας πακιστανός που ηξερα και δουλευε στα χωράφια την εκανε για Γερμανια γιατι εχει καλό φίκι φίκι λέει,να τα λέμε κι αυτάΤύποι φαντάζομαι ότι έχετε μεγάλη εμπειρία ΣΧΕΣΕΩΝ με δυτικές και δε βασίζεστε απλά σε ότι σας έχει πει ο τρίτος μπατζανάκης της κουνιάδας σας που έχει γυράδικο στο Σβανχάουζγκαρντεν...
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.937
- Πόντοι
- 2.356
Τύπε εγω εναν τέταρτο ξαδερφο που εχω απο το Ανω-σημειωτέον-Μπουργκενμπίργκεν εκανε νυφη απο εκεινα τα μέρη και λέει τα καλύτερα αλλά και ενας πακιστανός που ηξερα και δουλευε στα χωράφια την εκανε για Γερμανια γιατι εχει καλό φίκι φίκι λέει,να τα λέμε κι αυτά
Kάτι τέτοιο φαντάστηκα τύπε.
Μιλάμε για πολύχρονη εμπειρία σε βάθος με δυτικές όχι αστεία.
Όταν ήμουν μικρός και έπαιζα Street Fighter,τις έτρωγα όλο από την Chun Lie..
Μεγάλες καργιόλες οι Ασιάτισσες,έχω κακή εμπειρία.
priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Με ποιά έννοια ;
Η μέση δυτικοευρωπαία, δεν περιμένει να την κεράσεις σε εστιατόρια των 120 ευρώ/γευμα.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗ Δ.ΕΥΡΩΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 20.000 ΤΟ ΜΗΝΑ.
Μόνο στην ελλάδα υπάρχουν αυτά.
Κωλοταβέρνα στη Ν.Κηφισιά, επειδή πάνε .... "ship owners"
(στον πούτσο μας)
χρεώνει 1ευρώ το τυροπιτάκι
και 30 ευρώ μερίδα ψαρονέφρι , που βάζει δύο φέτες ψαρονέφρι
σε πάχος σαλαμιού αέρος .............
(Εδώ θα πεταχτεί γνωστός κλασσικός ΜΑΛΑΚΑΣ, να πει τη μαλάκια του).
καλα κανουν!! αφου υπαρχουν κοροιδα που πανε για να κανουν τη μοστρα τους οχι 30 αλλα 300 να το χρεωνουν! αποδειξεις να κοβουν μονο.. εγω παντως εχω μια απορια, πως γινεται ελληνες αντρες που βγαζουν καλα λεφτα - οποτε κατα τεκμηριο δεν ειναι βλακες να πεφτουν στην παγιδα των ελλεινιδων και να μπαινουν σε τετοια εξοδα και να τις ακολουθουν - σπονσοραρουν στην "καλοπεραση"
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
πως γινεται ελληνες αντρες που βγαζουν καλα λεφτα - οποτε κατα τεκμηριο δεν ειναι βλακες να πεφτουν στην παγιδα των ελλεινιδων και να μπαινουν σε τετοια εξοδα και να τις ακολουθουν - σπονσοραρουν στην "καλοπεραση"
Παίζουν πολλοί ΑΠΟΓΟΝΟΙ έξυπνων με επιχειρήσεις , ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ
και πολλοί ΜΑΛΑΚΕΣ , που για να μην συνεχίσει να τους τρώει η μαλακία
τα χώνουν χοντρά σε καριόλες.
ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ....
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Βαλε και Αισχυλο.
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Γυναικες ερωτικες για σεξ-γαμησια-βιτσια-πορνοζωη = ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΕΛΟΣ
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ - ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΙΣ - ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ
Οσο για τις <<κανονικες>> γυναικουλες.....αυτες δεν ενδιαφερονται για σεξ αλλα ουτε ειναι και διαθεσιμες ασε που απο χαρακτηρα πιο σκατα δεν γινεται....
Οι κακομοιρες....
Δεν αξιζει να ασχοληθεις με αυτες και δεν υπαρχει καποια πλατφορμα που γινεται το παιχνιδι ειναι ολα στον αερα....
Μονο αμα σου ερθει απο μονη της ειναι αυτες μην κουραζεσαι αδικα...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ - ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΙΣ - ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ
Οσο για τις <<κανονικες>> γυναικουλες.....αυτες δεν ενδιαφερονται για σεξ αλλα ουτε ειναι και διαθεσιμες ασε που απο χαρακτηρα πιο σκατα δεν γινεται....
Οι κακομοιρες....
Δεν αξιζει να ασχοληθεις με αυτες και δεν υπαρχει καποια πλατφορμα που γινεται το παιχνιδι ειναι ολα στον αερα....
Μονο αμα σου ερθει απο μονη της ειναι αυτες μην κουραζεσαι αδικα...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ψοφος στους πιρφορους που τις ανεχονται
πωωωω καλη φαση. θα τους εδερνα ολους αντρες γυναικες ομαδικα. σα γαλοπουλες φλυαρια.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
H ελλεηνιδα περναει με κοκκινο
σκοτώνει τον μηχανάκια
Και του λεει ποιος εισαι εσυ που μου μιλάς ετσι :S
σκοτώνει τον μηχανάκια
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.628
- Πόντοι
- 6.056
πςςς ...ψοφος στους πιρφορους που τις ανεχονται
τεντωμα μεσημεριατικα γαμω τον χριστουλη μου... :-
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
H ελλεηνιδα περναει με κοκκινο
σκοτώνει τον μηχανάκια
Πω ρε φίλε! Είναι 10 χρόνια που όσες φορές το είδα το βίντεο απορώ πώς την σκαπούλαρε ο άλλος...
Αλλά αυτό που είπε το πουτανί τώρα μόλις το επιβεβαίωσα.
Δεν είναι απλώς ελλεϊνίδα, αλλά ΔΥ, όχι παράλογο αν πρόκειται για δικαστικό/γιατρό ή κάτι συναφές...
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
πςςς ...
τεντωμα μεσημεριατικα γαμω τον χριστουλη μου... :-