Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Η αληθεια ειναι οτι όσο συντομοτερα επιστρεψει η ΝΔ στην κυβερνηση, τοσο το καλυτερο για τη χωρα. Αλλά πρεπει να απαλλαγουμε και απο τον Συριζα οριστικα. Και αυτο θα γινει μονο αν πεσει σε μονοψηφιο.

Μετά την Κυριακή μπορούμε επίσημα να καταργήσουμε την φύλαξη των συνόρων και τον στρατό.

Δεν έχει νόημα να περιφρουρείς κάτι που δεν σου ανήκει...

Και το όποιος κι αν βγει στις επόμενες εκλογές, πλέον είναι άνευ σημασίας..

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Η αληθεια ειναι οτι όσο συντομοτερα επιστρεψει η ΝΔ στην κυβερνηση, τοσο το καλυτερο για τη χωρα. Αλλά πρεπει να απαλλαγουμε και απο τον Συριζα οριστικα. Και αυτο θα γινει μονο αν πεσει σε μονοψηφιο.

τι να απολύσει ρε μαν και ο κούλης από δημόσιο
λίγο κομματικό στρατό έχει και η νδ στο δημόσιο νομίζεις

και τι καλλίτερο θα κάνει (λες και θα πάρει μέτρα πίσω)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.939
Πόντοι
496
ελλεεινιδες κ κριση :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 13245897_10208149328705067_1545350448_n.jpg
    13245897_10208149328705067_1545350448_n.jpg
    160,9 KB · Εμφανίσεις: 19

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
ελλεεινιδες κ κριση :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε αμα περιμενουμε λιγο θα πεσει κι αλλο η τιμη και αντι για λεφτα η κερασματα θα ριχνουμε εναν μποθντζον σε ελλεϊνιδες με δυο αυγα τηγανητα   :grin: :grin: :grin:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.939
Πόντοι
496
τυπε αμα περιμενουμε λιγο θα πεσει κι αλλο η τιμη και αντι για λεφτα η κερασματα θα ριχνουμε εναν μποθντζον σε ελλεϊνιδες με δυο αυγα τηγανητα   :grin: :grin: :grin:

τυπε, εχει ο καιρος γυρισματα κ ο πουτσος μας χαρισματα :grin: :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Τύπε οι ελλεεινιδες έχουν λεφτά
Πριν μερικές μέρες επισκεφθηκα εναν ακριβο πλαστικο χειρούργο
Το σαλονι γεματο ελλεεινιδες
Ημουν ο μοναδικος ανδρας και μάλλον ο μοναδικος που ειχε πάει για αποκατασταση τραυματισμου
Με ειδε μετα απο μια ώρα απο το ραντεβού αφου εμπαιναν συνεχεια μιλφ με αερα σαν να του πληρωσαν η καθεμια απο μια πορσε :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

απο το στομα σου και στου Θεου στης Τροικας τ αυτι

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
απο το στομα σου και στου Θεου στης Τροικας τ αυτι

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

αρκει τυπε να συνεχισουν να υπαρχουν κοτες,γιατι βλεπω με την κριση την καθε μπατηρω ελλεϊνιδα να ρημαζει τα κοτετσια  :S :S :S

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.791
Πόντοι
216
Βαλτε Αννιτα να δειτε μια τσοντα τωρα που εχει βγει για διαφημιση.. Δε μπορουν να κλεισουν τα ποδαρακια.. Μαλλον της εχει πεσει το  πελατολογιο

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Νομίζω τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο... Οδεύουμε σε καταστάσεις πλήρους αποξένωσης και χάσματος/σχίσματος. Γενικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι μα βρωμιάρες Ελληνίδες παρά μόνο αν τύχει. Σήμερα έτυχε να χρειάζομαι οδηγίες/κατευθύνσεις και είπα να ρωτήσω τον πρώτο που θα βρω μπροστά μου. Μου έτυχε νεαρά ελλεηνίς με μαστίχα, σχισμένο τζιν, σμαρτφόουν ανά χείρας, με κανένα σημάδι να ενδιαφέρεται να είναι ελκυστική. Κάνω την ερώτηξη... με κοιτάει στιγμιαίως, δεν κοντοστέκεται καν και μου λέει συνεχίζοντας το ελαφρύ βάδην ένα κοφτό "να εδώ πιο κάτω έχει" και φεύγει σα σίφουνας...... Ακόμα και αν νόμιζε ότι θέλω να της την πέσω, πόσο πιό γλοιώδης μπορεί να γίνει. Δεν βιαζόταν να πάει κάπου, απλώς με έτζασε με τον πιο ανώδινο τρόπο που μπορούσε χωρίς να υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει σκηνικό. Δυστυχώς δεν είναι μεμονομένα κρούσματα, είναι πολλές τύπισσες έτσι. Τις δίνεις σημασία και αντί να πουν ευχαριστώ σου γαμάνε και την ψυχολογία. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα από το περιστατικό που ανέφερα.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Νομίζω τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο... Οδεύουμε σε καταστάσεις πλήρους αποξένωσης και χάσματος/σχίσματος. Γενικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι μα βρωμιάρες Ελληνίδες παρά μόνο αν τύχει. Σήμερα έτυχε να χρειάζομαι οδηγίες/κατευθύνσεις και είπα να ρωτήσω τον πρώτο που θα βρω μπροστά μου. Μου έτυχε νεαρά ελλεηνίς με μαστίχα, σχισμένο τζιν, σμαρτφόουν ανά χείρας, με κανένα σημάδι να ενδιαφέρεται να είναι ελκυστική. Κάνω την ερώτηξη... με κοιτάει στιγμιαίως, δεν κοντοστέκεται καν και μου λέει συνεχίζοντας το ελαφρύ βάδην ένα κοφτό "να εδώ πιο κάτω έχει" και φεύγει σα σίφουνας...... Ακόμα και αν νόμιζε ότι θέλω να της την πέσω, πόσο πιό γλοιώδης μπορεί να γίνει. Δεν βιαζόταν να πάει κάπου, απλώς με έτζασε με τον πιο ανώδινο τρόπο που μπορούσε χωρίς να υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει σκηνικό. Δυστυχώς δεν είναι μεμονομένα κρούσματα, είναι πολλές τύπισσες έτσι. Τις δίνεις σημασία και αντί να πουν ευχαριστώ σου γαμάνε και την ψυχολογία. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα από το περιστατικό που ανέφερα.

Φταιμε και εμεις οι αντρες γιατι προκειμενου να γαμησουμε μια τρυπα εχουμε δωσει αξια στο καθε καριολι, που δεν εχει πετυχει τιποτα στη ζωη του και νομιζει οτι το να ειναι μετρια προς ωραια απλα φτανει για να κανει τη ζωη της. Ακομα και νηματα που φτιαχνουμε εδω για "διασημες" (ο θεος να τις κανει απλα πεταξανε λιγο κωλο και λιγο βυζο εξω) τις βοηθαει να ανεβουν οι μετοχες τους!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.346
Πόντοι
41.129

θα είναι ευκολη τετραετια μετα για τον κυριακο αφου το κοροϊδο ο τσιπρας ψηφισε ότι δε θα τολμουσαν να ψηφισουν οι αλλοι αχ βρε αριστερααα !!

ετσι και μη μπορώντας να τα παρει πισω ο κυριακος και με ψηφισμένα τα παντα θα ζει και θα βασιλευει !! 

ελα να ερχεται ο κυριακοςςςςςς

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ρε μαγκες χτες ειμουν σε μια κοινωνικη εκδηλωση ηταν ενας 2ο ξαδερφος εκει ο οποιος εχει παρει μια κινεζα και εχει δυο παιδακια.Μου λεει βρηκα την ησυχια μου .Ο ξαδερφος εμφανισημος καλο παιδι και με καλη δουλεια θα μπορουσε να εχει οποια ελεεινιδα ηθελε αλλα επελεξε μια πολυ μετρια κατ εμε κινεζα η οποια απο την λιγο που την γνωρισα ειναι αυτο που λες γυναικα για σπιτι και η οποια μαλιστα φερνει κσι καλο χρημα σπιτι λογο της δουλειας της!Για αυτο μαγκες μονο πουτσα στις ελληνιδες.Διπλα ειχα και 2 ξαδερφες 35 η μια 37 η αλλη ανυπαντρες αλλα με την νοοτροπια τους τις βλεπω για ραφι.Ο αλλος τους ξυνιζει ,ο αλλος τους βρωμαει απο την συζητηση που ειχα...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ...

πήγα κι άνοιξα την τηλεόραση στο Χατζηνικολάου ....

ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ !!!!!!!!!!
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :

scared-smiley-emoticon.gif
http://www.sherv.net/cm/emoticons/hand-gestures/scared-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]

[size=14pt]
ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ...
Τι τέρας είναι αυτό ;;;
Τι ναρκωτικά πρέπει να έχει πάρει κάποιος
για να έχεις σεξουαλικές σκέψεις για αυτήν ;;;;;[/size]
[img]http://mediafiles.cineplex.com/Blog/English/400x300/therite350.jpg

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Τύπε οι ελλεεινιδες έχουν λεφτά
Πριν μερικές μέρες επισκεφθηκα εναν ακριβο πλαστικο χειρούργο
Το σαλονι γεματο ελλεεινιδες
Ημουν ο μοναδικος ανδρας και μάλλον ο μοναδικος που ειχε πάει για αποκατασταση τραυματισμου
Με ειδε μετα απο μια ώρα απο το ραντεβού αφου εμπαιναν συνεχεια μιλφ με αερα σαν να του πληρωσαν η καθεμια απο μια πορσε :S
[size=11pt]Ξεροχύνω με ελλεηνιδίστικη φάτσα ροφού από αποτυχημένες πλαστικές...  :rockon:[/size]

[size=11pt]Τουλάχιστον πέρασαν οι περιπέτειες με το ατύχημά σου, ρέκτη μου?[/size]

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Αν ήσουν μαύρος τύπε, και έκανες το ίδιο, θα σε εξυπηρετούσε και με το παραπάνω για να μην χαρακτηριστεί και ρατσίστρια.

Σκατά στα μυαλά έχουν τύπε μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom