Νομίζω τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο... Οδεύουμε σε καταστάσεις πλήρους αποξένωσης και χάσματος/σχίσματος. Γενικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι μα βρωμιάρες Ελληνίδες παρά μόνο αν τύχει. Σήμερα έτυχε να χρειάζομαι οδηγίες/κατευθύνσεις και είπα να ρωτήσω τον πρώτο που θα βρω μπροστά μου. Μου έτυχε νεαρά ελλεηνίς με μαστίχα, σχισμένο τζιν, σμαρτφόουν ανά χείρας, με κανένα σημάδι να ενδιαφέρεται να είναι ελκυστική. Κάνω την ερώτηξη... με κοιτάει στιγμιαίως, δεν κοντοστέκεται καν και μου λέει συνεχίζοντας το ελαφρύ βάδην ένα κοφτό "να εδώ πιο κάτω έχει" και φεύγει σα σίφουνας...... Ακόμα και αν νόμιζε ότι θέλω να της την πέσω, πόσο πιό γλοιώδης μπορεί να γίνει. Δεν βιαζόταν να πάει κάπου, απλώς με έτζασε με τον πιο ανώδινο τρόπο που μπορούσε χωρίς να υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει σκηνικό. Δυστυχώς δεν είναι μεμονομένα κρούσματα, είναι πολλές τύπισσες έτσι. Τις δίνεις σημασία και αντί να πουν ευχαριστώ σου γαμάνε και την ψυχολογία. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα από το περιστατικό που ανέφερα.