deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Εμενα να με βγαλεις απ' εξω, εγω το βρισκω καλο αυτο που βλεπω.
Ρε παπάρα πως κατάφερες με ένα ποστ μιας γραμμής να γλύψεις και τις δυο ελλεεινίδες;
εχεις γαμηθει στην δουλειά εσυ τελικά
εκπαγλου Καλλονής μην σου πω εκ παυλουΕμενα να με βγαλεις απ' εξω, εγω το βρισκω καλο αυτο που βλεπω.
Αυτο σε πειραξε εσενα ?εχεις γαμηθει στην δουλειά εσυ τελικά
Τύπε δεν θελει κοπο, θελει τροπο...Ρε παπάρα πως κατάφερες με ένα ποστ μιας γραμμής να γλύψεις και τις δυο ελλεεινίδες;
Με κανενα σοβατισμα, κανενα ρεκτιφιε κατι θα μπορουσε να γινει τυπε.εκπαγλου Καλλονής μην σου πω εκ παυλου
Τύπε δεν θελει κοπο, θελει τροπο...
Οι εκλογες αργουν τύπε...Αντι να βοηθας τον Κουλη με ολες σου τις δυναμεις για την νεα νικη καθεσαι και αραζεις στα καφε
Να υποθεσω ρητορικη η ερωτηση. Στη μηχανικη φυσικα που την εχει δοκιμασμενη........ ;)Πιστεύεις στα θαύματα τύπε ή στην πρόοδο της σύγχρονης μηχανικής;
Οι εκλογες αργουν τύπε...
Οι εκλογες αργουν τύπε...
Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο. Οι δημοσιοι να φοβουνται με τον Κουλη.καλά ρε πως τους υποστηρίζεις ?
αφού θα σε πηδήξει και σένα ο κούλης σαν ελεύθερο επαγγελματία
uk einai
Posa kila eisai?Να υποθεσω ρητορικη η ερωτηση. Στη μηχανικη φυσικα που την εχει δοκιμασμενη........ ;)
Το 2019.ποτε βλεπεις να γινονται τυπε?
Το 2019.
Η αληθεια ειναι οτι όσο συντομοτερα επιστρεψει η ΝΔ στην κυβερνηση, τοσο το καλυτερο για τη χωρα. Αλλά πρεπει να απαλλαγουμε και απο τον Συριζα οριστικα. Και αυτο θα γινει μονο αν πεσει σε μονοψηφιο.μπα δεν βγάζει χρόνο ο σύριζα..