Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μπα,οι πιο πολλοί Αραβες είναι βρωμιάρηδες,τεμπέληδες και καθυστερημένοι.Οι Γερμανοί είναι πολύ ανώτεροι,είναι καθαροί,έξυπνοι,αποτλεσματικοί,γρήγοροι,ακριβείς και οργανωμένοι.
Το πρόβλημα στη Γερμανία είναι οτι έχουν πολλά δικαιώματα δε βρέθηκε ένας Καλλιγούλας να τους γαμήσει.Δεν έχουν νοοτροπία σκλάβου δε γνώρισαν ποτέ αληθινή υποταγή σε άλλους.
Ηταν ατυχία για εμάς τους μεσογειακούς οτι οι Ρωαμαίοι ηττήθηκαν κατά κράτος στο Ρήνο το 30 π.Χ.
Σαουδική αραβια σου λέει κατι?απλα δεν είναι δουλικοι  και εργασιομανοις οπως οι Γερμανοί .απλο

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Σαουδική αραβια σου λέει κατι?

Ναι ... ένα κρατός κατοικούμενο από ζώα ....
χώρα που έχει το επώνυμο του δυνάστη της ...

Φαντάσου να λεγόταν η Ελλάδα Παπανδρεουλάδα ...
ή Μητσοτακιάδα ...

ή Τσιπριστάν ...

ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΜΙΛΑΜΕ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σαουδική αραβια σου λέει κατι?απλα δεν είναι δουλικοι  και εργασιομανοις οπως οι Γερμανοί .απλο

Η Σαουδική Αραβία στηρίζεται στα πετρέλαια.Δεν έχει τίποτα άλλο απολύτως.Η Γερμανία είναι η πρώτη εξαγωγική χώρα στον κόσμο με 1.4 τρις ευρώ το χρόνο εξαγωγές και δεν έχει σχεδόν καθόλου πρώτες ύλες.
Υστερα Σαουδική Αραβία το 50% του πλούτου το νέμονται τα 10000 μέλη της βασιλικής οικογένειας ενώ οι υπόλοιποι φυτοζωούν.Ο μέσος Γερμανός περνάει πολύ καλύτερα από το μέσο Σαουδάραβα που είναι βουτηγμένος στη φτώχεια.
Γενικά οι Αραβες έχουν ένα είδος μαλακίας ενώ είναι σωστοί σε πολλά θέματα.Το βλέπω στη Γερμανία αυτό.Οχι βέβαια τελείως βρωμύλοι και κουτσαβάκια απροσάρμοστοι όπως οι Τούρκοι αλλά τη μαλακία και την πονηριά την έχουνε.
Εχουν βέβαια κάποιον πολιτισμό φαίνεται αυτό δεν είναι τελείως άξεστοι.
Απλά τον Εβραίο και τον Ελληνα δεν μπορούν να τον ανταγωνιστούν και ο Τούρκος τους λιώνει με τον πρωτογονισμό του.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
άρθρο που διάβασα στο vice από ανώνυμο πυρφόρο

Ζω Με Τη Γυναίκα Που Με Απατά

μα το θεό μετά από τέτοια άρθρα γίνομαι φανατικός μπουρδελιάρης και χάνω κάθε ίχνος ενοχής για τις πουτάνες που έχω πάει και θα πάω  :wanker: :wanker: :wanker:

πούτσα και ξύλο - ξύλο και πούτσα χωρίς ανθρώπινες πλευρές και συναισθηματισμούς  :cum: :cum: :cum:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
άρθρο που διάβασα στο vice από ανώνυμο πυρφόρο

Ζω Με Τη Γυναίκα Που Με Απατά

μα το θεό μετά από τέτοια άρθρα γίνομαι φανατικός μπουρδελιάρης και χάνω κάθε ίχνος ενοχής για τις πουτάνες που έχω πάει και θα πάω  :wanker: :wanker: :wanker:

πούτσα και ξύλο - ξύλο και πούτσα χωρίς ανθρώπινες πλευρές και συναισθηματισμούς  :cum: :cum: :cum:

μπορει να το εγραψε ο μπιμπι για την αννουλα που του την γαμαει ο ταριφας τυπε  :S

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η Σαουδική Αραβία στηρίζεται στα πετρέλαια.Δεν έχει τίποτα άλλο απολύτως.Η Γερμανία είναι η πρώτη εξαγωγική χώρα στον κόσμο με 1.4 τρις ευρώ το χρόνο εξαγωγές και δεν έχει σχεδόν καθόλου πρώτες ύλες.
Υστερα Σαουδική Αραβία το 50% του πλούτου το νέμονται τα 10000 μέλη της βασιλικής οικογένειας ενώ οι υπόλοιποι φυτοζωούν.Ο μέσος Γερμανός περνάει πολύ καλύτερα από το μέσο Σαουδάραβα που είναι βουτηγμένος στη φτώχεια.
Γενικά οι Αραβες έχουν ένα είδος μαλακίας ενώ είναι σωστοί σε πολλά θέματα.Το βλέπω στη Γερμανία αυτό.Οχι βέβαια τελείως βρωμύλοι και κουτσαβάκια απροσάρμοστοι όπως οι Τούρκοι αλλά τη μαλακία και την πονηριά την έχουνε.
Εχουν βέβαια κάποιον πολιτισμό φαίνεται αυτό δεν είναι τελείως άξεστοι.
Απλά τον Εβραίο και τον Ελληνα δεν μπορούν να τον ανταγωνιστούν και ο Τούρκος τους λιώνει με τον πρωτογονισμό του.
ωραια έχουν  τα πετρέλαια και έχουν χαλαρώσει κατω απο αυτες τις συνθηκες..αν υπάρξει ιδιαίτερη πιεση η ευφυΐα τους θα εκφραστεί αρκετά  δυνατότερα απο των γερμανών...νομιζω έχουν δείξει την αξια τους εξω απο το γήπεδο τους πολλες φορές..οι αφρικανικές φυλές κατα τηναποψη μου εχουν τα υψηλότερα iq..αυτο που τους λείπει ειναι το σωστο κινητρο.συνθηκες.και βούληση  να τα εκφράσουν...αν περνάν  χαμπάρι την δυναμη τους θα ειμασταν ολοι σκλαβοι τους...ειναι λιγο τεμπελακιδες και βαριούνται ευκολα..βέβαια το Λογισμικό τους ειναι αριστο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ωραια έχουν  τα πετρέλαια και έχουν χαλαρώσει κατω απο αυτες τις συνθηκες..αν υπάρξει ιδιαίτερη πιεση η ευφυΐα τους θα εκφραστεί αρκετά  δυνατότερα απο των γερμανών...νομιζω έχουν δείξει την αξια τους εξω απο το γήπεδο τους πολλες φορές..οι αφρικανικές φυλές κατα τηναποψη μου εχουν τα υψηλότερα iq..αυτο που τους λείπει ειναι το σωστο κινητρο.συνθηκες.και βούληση  να τα εκφράσουν...αν περνάν  χαμπάρι την δυναμη τους θα ειμασταν ολοι σκλαβοι τους...ειναι λιγο τεμπελακιδες και βαριούνται ευκολα..βέβαια το Λογισμικό τους ειναι αριστο

Οι μαύροι είναι βλάκες.Δεν υπάρχει τέτοιο χάλια επίπεδο πουθενά αλλού.Η μεγαλύτερη ευλογία για αυτές τις χώρες ήταν όταν εποικίστηκαν από λευκούς που τους έκαναν ανθρώπους.Οταν έφυγαν οι λευκοί η ήπειρος έγινε μπορδέλο.Δείτε Νότια Αφρική Ζιμπάμπουε τι μπορδέλα και τόποι εγκλήματος και παρακμής έγιναν όταν έφυγαν οι λευκοί που τις είχαν μετατρέψει σε παραδείσους.
Οι μαύροι χωρίς λευκούς να τους καθοδηγούν είναι για τον πούτσο.Απλά δεν έχουν τα προσόντα.Για κανιβαλισμό κτλ καλοί είναι,είναι ανοργάνωτοι,τεμπέληδες και χαζοί.Πόσα αφρικανικά προιόντα έχεις αγοράσει τον τελευταίο χρόνο?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Και όμως αυτή είναι η κυριότερη ιδιότητα του Ελληνα και το μεγαλύτερό πλεονέκτημά του ο ραγιαδισμός.Είμαστε το μόνο αρχαίο έθνος που επιβίωσε μαζί με τους Εβραίους ακριβώς γιατί υπήρξαμε οι καλύτεροι δούλοι και μας εκτίμησαν.Για αυτό και στην ΕΕ μας συμπαθούν.
Οι Τούρκοι έχουν σαν κύριο πλεονέκτημα την τεράστια υπομονή εντυπωσιάζεσαι με τα χαιβάνια και τους μπουνταλαδες αλλά έχουν γαιδουρινή υπομονή σα λαός.
Ο Ελληνας είναι ασίγαστος ανυπόμονος αλλά σαν έμπορος,ναυτικός,service,σκλάβος δεν έχει όμοιο.Αν δεις το service δυτική Ευρώπη είναι κάτι λιγότερο από για τον πούτσο.ΗΠΑ μόνο κάτι γίνεται.
Πηγε η αδερφη μου περυσι στη Γερμανια,στο Μοναχο,παρεα με μια φιλη της που ηθελε να ανοιξει λογαριασμο τραπέζης εκει.Καθισαν 3 μερες και όταν γυρισε,ειχε να λεει για το ελεεινο σερβις.Οι υπαλληλοι στο κοσμο τους.Εξυπηρετηση μηδεν.Καμια σχεση με Ελλαδα.Και τι ανεργια εχει εκει όμως και τι εδώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πηγε η αδερφη μου περυσι στη Γερμανια,στο Μοναχο,παρεα με μια φιλη της που ηθελε να ανοιξει λογαριασμο τραπέζης εκει.Καθισαν 3 μερες και όταν γυρισε,ειχε να λεει για το ελεεινο σερβις.Οι υπαλληλοι στο κοσμο τους.Εξυπηρετηση μηδεν.Καμια σχεση με Ελλαδα.Και τι ανεργια εχει εκει όμως και τι εδώ.

Η Ελλάδα έχει φοβερό σερβις.Αυτό το καταλαβαίνεις εξωτερικό.Σκέψου ήθελα να αγοράσω τηλεόραση και βλέπω μια στα Mediamarkt Γερμανία με άριστα χαρακτηριστικά.Βλέπω η εικόνα για τον πούτσο.Λέω στον υπάλληλο ρε άρχοντα η τηλεόραση είναι HD πώς δείχνει τέτοια εικόνα για τον πούτσο?
Και μου λέει εδώ στο μαγαζί πιάνουμε αναλογικό κανάλι μόνο οπότε δείχνει χάλια.
Ναι ρε του λέω αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για το μοντέλο.Αμα μου δείχνεις αυτό στη βιτρίνα να δείχνει εικόνα για τον πούτσο πώς θα το πάρω?
Es ist mir egal μου πετάει(μου είναι αδιάφορο αν αγοράσεις ή όχι).
Φαντάζεστε Ελληνα υπάλληλο σε μαγαζί να σου έλεγε στα αρχίδια μου άμα ψωνίσεις ή όχι?
Απλά άλλα ήθη και έθιμα και εργασιακές σχέσεις στη Δύση ο υπάλληλος έχει δύναμη.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Αμα μου δείχνεις αυτό στη βιτρίνα να δείχνει εικόνα για τον πούτσο πώς θα το πάρω?
Φαντάζεστε Ελληνα υπάλληλο σε μαγαζί να σου έλεγε στα αρχίδια μου άμα ψωνίσεις ή όχι?
Απλά άλλα ήθη και έθιμα και εργασιακές σχέσεις στη Δύση ο υπάλληλος έχει δύναμη.
Επρεπε να του πεις οτι εισαι βαλκάνιος πουτσαρας και θα τον γαμήσεις αμα δε σε εξηπηρετησει  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι μαύροι είναι βλάκες.Δεν υπάρχει τέτοιο χάλια επίπεδο πουθενά αλλού.Η μεγαλύτερη ευλογία για αυτές τις χώρες ήταν όταν εποικίστηκαν από λευκούς που τους έκαναν ανθρώπους.Οταν έφυγαν οι λευκοί η ήπειρος έγινε μπορδέλο.Δείτε Νότια Αφρική Ζιμπάμπουε τι μπορδέλα και τόποι εγκλήματος και παρακμής έγιναν όταν έφυγαν οι λευκοί που τις είχαν μετατρέψει σε παραδείσους.
Οι μαύροι χωρίς λευκούς να τους καθοδηγούν είναι για τον πούτσο.Απλά δεν έχουν τα προσόντα.Για κανιβαλισμό κτλ καλοί είναι,είναι ανοργάνωτοι,τεμπέληδες και χαζοί.Πόσα αφρικανικά προιόντα έχεις αγοράσει τον τελευταίο χρόνο?
ισως η ευφυΐα τους να ειναι διαφοροποιημένη απο την δικια μας και αρα οχι τοσο ευκολα αναγνωρίσιμη κατω απο το δικης μας γνώριμη νοητική αντιληψη..απλα δεν μπορούμε να διανοηθούμε δηλαδή το μέγεθος της ευφυιας τους....το γιατι εγιναν μπουρδελο δεν ξέρω αν είναι ευκολο να απαντηθει τοσο ευκολα ισως οι λευκοι να αφησαν οταν έφυγαν νοοτροπίες και συστήματα διαφθορας...πολυ απλα αποδιοργανωσαν  την χωρα αφού εξαντλησαν οτι καλο ειχε και τωρα οι αφρικανοί μαζεύουν τα σπασμενα...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Η Ελλάδα έχει φοβερό σερβις.Αυτό το καταλαβαίνεις εξωτερικό.Σκέψου ήθελα να αγοράσω τηλεόραση και βλέπω μια στα Mediamarkt Γερμανία με άριστα χαρακτηριστικά.Βλέπω η εικόνα για τον πούτσο.Λέω στον υπάλληλο ρε άρχοντα η τηλεόραση είναι HD πώς δείχνει τέτοια εικόνα για τον πούτσο?
Ναι ρε του λέω αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για το μοντέλο.Αμα μου δείχνεις αυτό στη βιτρίνα να δείχνει εικόνα για τον πούτσο πώς θα το πάρω?
Ετσι ακριβως όπως τα λες τα βρηκε,καμια σχεση με δω.Ο υπάλληλος εκει,Να κι αν αγορασεις να κι αν δεν αγορασεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ετσι ακριβως όπως τα λες τα βρηκε,καμια σχεση με δω.Ο υπάλληλος εκει,Να κι αν αγορασεις να κι αν δεν αγορασεις.

Οντως τεράστια αδιαφορία.Και οι κάμερες παρακολουθούν τον πελάτη μην τυχόν και κλέψει αντί να βλέπουν τον υπάλληλο που ψωλάρει και δεν εξυπηρετεί.
Ετσι είναι η Δύση γενικώς άμα βάλεις τις κάμερες να βλέπουν τους υπαλλήλους θα φας πούτσα από τα σωματεία γιατί είναι όλοι μαζί και έχουν δύναμη.
Για αυτό λέω οτι οι Ελληνες είναι καλύτεροι στο σέρβις έχουν εμπορική νοοτροπία και πιέζονται να πουλήσουν.
Αν είχα μικρή επιχείρηση θα έπαιρνα μόνο Ελληνες υπαλλήλους.Δεν μπορώ τα Krankenmeldung τα Arbeitszeit και τις δυτικές μαλακίες.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ισως η ευφυΐα τους να ειναι διαφοροποιημένη απο την δικια μας και αρα οχι τοσο ευκολα αναγνωρίσιμη κατω απο το δικης μας γνώριμη νοητική αντιληψη..απλα δεν μπορούμε να διανοηθούμε δηλαδή το μέγεθος της ευφυιας τους....το γιατι εγιναν μπουρδελο δεν ξέρω αν είναι ευκολο να απαντηθει τοσο ευκολα ισως οι λευκοι να αφησαν οταν έφυγαν νοοτροπίες και συστήματα διαφθορας...πολυ απλα αποδιοργανωσαν  την χωρα αφού εξαντλησαν οτι καλο ειχε και τωρα οι αφρικανοί μαζεύουν τα σπασμενα...
Τι εξάντλησαν ρε φίλε, τα διαμαντια και τα πετρέλαια :think:
Για δες τι παραγωγή πετρελαιου έχει η Νιγηρία
Τι αποδιοργάνωσαν οι λευκοί?
Ούτε καν γραφή δεν υπήρχε στην Αφρική :uglystupid:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οι μαύροι είναι τελείως χαζοί.Δεν έχουν καμιά απολύτως ευφυία.Εχουν όντως σωματική δύναμη και είναι καλοί στο χορό και τη μουσική έχουν αίσθηση του ρυθμού.Αλλιώς παπάρια.
Αν έχουν ένα λευκό να τους οργανώνει μπορούν να παίξουν μπάλλα σε απλές δουλειές και χειρωνακτικές εργασίες ή σπορ λόγω φυσικής ρώμης.Αλλιώς δεν κάνουν.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

tumblr_n7tyyvGKCp1toamj8o1_500.gif

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δεν τους ενδιαφέρει τόσο να πουλήσουν στη Γερμανία.
Σκέψου ο ένας στην Kaufhof(πολυκατάστημα) σου λέει έχει έκπτωση σε ένα είδος και ο άλλος ακριβώς δίπλα σε μαγαζί αντιπροσωπείας στο δίνει στην ίδια ακριβώς τιμή.
Ολα τα προιόντα είναι στις ίδιες ακριβώς τιμές όπου και αν τα αγοράσεις.Τουλάχιστον είναι original δεν παίζουν μούφες να την πατήσεις όπως Ελλάδα ή ΗΠΑ που παίρνεις παντελόνι μάρκα π.χ. φτηνό και σε ένα μήνα σκίζεται.Γερμανία ό,τι πληρώσεις παίρνεις δεν παίζει απάτη.
Μόνο στα εστιατόρια παίζει απάτη δε σερβίρουν πάντα την ποιότητα που λένε αλλά 90% αυτό το κάνουν ξένοι.
Γενικά σε ό,τι πουλάνε οι ξένοι Γερμανία(καφέδες,κεμπάμπ,τυρόπιττες κτλ) η νοθεία πάει σύννεφο.Αλλά τα γερμανικά αντίστοιχα προιόντα είναι σχετικά ακριβά οπότε αναγκάζεσαι να καταφύγεις στον ξένο.
Δεν παίζουν φτηνές λύσεις φραπές,σουβλάκι κτλ όπως στην Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom