iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
τυπε τρια πραγματα δεν υπαρχουν στο σαϊτ,πουστηδες κλωνοι και φιδια
Τυπε μονο για το οτι δεν υπαρχουν πουστηδες ειμαι σιγουρος. :S :S :S
τυπε τρια πραγματα δεν υπαρχουν στο σαϊτ,πουστηδες κλωνοι και φιδια
τυπε λυπαμαι :-Μετά από τα 1000pm στη χοντρή,σήμερα είδαμε ακόμη και το πουλί να πυρφορίζει και να τρώει ελληνικές χυλοπίτες. :S
Τυπε μονο για το οτι δεν υπαρχουν πουστηδες ειμαι σιγουρος. :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=24607.0;attach=655006;image[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε σιγα μην ειναι και πουστης ο λιλας ;D
Θα παμε το σαββατο γκαζι τυπε κ θα την πεφτεις σε οποιες σου υποδεικνυουμετυπε λυπαμαι :-
το μονο που μπορω να πω ειναι ενα μεγαλο συγγνωμη που σας απογοητευσα
πρεπει να συνελθει η εκτακτη ολομελεια των σκληροπηρυνικων πορνομυστων και να ορισει ποια θα ειναι η ποινη μου :S
Μετά από τα 1000pm στη χοντρή,σήμερα είδαμε ακόμη και το πουλί να πυρφορίζει και να τρώει ελληνικές χυλοπίτες. :S
τυπε λυπαμαι :-
το μονο που μπορω να πω ειναι ενα μεγαλο συγγνωμη που σας απογοητευσα
πρεπει να συνελθει η εκτακτη ολομελεια των σκληροπηρυνικων πορνομυστων και να ορισει ποια θα ειναι η ποινη μου :S
Θα παμε το σαββατο γκαζι τυπε κ θα την πεφτεις σε οποιες σου υποδεικνυουμε
Σε τετοιες κ χειροτερες θα τον πεταξουμετυπε η τιμωρια αυτη ειναι εξουθενωτικη αν κρινω απο τις σιχαμερες σαυρες ελλεϊνιδες που συναντησε ο τυπος ντοπαμινα το προηγουμενο σαββατο :S
τυπε βαλκανιε πουτσαρα αμα νταλαβεριζεσαι ΟΝΤΩΣ με ΑΥΤΟ που ειδα στο αλλο θρεντ, προσωπικα σου συγχωρω τα πανταΤύπε πουλί, σε αποχαιρετω προσωρινά,
ελπίζω όταν επανασυνδεθω,να μην σε βρω παντρεμένο με παιδιά,σπίτι με γκαζόν και ένα κοπρόσκυλο να το κατουράει.
Εγώ θα αντισταθώ όσο μπορώ στη Γερμανική απειλή,αλλά η βυζάρα είναι πολύ στητή και νιώθω να χάνω τον έλεγχο. :S
Με συνπυρφοριακούς χαιρετισμούς,
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ :-
τυπε ειπαμε ποινη δεν ειπαμε να με γαμησετε κι ολαςΘα παμε το σαββατο γκαζι τυπε κ θα την πεφτεις σε οποιες σου υποδεικνυουμε
τυπε βαλκανιε πουτσαρα αμα νταλαβεριζεσαι ΟΝΤΩΣ με ΑΥΤΟ που ειδα στο αλλο θρεντ, προσωπικα σου συγχωρω τα παντα
Τύπε 19χρονών φοιτήτρια,Βαυαρέζικης κατασκευής,που καθόταν δίπλα μου στο μετρό και απλά της μίλησα,γιατί με τις βυζάρες και την κορμοστασιά,
την έκανα για 23-24..
Έδωσε με τη μία fb,τα είπαμε και από εκεί και ξεκινήσαμε..
Α,και δεν έχω ούτε πόρσε,ούτε έχει υλικές απαιτήσεις αυτους τους μήνες.
Το μόνο που θέλω είναι να τη ρεγουλάρω λίγο με τα ξύδια,αν και όλοι οι Γερμανοί/Γερμανίδες σε αυτό το θέμα είναι ψιλοτραγικοί..
για να χτύπησες γερμανίδα να φανταστώ ότι οι γερμανοί δεν μας βλέπουν εμάς τους έλληνες σαν πάκιδες ?
Οι Γερμανοί σε βλέπουν όπως τους το ορίσεις εσύ τύπε.
Αν σκάσεις σαν ο γαμάω και δέρνω ξερόλας,σας διδάξαμε πολιτισμό,μοστράρεις και τίποτα φράγκα....είσαι χειρότερα από πάκης..
δλδ αυτοί κατά κανόνα είναι κουλ και πρακτικός λαός και δεν έχουν έντονη εθνική υπερηφάνεια και υπερβολές να φανταστώ ..
ωραίο αυτό
Ναι,κουλ και ανοιχτούς τους βρίσκω εγώ.
Όλοι τους θα σου δώσουν αρχικά μια ευκαιρία.Αλλά θα ναι ΜΙΑ.
Το μόνο που έχεις να κάνεις για να σε αποδεχθούν,είναι να μην είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ.
πρεπει να συνελθει η εκτακτη ολομελεια των σκληροπηρυνικων πορνομυστων και να ορισει ποια θα ειναι η ποινη μου
Μύστη , δεν θα υπάρξει έλεος.
Κάποτε για παραπτώματα πολύ ελαφρύτερα του δικού σου,
είχα προτείνει μία ανατριχιαστική ποινή,
που όποιος μπορεί να κατανοήσει το μαρτύριο και το σαδισμό που κρύβει μέσα της,
κλαίει ήδη και θα βλέπει εφιάλτες για τα επόμενα 3 χρόνια.
Θα πας να την πέσεις σε μουνάρα ελλεηνίδα στην πλατεία χαλανδρίου
και θα της έχουμε πει ότι μένεις στο αιγάλω.
Είμαι αμείλικτος, το ξέρω.