alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
[xhamster]
παρε το λινκ κεντρο τι ενοεις στην αθηνα το κωλονακι?
δηλ στο βυρωνα η παγκρατι δεν ειναι αθηνα???
δεν εχουν τοσο οι τιμες,σου στελνω οτι θες αλλα κατι θα χασεις σαν στοιχημα,,ζυριχη ευκολα 1200-1500 καλο δυαρι φυικα οχι στο μπελβυ η στο μπανοφ,αλλα οπου αλλου...
[xvideos]]
η διαφορα με το λονδινο ειναι οτι η ζυριχη ειναι μικρη ..με ποδηλατο για πλακ την γυριζεις ,κυκλοφοριακο δεν εχει,με το αμαξι απο οπου νασαι σε 15μαξιμουμ εχεις παει κεντρο..τραμ παντου ανα 1 λεπτο κοστος 100 φραγκα το μηνα..Δεν εχω παει Ζυριχη αλλα φανταζομαι θα ειναι κατι σαν το Λονδινο, οπου μεσα στο City που ζουν 7000 ατομα θες 6ψηφιο για να ζησεις αξιοπρεπως, ενω στην υπολοιπη πολη αν και εξακολουθει να ειναι ακριβα, παλευεται με το 1/3.
παιζει κι ο Αλεξ εδω τυπε??αυτοί οι τύποι που ξεκίνησαν το facialabuse έχουν γυρίσει 1000+ σκηνές ('ολες anal-deepthroat) με διαφορετικά μοντέλα...
φαντάσου τι έχουν
και πόσα φράγκα έχουν χώσει στο σάιτ τους
πολυ μισος τυπε...τα 999 ειμαι ο Αλεξ θες να γινουμε φιλοι;
Εικονικος πνιγμος.[xvideos]]
παιζει κι ο Αλεξ εδω τυπε??
καθεις με τον τροπο του μαν...αν δεις καμιά σκηνή να ξεκινάει "good evening my name is alexandros" πιθανό να είναι ο χασοδίκης
Πολύ σκληρά βίντεο...δεν άντεξα να το δω όλο.....Γιατί τόση βιαιότητα?
Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Μεγάλωσα μέσα στον χώρο της Ιατρικής με γονείς ιατρούς, ιδιωτικό σχολείο κλπ. Η ιατρική στην Ελλάδα μπορεί να μην έχει μέλλον αλλά δεν υπάρχει ειδικευμένος ιατρός που να βγάζει κάτω από 2000 ευρώ τον μήνα. Το λιγότερο. Άς μην αναφερθώ σε δωράκια και ταξίδια από φαρμακευτικές εταιρίες. Ο καθηγητής ψυχιατρικής και μέντορας μου λέει χαρακτηριστικά ''ακόμη και η ψυχιατρική έχει ψωμί ακόμη''. Δεν θα πεινάσω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ωστόσο.
τα πμ τι λενε,θα μας πεις??λολ δεν εχεις κανει hard core sex μαλλον!
που είναι οι πυρφοροιΑν δεν το βουλωσουν οι κάργιες και οι πυρφόροι την επόμενη φορά θα ποστάρω κοπρολαγνεία!!!!
To "πεινάσω" είναι σχετικό . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ.
Ωστόσο ... επειδή ήμουν υποψήφιος της τότε Β' Δέσμης πριν .... 1/4 του αιώνα και βάλε ...
οπότε ξέρω πολλούς τύπους που σπούδασαν ιατρική και έχουν πάρει πτυχίο πάνω από ... 20 χρόνια ...
Για όσους από δαύτους είναι καλά οικονομικά ακόμη ... αιτία είναι κάποια ενοίκια ακινήτων που βάζουν στην τσέπη , ακίνητα που είτε τα κληρονόμησαν είτε τα παντρεύτηκαν ... ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΤΩΣ.
ναι στο πρωτο μνημονιο τα ιδια λεγανεTo "πεινάσω" είναι σχετικό . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ.
Ωστόσο ... επειδή ήμουν υποψήφιος της τότε Β' Δέσμης πριν .... 1/4 του αιώνα και βάλε ...
.
τα πμ τι λενε,θα μας πεις??