Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
παρε το λινκ     κεντρο τι ενοεις στην αθηνα το κωλονακι?
δηλ στο βυρωνα η παγκρατι δεν ειναι αθηνα???
δεν εχουν τοσο οι τιμες,σου στελνω οτι θες αλλα κατι θα χασεις σαν στοιχημα,,ζυριχη ευκολα 1200-1500 καλο δυαρι φυικα οχι στο μπελβυ η στο μπανοφ,αλλα οπου αλλου... :hi:

Δεν εχω παει Ζυριχη αλλα φανταζομαι θα ειναι κατι σαν το Λονδινο, οπου μεσα στο City που ζουν 7000 ατομα θες 6ψηφιο για να ζησεις αξιοπρεπως, ενω στην υπολοιπη πολη αν και εξακολουθει να ειναι ακριβα, παλευεται με το 1/3.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

αυτοί οι τύποι που ξεκίνησαν το facialabuse έχουν γυρίσει 1000+ σκηνές ('ολες anal-deepthroat) με διαφορετικά μοντέλα...
φαντάσου τι έχουν  :zfuck:  

και πόσα φράγκα έχουν χώσει στο σάιτ τους  :headbang:

:grin:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τύπε πουλί, εσύ που κατέχεις κιόλας πολλά.

Πόσα άτομα ορκίζονται ετησίως στην ιατρική Πατρών σε κάθε ορκομωσία (Ιούνιο πχ);

Δεν νομίζω να είναι και κανά κατεβατό...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν εχω παει Ζυριχη αλλα φανταζομαι θα ειναι κατι σαν το Λονδινο, οπου μεσα στο City που ζουν 7000 ατομα θες 6ψηφιο για να ζησεις αξιοπρεπως, ενω στην υπολοιπη πολη αν και εξακολουθει να ειναι ακριβα, παλευεται με το 1/3.
η διαφορα με το λονδινο ειναι οτι η ζυριχη ειναι μικρη ..με ποδηλατο για πλακ την γυριζεις ,κυκλοφοριακο δεν εχει,με το αμαξι απο οπου νασαι σε 15μαξιμουμ εχεις παει κεντρο..τραμ παντου ανα  1 λεπτο κοστος 100 φραγκα το μηνα..
δεν υπαρχει σχεσημε το σιτυ λονδινο,,εδω ειμαστε χωριο
,βασικα κεντρο μενουν κατι γεροι παλιοι οριτζιναλ κληρονομοι,ολοι οι αλλοι μενουν παντου,κι ειδικα στα 10κμ απο κεντρο σε grun areal,με στο πρασινο δηλαδη, που ειναι κ πιο ωραια imop
κεντρο ειναι ωραιο για καμμια βολτα οχι για να μενεις,κ τεσπα δεν μπαινει κ θεμα για καποιον μη τραπεζιτη η χρηματιστη ναναι εκει... :hi:
αλλα κι αυτοι εξω πανω στη λιμνη μενουν

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αυτοί οι τύποι που ξεκίνησαν το facialabuse έχουν γυρίσει 1000+ σκηνές ('ολες anal-deepthroat) με διαφορετικά μοντέλα...
φαντάσου τι έχουν  :zfuck:  

και πόσα φράγκα έχουν χώσει στο σάιτ τους  :headbang:

:grin:
παιζει κι ο Αλεξ εδω τυπε?? :rolleyes:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πολύ σκληρά βίντεο...δεν άντεξα να το δω όλο.....Γιατί τόση βιαιότητα?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Αν δεν το βουλωσουν οι κάργιες και οι πυρφόροι την επόμενη φορά θα ποστάρω κοπρολαγνεία!!!! :huh: :huh: :huh:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Μεγάλωσα μέσα στον χώρο της Ιατρικής με γονείς ιατρούς, ιδιωτικό σχολείο κλπ. Η ιατρική στην Ελλάδα μπορεί να μην έχει μέλλον αλλά δεν υπάρχει ειδικευμένος ιατρός που να βγάζει κάτω από 2000 ευρώ τον μήνα. Το λιγότερο. Άς μην αναφερθώ σε δωράκια και ταξίδια από φαρμακευτικές εταιρίες. Ο καθηγητής ψυχιατρικής και μέντορας μου λέει χαρακτηριστικά ''ακόμη και η ψυχιατρική έχει ψωμί ακόμη''. Δεν θα πεινάσω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ωστόσο.

To "πεινάσω" είναι σχετικό . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ.

Ωστόσο ... επειδή ήμουν υποψήφιος της τότε Β' Δέσμης πριν .... 1/4 του αιώνα και βάλε ...

οπότε ξέρω πολλούς τύπους που σπούδασαν ιατρική και έχουν πάρει πτυχίο πάνω από ... 20 χρόνια ...

Για όσους από δαύτους είναι καλά οικονομικά ακόμη ... αιτία είναι κάποια ενοίκια ακινήτων που βάζουν στην τσέπη , ακίνητα που είτε τα κληρονόμησαν είτε τα παντρεύτηκαν ... ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΤΩΣ.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
To "πεινάσω" είναι σχετικό . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ.

Ωστόσο ... επειδή ήμουν υποψήφιος της τότε Β' Δέσμης πριν .... 1/4 του αιώνα και βάλε ...

οπότε ξέρω πολλούς τύπους που σπούδασαν ιατρική και έχουν πάρει πτυχίο πάνω από ... 20 χρόνια ...

Για όσους από δαύτους είναι καλά οικονομικά ακόμη ... αιτία είναι κάποια ενοίκια ακινήτων που βάζουν στην τσέπη , ακίνητα που είτε τα κληρονόμησαν είτε τα παντρεύτηκαν ... ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΤΩΣ.

Ρε Λάκη έλεος όχι κι εσύ!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μόλις ηρεμήσαμε....ην της απαντάς και ξαναξεκινήσει για τα λεφτά και τα μεταπτυχιακά της!!!! :vomit: :vomit: :vomit:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

.
ναι στο πρωτο μνημονιο τα ιδια λεγανε
στοβ το ιδιο..αλλα σε ενα χρονο θαναι αληθεια ... :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom