P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
πιτσινια?
ναιιιιιι!!! κ εδω εχει γαριδακια αλλα δεν ειναι ωραια! ασε που δεν υπαρχουν πατατακια ριγανης
πιτσινια?
Κι εγώ το 8.0 σε εμφάνιση, οπότε με το 4.0 που θα έχεις εσύ δεν σε πηδούσα με τίποτα.
Μην κοιτάς ο Άλεξ, έχει πιο χαμηλά στάνταρς...
μικροτερους ειπε ρε.Ποσο λιγο με ξερεις χαρα μου.
Ποσο λιγο με ξερεις χαρα μου.
χαχαχα οχι συγνωμη αλλα δεν εχω οιδιποδειο με τον παππου μου!
Λες να αναφερομουν στο "μικροτερους"?μικροτερους ειπε ρε.
μικραινεις κ ολας ανα περισταση?
Γιατρε το εχεις αντιληφθει οτι συνομιλεις μαζι της ως να σε αφορα ε?Με πλήγωσες τώρα.
Έχω πάρει πιο μικρές από εσένα και ωραίες, όχι μπάζα...
Ποσο λιγο με ξερεις χαρα μου.
σωστα.εσυ χωρις να εισαι πιτσιρικας,χυνεις 8 φορεςΛες να αναφερομουν στο "μικροτερους"?
Μου μιλας σαν πατερας τωρα?Κάνε μια χάρη στον ευατό σου! Σταμάτα να ξεφτιλίζεσαι για να γίνεις "χαριτωμένος" στην κάθε μπουρούχα που δηλώνει γκόμενα εδώ μέσα...
Οκτώ προφανως οχι. Αλλά ουτε και μια μονο, βεβαια. Εσυ στα 45 φιλοδοξεις να χυνεις μια φορα μονο? Γιατι ετσι? Εχεις ηδη περιεργα συμπτωματα?σωστα.εσυ χωρις να εισαι πιτσιρικας,χυνεις 8 φορες
Γιατρε το εχεις αντιληφθει οτι συνομιλεις μαζι της ως να σε αφορα ε?
Με πλήγωσες τώρα.
Έχω πάρει πιο μικρές από εσένα και ωραίες, όχι μπάζα...
Μου μιλας σαν πατερας τωρα?
Τι εννοεις "15χρονες αδελφες"?δυστυχως εχω ακουσει για 15χρονες αδελφες που πανε να καθαρισουν σπιτια και καθονται στους γερους με λιγα λεφτα παραπανω...πολυ αποκαρδιωτικο αυτο...κριμα....
δυστυχως εχω ακουσει για 15χρονες αδελφες που πανε να καθαρισουν σπιτια και καθονται στους γερους με λιγα λεφτα παραπανω...πολυ αποκαρδιωτικο αυτο...κριμα....
ναι ρε αλεξη.και ειμαι και 40 σκαρτα.Οκτώ προφανως οχι. Αλλά ουτε και μια μονο, βεβαια. Εσυ στα 45 φιλοδοξεις να χυνεις μια φορα μονο? Γιατι ετσι? Εχεις ηδη περιεργα συμπτωματα?
Οοοο pentagiotissa τι αποκαλυπτική φωτό ήταν αυτή??????????