alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Eιναι μεγαλη σουπια ο γιατρος, εχει επιλεξει να σε γοητευσει με αυτον τον τροπο.Χχαχα βλεπω δεν σου ξεφευγει τιποτα!
πλακα εχειςς!
Eιναι μεγαλη σουπια ο γιατρος, εχει επιλεξει να σε γοητευσει με αυτον τον τροπο.Χχαχα βλεπω δεν σου ξεφευγει τιποτα!
πλακα εχειςς!
Τι λες ρε τύπε. Αν τις διωξετε θα φερω αλλεςΤελικά δε θα καθαρίσει ποτε το θρεντ απο τις συχαμενες...
Eιναι μεγαλη σουπια ο γιατρος, εχει επιλεξει να σε γοητευσει με αυτον τον τροπο.
Eιναι μεγαλη σουπια ο γιατρος, εχει επιλεξει να σε γοητευσει με αυτον τον τροπο.
εγω!! εχω χρονιααα να φαω!!
Πετυχα τις προαλλες σε μια καφετερια ενα ζευγαρακι, γερμανος με κινεζα ή κατι τετοιο τεσπα. Ειχαν παρει να φανε δρακουλίνια και τα βάζαν όπως τα μωρα στο στομα και βγαινανε σελφι.θελει κανεις κανα δρακουλινι?
εχεις καταντήσει αηδια....Τι λες ρε τύπε. Αν τις διωξετε θα φερω αλλες
χανεις!τα τσακιζω λεμε!εγω!! εχω χρονιααα να φαω!!
χανεις!τα τσακιζω λεμε!
μαλλον θα ηταν κινεηιζαΠετυχα τις προαλλες σε μια καφετερια ενα ζευγαρακι, γερμανος με κινεζα ή κατι τετοιο τεσπα. Ειχαν παρει να φανε δρακουλίνια και τα βάζαν όπως τα μωρα στο στομα και βγαινανε σελφι.
Μολις που προλαβαινουμε δηλαδη...εχω οριο μαξιμουμ τα 45 μαν...
Δωσε. Θα σου στειλω τρεις κούτες.τυχερεεε! να σ δωσω διευθυνση να μου στηλειςς δρακουλοπακοτινια??
ααααααχχαχαχααχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχα χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα (γελιο Ερης)Πετυχα τις προαλλες σε μια καφετερια ενα ζευγαρακι, γερμανος με κινεζα ή κατι τετοιο τεσπα. Ειχαν παρει να φανε δρακουλίνια και τα βάζαν όπως τα μωρα στο στομα και βγαινανε σελφι.
Πετυχα τις προαλλες σε μια καφετερια ενα ζευγαρακι, γερμανος με κινεζα ή κατι τετοιο τεσπα. Ειχαν παρει να φανε δρακουλίνια και τα βάζαν όπως τα μωρα στο στομα και βγαινανε σελφι.
πιτσινια?τυχερεεε! να σ δωσω διευθυνση να μου στηλειςς δρακουλοπακοτινια??
καλα...μια φορα μαυρο για παντα μαυρο!
εχω οριο μαξιμουμ τα 45 μαν...
Μολις που προλαβαινουμε δηλαδη...
Τύπε δεν παρακολουθεις, ο τύπος γουσταρει να την χυνει στον κωλο μεσα, δεν περισσευει για καταποση.πενταγιοτισσα στο άλλο θρεντ εγραψες ότι καβάλησες αραπικια ψωλη ..
θα μας πεις τωρα αμα τα ηπιες όλα τα ψωλοζουμα του αραπη ?
Ποσο λιγο με ξερεις χαρα μου.Αλεξ προτιμω μικροτερους η μια στυση δε μου φτανει..