Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (10 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρε φίλε, τις πιο ωραίες, θέλουν περισσότεροι να τις γαμήσουν.

Δες το προσωπικά.
Εσύ θα ήθελες να πηδήξεις μια παντρεμένη σαν τη Ματσούκα
ή σαν την Χριστοφιλοπούλου ;
Oι ωραιες έχουν επιλογες, αλλά διάλεξαν να ειναι μαζι μας
Αυτο σημαινει οτι μας γουσταρουν και η επιλογή τους δεν ειναι προιον συμβιβασμού.
Μια μετριοτητα μπορει να ειναι μαζι μας γιατι δεν την πλησιασε κάποιος άλλος
Οποτε το κερατο ειναι πιο πιθανο να ερθει απο την μετριοτητα :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Λάκη,εγώ είμαι της απόλυτης άποψης ότι αν η άλλη δεν είναι όμορφη,
δεν αξίζει να την γνωρίσω καλύτερα και δεν θα την φλέρταρα για κανένα λόγο.
Αν από την αρχή είσαι χλιαρός και δε σε εμπνέει το θήραμά σου,πως να το κυνηγήσεις..

Για γυναίκες μιλάμε,αν δεν είναι η άλλη πρωτίστως όμορφη,ποιος ο λόγος..
Να τη γαμάω και να φαντασιώνομαι καμιά άλλη;

Αυτο θα το πάθεις και γαμώντας το καλύτερο μουνι για πολύ καιρο :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτο θα το πάθεις και γαμώντας το καλύτερο μουνι για πολύ καιρο :S

Το θέμα είναι να μην το πάθεις εξ'αρχής,δηλαδή να κάνεις απόλυτο συμβιβασμό εξ'αρχής..

Δεν έχεις άδικο πάντως.
Εδώ ο άλλος  όχι μόνο φαντασιώθηκε,αλλά απαξίωσε τελείως και έκανε τάρανδο κοτζάμ Bellucci,ο άλλος που δε βλεπόταν καν τη Heidi Klum..
Ακόμη και ο καρεμπές τη Σκλεναρίκοβα  :S

oMeraklis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Πήρα τον καλύτερο μου φίλο Ελλάδα να του ευχηθώ και η ελλεηνίδα γυναίκα του τον καραμούζιαζε από μέσα,για κάτι παπαριές που αφορούσαν τη σχάρα και τα σκεύη από το ψήσιμο.. :-
Στη μουνάρα της που την άκουγα κι εγώ,συνέχιζε την καραμούζα.

Ο φιλος εν τω μεταξύ γαμώ τα παιδιά,με τη δουλειά του,εμφανίσιμος,έξυπνος.
Και πήγε ο μλκς και παντρεύτηκε πριν 2 χρόνια(στα 30 του) μια 34χρονη που είναι εμφάνισης κάτω του μετρίου,στόκος και μίζερη..

Είμαι αρχές 30 και από τους 4 φίλους μου που έχουν ήδη παντρευτεί,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παντρεύτηκε γυναίκα που να είναι τόσο όμορφη,όσο οι 3 top γκόμενες που είχαν ποτέ.
Όλες κατώτερες,μην πω κάτω του μετρίου.
Γιατί έτσι ρε τύποι;  :-
Με τον ενα ειδικά κάναμε τρελές καγκουριές με φοιτήτριες όταν είμασταν στη σχολή.
Αυτός τελικά παντρεύτηκε μια μπαζόλα επειδή την άφησε έγκυο..

Και να πω ότι εντάξει,δεν είναι τόσο όμορφες,αλλά είναι καλόκαρδες,ταλαντούχες ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο..Όχι,μαλακισμένες είναι..

Επίσης δεν θεωρώ ότι έχει καμία βάση,ότι οι όμορφες κερατωνουν,δεν είναι για γάμο,κ.λ.π.Ξέρω όμορφες γαμώ τα παιδιά και γαμώ τις συντρόφους.
και μπαζόλες που ήταν ψωνάρες χωρίς λόγο και σκατόψυχες.

Οι πιο ομορφες ειναι και οι πιο απαιτητικες.. οποτε ο φιλος δεν ηθελε καποια να τον ζαλιζει καθε λιγο και λιγακι για να της ικανοποιει αυτος τα θελω της.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οι πιο ομορφες ειναι και οι πιο απαιτητικες.. οποτε ο φιλος δεν ηθελε καποια να τον ζαλιζει καθε λιγο και λιγακι για να της ικανοποιει αυτος τα θελω της.

Διαφωνώ κάθετα ότι οι πιο όμορφες είναι απαραίτητα και πιο απαιτητικές.
Έχω γνωρίσει γυναίκες που ήταν όμορφες,χωρίς να θεωρούν την ομορφιά τους  ως το προσόν τους  εκείνο που πρέπει να αναδείξουν σαν πρώτο,ούτε να το "εξαργυρώσουν" με κάποιον τρόπο.
Η ομορφιά φυσικά σε φέρνει σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση όποτε τεθεί τέτοιο ζήτημα.

Το πρόβλημα είναι ότι ο φίλος κατέληξε με ένα απαιτητικό μπάζο κωλοχαρακτήρα.
Τουλάχιστον,αν ήταν όμορφη θα υπήρχε και κάτι θετικό σε όλη αυτή την κωλοκατάσταση.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Για το αν θα φας κέρατο από τη γυναίκα , παίζει ρόλο και τι συνέπειες θεωρεί ότι θα υποστεί έτσι και το μάθεις (ότι σε κεράτωσε).

Καλό είναι όταν ξεναγείς τη γυναίκα σου ή μέλλουσα γυναίκα σου στο σπίτι σου
να της δείξεις ότι έχεις καβάτζα κάμποσες κούτες από τα πλακάκια του υπογείου ,
μαζί με κόλλα πλακιδιών , τσιμέντο , ασβέστη και εργαλεία ...

Οπότε να είναι σίγουρη , ότι αν γίνει καμιά αβαρία στο υπόγειο ...
θα τη μερεμετίσεις μόνος σου!

λάκη αν καρφωθεί της όποιας γυναίκας να πάει πχ με μαύρο κρυφά από σένα θα πάει με τον αράπη ακόμα και καρέκλα με καρφιά να έχεις στο υπόγειο  :grin:
η εντιμότητα είναι χαρακτηριστικό που η το έχει κάποιος η δεν το έχει
αν δεν το έχει
κέρατο θα φας και ο μπραντ πιτ να είσαι  :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Το πρόβλημα είναι ότι ο φίλος κατέληξε με ένα απαιτητικό μπάζο κωλοχαρακτήρα.

το "πρόβλημα" το έχει ο φίλος σου γιατί χρειάζεται συναισθηματική ασφάλεια και συντροφιά...
προφανώς η γυναίκα του, του κάλυψε τις "αδυναμίες" του
αν δεν την χρειαζόταν σε τίποτα δεν θα την γκάστρωνε "καταλάθος" (τι καραμέλα και αυτή)
τέτοια λάθη δεν γίνονται εκτός και αν είσαι ζουλού που λατρεύει τότεμ και τρώει ανθρώπους :grin:

απ όσους έχω ακούσει αυτό το "καταλάθος" κατά 99% ήταν απλά μια επινόηση και από τις δυο πλευρές για να δέσουν τον γάιδαρο τους σαν σχέση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άλεξ,γιατί όλοι παντρεύονται πιο μετριες εμφανισιακά γυναίκες από τις πιο ωραίες τους γκόμενες-σχέσεις που είχαν;
Ανασφάλεια;Τι στον πούτσο έπαθαν; :-
Δεν ξερω φιλε μου, τι να σου πω. Εγω παντρευτηκα μια κούκλα. Και γυναικα για σπιτι.

Για τον καθενα πιθανον υπαρχει μια ξεχωριστη εξηγηση.
Κι εγω γνωριζω πολλους που δεν αντιλαμβανομαι γιατι εχουν παντρευτει τη γυναικα που παντρευτηκαν. Και μαντεψε, δεν ξερουν ούτε οι ιδιοι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κι εγω γνωριζω πολλους που δεν αντιλαμβανομαι γιατι εχουν παντρευτει τη γυναικα που παντρευτηκαν. Και μαντεψε, δεν ξερουν ούτε οι ιδιοι.

Και εγώ δεν αντιλαμβάνομαι και αμφιβάλλω αν οι ίδιοι ξέρουν να μου το εξηγήσουν.

Εύχομαι, αν ποτέ προβώ στο απονενοημένο διάβημα  :S
να μη λένε και οι άλλοι το ίδιο για μένα :-

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.209
Πόντοι
7.865
Η πείρα με προστάζει να δηλώσω ότι η εμφάνιση δεν έχει σχέση με το κέρατο,αλλά ο χαρατκήρας.Όπως ανέφεραν συναγωνιστές,το ότι κάποια είναι όμορφη δεν σημαίνει ότι θα κερατώσει,όπως και το κλισέ πως αν είναι άσχημη θα είναι πιστή.Το θέμα είναι να μην είναι μαλακισμένη πουτανοντίβα με κόμπλεξ.Έχω γνωρίσει πανέμορφες γυναίκες που είναι αι γαμώ τα άτομα,κυρίες,χωρίς να δίνουν δικαιώματα,πόσο μάλλον μπροστά σε άσχετους και να εξευτελίζουν τους συζύγους-συντρόφους των.Απο την άλλη έχω δεί υβρίδια κατσαρίδων να φοράνε κέρατα,να ξεφτιλίζουν τους συντρόφους τους και να πιστευουν ότι γαμάνε και δέρνουν.Το γεγονός ότι οι άνδερες προτιμούν την μετριότητα σε σχέση με το κάτι καλύτερο είναι ίσως η απόρροια του κλισέ που προαναφέρθηκε.Πέρα απο αυτό,ίσως η "μέτρια" να παρέχει πράγματα στον καθένα που μια ωραίο γκόμενα δεν τα παρείχε.Μπορεί να είναι συναισθηματικά.Μπορεί και σωματικά.Αλλά και πνευματικά.Βλέπετε οι ήδη όμορφες βάζουν την ομορφιά σημαία και δεν προσπαθούν,συνήθως.Ο μέσος όρος πρέπει να ξεχωρίσει και θα προσπαθήσει για αυτό,ιδίως αν γουστάρει τον άντρα δίπλα της και όχι το πορτοφόλι του.Να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι πέρα απο την φυσική ροπή της γυναίκας για ντιβισμό,μεγάλο ρόλο παίζει και η συμπεριφορά του αρσενικού,καθώς η γυναίκα εύκολα μπορεί να παρομοιαστεί με το άλογο.Στην περίπτωση του αλόγου,αν καταλάβει ότι δεν ξέρεις να κρατήσεις τα γκέμια,θα σε γκρεμίσει.Αν δεί,όμως,ότι δεν μασάει ο κάτσικας λουλάκι και σε περίπτωση που γίνει κουτσουκέλα θα γίνει σκυλοτροφή,τότε όλα θα κυλάνε ομαλά.Μέ λίγα λόγια αν είσαι πιρφορος,και την πιο τέλεια γυναίκα να έχεις,θα σε πιάσει μαλάκα,θα σε κάνει σερβιετάκι και θα πέσεις πολύ στα μάτια της,με αποτέλεσμα να ψάξει αλλου κάποιον να την χαλιναγωγεί.Μην απατάστε απο παπαριές που βγάζουν χοντρές,στραβοκάνες,ασχημομούρες,λεσβίες φεμινίστριες περί χειραφέτησης.Η γυναίκα θέλει κάποιον να την υποτάξει και σχεδόν πάντα το κέρατο συμβαίνει για το λόγο ότι ο άλλος είναι μαλθακός,γνωρίζοντας ότι δεν θα υπάρξουν συνέπειες και ο εραστής,στατιστικά,είναι άτομο που έχει υποτάξει την ψυχολογία της.Είναι το κυρίαρχο αρσενικό,την αντιμετωπίζει με μια δόση απαξίωσης,την γαμάει ότι εκείνος θέλει,χωρίς σπαστικά.Αν απο την άλλη είσαι απο εκείνους που πάνε σοκολατάκια και λουλούδια στις πουτάνες,άστο.Πάνε σπίτι σου και βάλε την καταπληκτική προσφορά του OTE TV να δείς και λίγο μπάλα να περάσει η ώρα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
πίκερ ο δρόμος που επιλέγεις να φτάσεις στον στόχο σου έχει πάντοτε σημασία, είτε πετυχαίνεις το στόχο, είτε όχι. Απλά όταν πετυχαίνεις το στόχο, όλοι ξεχνούν πώς έφτασες μέχρι εκεί και σε θεωρούν πετυχημένο. Η ξεφτίλα είναι πάντα ξεφτίλα και η αξιοπρέπεια είναι πάντοτε αξιοπρέπεια, είτε πετυχαίνεις το στόχο σου, είτε όχι.
Με ελλεεινίδες ή με πουτάνες υπάρχει ο αξιοπρεπής τρόπος και ο τρόπος που περιγράφεις σαν ξεφτίλα ολκής.

Αναθεώρησε τους ψυχαναγκασμούς σου και την θολούρα που επικρατεί μέσα στο μυαλό σου. Υπάρχει και αξιοπρεπής τρόπος προσέγγισης μιας γυναίκας. Αν δεν θέλει, αποχωρείς ευγενικά και με αξιοπρέπεια πας παρακάτω. Με τις πουτάνες πάλι το ίδιο. Πίκερ είναι μύθος η ελλεεινίδα. Έχω φτάσει μέχρι την Κίνα και είδα σχεδόν την ίδια γυναικεία συμπεριφορά. Όσο υψηλότερο είναι το βιοτικό επιπεδο μιας χώρας τόσο πιο δύσκολα ρίχνεις μια γυναίκα. Αλλά όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια και φυσικά η ελλεεινότητα δεν είναι χαρακτηριστικό ενός συγκεκριμένου φύλου ή μιας συγκεκριμένης εθνικότητας. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ για το δικό σου καλό, γιατί ο ψυχαναγκασμός σου, εσένα μόνο φθείρει και κανέναν άλλο.

Σε αυτο θα συμφωνησω. Οι γυναικεια συμπεριφορα, κατα βαση, ειναι σταθερη σε ολα τα μηκη και πλατη της Υφηλιου. Η αντρικη, διαφερει, απ'οτι εχω δει. Κατ'εμε, το προβλημα με τις Ελληνιδες, ειναι στο πως αντιμετωπιζονται απο τους αντρες. Και για αυτον το λογο, οι Ελληνιδες που ερχονται στο εξωτερικο, στρωνουν.

Π

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Το παν στο γαμο δεν ειναι η ομορφια,αλλα ο καλος χαρακτηρας, καλος ανθρωπος .Δυστυχως δυσκολο στις γυναικες γιατι παιρνουν ευκολα τα μυαλα τους αερα ,το παιζουν ντιβες με απαιτησεις κ.τ.λ.Οι περισσοτεροι γαμοι παντως ειναι αστα να πανε

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Κατ'εμε, το προβλημα με τις Ελληνιδες, ειναι στο πως αντιμετωπιζονται απο τους αντρες. Και για αυτον το λογο, οι Ελληνιδες που ερχονται στο εξωτερικο, στρωνουν.

Π
Τελευταία επικοινωνω με μία Κουβανη  που μένει Μαδριτη. Μου είπε ότιστην παρέα της είναι ένας Ισπανός που τα έχει με μία Ελληνίδα. Ή σχέση τους είναι ελεύθερη. Προφανώς ο τύπος εχει μάθει τι εστί Ελλεηνίδες. Από την άλλη η τύπισσα συμβιβάζεται. Αν τα είχε με Έλληνα δεν νομίζω να δεχόταν να κάνει ελεύθερη σχέση. Έξω οι γαλοτσες κάνουν τις υποτακτικές ενώ εδώ το παίζουν ιστορία.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τελευταία επικοινωνω με μία Κουβανη  που μένει Μαδριτη. Μου είπε ότιστην παρέα της είναι ένας Ισπανός που τα έχει με μία Ελληνίδα. Ή σχέση τους είναι ελεύθερη. Προφανώς ο τύπος εχει μάθει τι εστί Ελλεηνίδες. Από την άλλη η τύπισσα συμβιβάζεται. Αν τα είχε με Έλληνα δεν νομίζω να δεχόταν να κάνει ελεύθερη σχέση. Έξω οι γαλοτσες κάνουν τις υποτακτικές ενώ εδώ το παίζουν ιστορία.
έχει ελεύθερη  σχέση με την ελπίδα να γίνει σταθερή..Αυτός ειναι ο στόχος της περισσότερο παρά το σεξ..και εδώ κάνουν πολλές το ιδιο...Η συναισθηματική  κάλυψη  ειναι ιδιαίτερα  σημαντική

Επισκέπτης
Πριν λιγες μερες εκανα κατι υπολογισμους και ελεγα να ξεκινησω να χτισω σπιτι και να μπω ΟΧΙ σε χρεη αλλα να ζοριστω καποια χρονια....

Νὰ χτίσεις. Μετράει χοντρά.

Τὸ μόνο ἀνώτερο εἶναι νὰ κάνεις καὶ νὰ μεγαλώσεις ἕνα παιδί.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Διαφωνώ. (Καλύτερα μακριά από χρέη)

Συμφωνώ. (Η μόνη αθανασία των θνητών)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

To να κάνεις παιδι ειναι ευκολάκι :grin:
Το να το μεγαλώσεις σωστά, ισως να ειναι δύσκολο
Απο οτι βλέπω ομως οι περισσοτεροι οπως μεγαλώνουν τα παιδιά τους, απλά προσθετουν βάρη στην κοινωνια

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εγω παντρευτηκα μια κούκλα. Και γυναικα για σπιτι.

τοτε να ρωτησω κ γω, αφου ειναι κουκλα κ απο οτι φαινεται εισαι ευχαριστημενος...γιατι τη κερατωνεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom