Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (8 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αδιαφορία.μην τους δίνεται  καθόλου  προσοχή.γι'αυτό  ζουνε :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ο έξυπνος άντρας δεν χρειάζεται ψεύτικες σχέσεις του κώλου για να νιώθει ευτυχισμένος. Είναι πολύ καλύτερα να είσαι μόνος και να γαμάς πουτάνες με ποικιλία από το να έχεις μια σχέση βασισμένη στο ψέμα και την υποκρισία. Καλύτερα διαλύστε το και μείνετε μόνοι.

ενταξει τυπε καποιοι πεθαινουν παρθενοι τι να κανουμε δεν ειναι ολα(οι γυναικες) για ολους  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Τις μέρες αυτές του Πασχα ειμαι στην επαρχιακή πόλη που γεννήθηκα. Χθες συνάντησα φίλο που μένει Αθηνα και ήρθε κιαυτός για το Πασχα. Ο  φίλος είναι πολύ εμφανίσιμος. Μου είπε ότι δεν ασχολείται πολύ με το καμάκι γιατί οι Ελληνίδες έχουν πολύ τουπέ και την έχουν δει θεές. Μάλιστα δεν πολυβγαινει έξω σε κλαμπ και μπαρ και προτιμά να κάνει βόλτες και να κάθεται σπίτι να βλέπει ταινίες με τους φίλους του.
Ακόμη μία περίπτωση λοιπόν άνδρα, που εχει βαρεθεί αυτές τις τυπισσες που θεωρούν ότι με την συμπεριφορά τους θα κερδίσουν κάτι.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μου είπε ότι δεν ασχολείται πολύ με το καμάκι γιατί οι Ελληνίδες έχουν πολύ τουπέ και την έχουν δει θεές. Μάλιστα δεν πολυβγαινει έξω σε κλαμπ και μπαρ και προτιμά να κάνει βόλτες και να κάθεται σπίτι να βλέπει ταινίες με τους φίλους του.
Ακόμη μία περίπτωση λοιπόν άνδρα, που εχει βαρεθεί αυτές τις τυπισσες που θεωρούν ότι με την συμπεριφορά τους θα κερδίσουν κάτι.

Τι πετυχαίνει ο φίλος σου ;
Έχει ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή.
Οι παρατηρήσεις και τα συμπεράσματά του είναι σωστά ...
αλλά του γαμάνε τη ζωή.

Σημασία έχει τι κάνει αυτός για να ξεφύγει από αυτό.
Ακόμη κι αν αυτά που επισημαίνει , είναι σωστά
αυτός μένει στη ... μαλακία.
ή σε πουτάνες σαν τον πίκερ ...

Αν την πέφτεις κατά ριπάς σε γκόμενες, χωρίς να δαπανάς πολύ χρόνο για μία μία συγκεκριμένες, μπορεί να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα και να βρεις 1 στις 200
που θα είναι του γούστου σου, χωρίς να σου σπάει τα @@.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν την πέφτεις "κατά ριπάς" σε γκόμενες και τρως 200 χυλόπιτες για να σου κάτσει 1, συγνώμη αλλά είσαι ξεφτίλας. Το πέσιμο στις γκόμενες κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνεται μόνο αν υπάρχει ξεκάθαρο σημάδι εκ μέρους τους. Καλά κάνει ο φίλος του flirter, μόνο που πρέπει να εφαρμόσει το νόμο του Picker.

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εχετε αναγάγει την εύρεση γκόμενας,σε project NASA,για εύρεση νερού στον Άρη.Για μένα εαν είσαι ο ευατός σου και με humour ,δεν ξεμένεις ποτέ...απλά να ξέρεις να ψάχνεις!Μην επενδύεις σε ξέκωλα...αλλά σε καλά παιδιά!Γιατι υπάρχουν και αυτά.Εαν θες να γαμάς μόνο,τότε κυνήγα ξέκωλα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εχετε αναγάγει την εύρεση γκόμενας,σε project NASA,για εύρεση νερού στον Άρη.Για μένα εαν είσαι ο ευατός σου και με humour ,δεν ξεμένεις ποτέ...απλά να ξέρεις να ψάχνεις!Μην επενδύεις σε ξέκωλα...αλλά σε καλά παιδιά!Γιατι υπάρχουν και αυτά.Εαν θες να γαμάς μόνο,τότε κυνήγα ξέκωλα...

type egw thelw na katoyrhsw twra  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πήρα τον καλύτερο μου φίλο Ελλάδα να του ευχηθώ και η ελλεηνίδα γυναίκα του τον καραμούζιαζε από μέσα,για κάτι παπαριές που αφορούσαν τη σχάρα και τα σκεύη από το ψήσιμο.. :-
Στη μουνάρα της που την άκουγα κι εγώ,συνέχιζε την καραμούζα.

Ο φιλος εν τω μεταξύ γαμώ τα παιδιά,με τη δουλειά του,εμφανίσιμος,έξυπνος.
Και πήγε ο μλκς και παντρεύτηκε πριν 2 χρόνια(στα 30 του) μια 34χρονη που είναι εμφάνισης κάτω του μετρίου,στόκος και μίζερη..

Είμαι αρχές 30 και από τους 4 φίλους μου που έχουν ήδη παντρευτεί,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παντρεύτηκε γυναίκα που να είναι τόσο όμορφη,όσο οι 3 top γκόμενες που είχαν ποτέ.
Όλες κατώτερες,μην πω κάτω του μετρίου.
Γιατί έτσι ρε τύποι;  :-
Με τον ενα ειδικά κάναμε τρελές καγκουριές με φοιτήτριες όταν είμασταν στη σχολή.
Αυτός τελικά παντρεύτηκε μια μπαζόλα επειδή την άφησε έγκυο..

Και να πω ότι εντάξει,δεν είναι τόσο όμορφες,αλλά είναι καλόκαρδες,ταλαντούχες ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο..Όχι,μαλακισμένες είναι..

Επίσης δεν θεωρώ ότι έχει καμία βάση,ότι οι όμορφες κερατωνουν,δεν είναι για γάμο,κ.λ.π.Ξέρω όμορφες γαμώ τα παιδιά και γαμώ τις συντρόφους.
και μπαζόλες που ήταν ψωνάρες χωρίς λόγο και σκατόψυχες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πήρα τον καλύτερο μου φίλο Ελλάδα να του ευχηθώ και η ελλεηνίδα γυναίκα του τον καραμούζιαζε από μέσα,για κάτι παπαριές που αφορούσαν τη σχάρα και τα σκεύη από το ψήσιμο.. :-

Ο φιλος εν τω μεταξύ γαμώ το παιδιά,με τη δουλειά του,εμφανίσιμος,έξυπνος.
Και πήγε ο μλκς και παντρεύτηκε πριν 2 χρόνια(στα 30 του) μια 34χρονη που είναι εμφάνισης κάτω του μετρίου,στόκος και μίζερη..

Είμαι αρχές 30 και από τους 4 φίλους μου που έχουν ήδη παντρευτεί,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παντρεύτηκε γυναίκα που να είναι τόσο όμορφη,όσο οι 3 top γκόμενες που είχαν ποτέ.
Γιατί ρε τύποι έτσι;  :-
Γιατι δεν τον ρωτας?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Με τον ενα ειδικά κάναμε τρελές καγκουριές με φοιτήτριες όταν είμασταν στη σχολή.

Και να πω ότι εντάξει,δεν είναι τόσο όμορφες,αλλά είναι καλόκαρδες,ταλαντούχες ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο..Όχι,μαλακισμένες είναι..

Επίσης δεν θεωρώ ότι έχει καμία βάση,ότι οι όμορφες κερατωνουν,δεν είναι για γάμο,κ.λ.π.Ξέρω όμορφες γαμώ τα παιδιά και γαμώ τις συντρόφους.

Τυπε, γαμησετα!!!!

Απο το να εισαι συνεχεια με μια γκρινια, καλυτερα μονος σου!

Μπορει στις τελευταιες μερες σου να μην σε ψαξει κανενας, αλλα ολες την υπολοιπη ζωη σου θα εχεις ζησει με ηρεμια ΧΩΡΙΣ να σου πιπιλιζει το μυαλο μια σκατοψυχη ελλεηνιδα!

Και οπως λεει ενας φιλος μου, ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ!

Πριν λιγες μερες εκανα κατι υπολογισμους και ελεγα να ξεκινησω να χτισω σπιτι και να μπω ΟΧΙ σε χρεη αλλα να ζοριστω καποια χρονια....και λεω γιατι να το κανω αυτο.....????? Μονος ειμαι, για να τα αφησω σε ποιον μετα?? Στον κανεναν??? Βρε δεν γαμιεστε ολοι λεω εγω!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
οι όμορφες κερατωνουν

Για το αν θα φας κέρατο από τη γυναίκα , παίζει ρόλο και τι συνέπειες θεωρεί ότι θα υποστεί έτσι και το μάθεις (ότι σε κεράτωσε).

Καλό είναι όταν ξεναγείς τη γυναίκα σου ή μέλλουσα γυναίκα σου στο σπίτι σου
να της δείξεις ότι έχεις καβάτζα κάμποσες κούτες από τα πλακάκια του υπογείου ,
μαζί με κόλλα πλακιδιών , τσιμέντο , ασβέστη και εργαλεία ...

Οπότε να είναι σίγουρη , ότι αν γίνει καμιά αβαρία στο υπόγειο ...
θα τη μερεμετίσεις μόνος σου!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γιατι δεν τον ρωτας?

Τον έχω ρωτήσει και μου πετούσε κάτι κουλά:"Ο γάμος είναι συμβόλαιο και συμβιβασμός"
Εν τω μεταξύ κάνουν μπαμ ότι είναι αταιριαστοι ακόμη και στο πως βλέπουν τη ζωή,
ο ίδιος το παραδέχεται,αλλά επειδή μάλλον οι παραστάσεις που έχει από παντρεμένα ζευγάρια είναι γτπ,νομίζει ότι έτσι πρέπει να είναι...

Άλεξ,γιατί όλοι παντρεύονται πιο μετριες εμφανισιακά γυναίκες από τις πιο ωραίες τους γκόμενες-σχέσεις που είχαν;
Ανασφάλεια;Τι στον πούτσο έπαθαν; :-

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
:kneel:

Παρ ολη τη γκρινια θα κανει καλα τσιμπουκια. Αν ειναι δεν αξιζει και λιγο γκρινια???

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Για το αν θα φας κέρατο από τη γυναίκα , παίζει ρόλο και τι συνέπειες θεωρεί ότι θα υποστεί έτσι και το μάθεις (ότι σε κεράτωσε).

Καλό είναι όταν ξεναγείς τη γυναίκα σου ή μέλλουσα γυναίκα σου στο σπίτι σου
να της δείξεις ότι έχεις καβάτζα κάμποσες κούτες από τα πλακάκια του υπογείου ,
μαζί με κόλλα πλακιδιών , τσιμέντο , ασβέστη και εργαλεία ...

Οπότε να είναι σίγουρη , ότι αν γίνει καμιά αβαρία στο υπόγειο ...
θα τη μερεμετίσεις μόνος σου!

Προληπτική καταστολή :grin: :grin: :grin:

Απλά Λάκη δε δέχομαι ότι οι ωραίες είναι πουτάνες,ψωνάρες και έχεις το κέρατο στην τσέπη,ενώ με τις άλλες όχι.

Τα μεγαλύτερα ψώνια που έχω γνωρίσει,ήταν σαλταρισμένα μπαζάκια τίγκα στα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες.

@bourdeliaris82 Πολύ ξυνομούνα τύπε.Τι πίπες να πάρει το ζώον,κακοπερνάει το φιλαράκι μου. :-

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Απλά Λάκη δε δέχομαι ότι οι ωραίες είναι πουτάνες,ψωνάρες και έχεις το κέρατο στην τσέπη,ενώ με τις άλλες όχι.

Ρε φίλε, τις πιο ωραίες, θέλουν περισσότεροι να τις γαμήσουν.

Δες το προσωπικά.
Εσύ θα ήθελες να πηδήξεις μια παντρεμένη σαν τη Ματσούκα
ή σαν την Χριστοφιλοπούλου ;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Προληπτική καταστολή :grin: :grin: :grin:

Τα μεγαλύτερα ψώνια που έχω γνωρίσει,ήταν σαλταρισμένα μπαζάκια τίγκα στα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες.
Φιλε οι χειροτερες ειναι οι τερμα αβυζες. Πολυ κομπλεξ και πλυ κερατωμα. Κατι μπαζακια σαν την πρωταγωνηστρια του suntan, την ταινια με τον συμπαθητικο χοντρουλη

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ρε φίλε, τις πιο ωραίες, θέλουν περισσότεροι να τις γαμήσουν.

Δες το προσωπικά.
Εσύ θα ήθελες να πηδήξεις μια παντρεμένη σαν τη Ματσούκα
ή σαν την Χριστοφιλοπούλου ;

Λάκη,εγώ είμαι της απόλυτης άποψης ότι αν η άλλη δεν είναι όμορφη,
δεν αξίζει να την γνωρίσω καλύτερα και δεν θα την φλέρταρα για κανένα λόγο.
Αν από την αρχή είσαι χλιαρός και δε σε εμπνέει το θήραμά σου,πως να το κυνηγήσεις..

Για γυναίκες μιλάμε,αν δεν είναι η άλλη πρωτίστως όμορφη,ποιος ο λόγος..
Να τη γαμάω και να φαντασιώνομαι καμιά άλλη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom