Να καταθεσω και την δικη μου γνωμη στο θεμα
Με ολο το σεβασμο, διαβασα και σωστα ποστ και ποστ που ηταν λιγο υπερβολικα. Ειναι αληθεια οτι η ελληνιδα εχει αλλαξει τα τελευταια 10-15 χρονια και δεν εχει μεγαλη σχεση με τις παλιοτερες ελληνιδες. Παντως αν οι νεες ελληνιδες ειναι κακομαθημενες, οι μητερες και πατερες τους φταινε.
Πολλες ελληνιδες εχουν εξελιχθει σε πραγματικες πουτανες και κωλοκακομαθημενες - η μεγαλη πλειοψηφια τεινει προς τα εκει - και ενας μικρος αριθμος εχει μεινει σωστος σαν παλιοτερα. Πως να το πω, δεν ειναι ολες πουτανες. Απο τις κοπελες που εχω στην ζωη μου γνωρισει, τα τελευταια χρονια, τολμω να πω οτι σαν κοπελες ητανε αστερια. Ουτε πολλα ζητουσανε, ουτε μαλακιες μου κανανε ουτε τιποτε απο τα υπερβολικα. Αρα το παιχνιδι δεν εχει χαθει, γιατι οπως λεω, για καθε πουτανα υπαρχει και μια σωστη. Δεν εχω κανει στατιστικη μελετη του πραγματος, απλα καταθετω τι νομιζω εγω.
Τωρα, αν καποιος ψαχνεται για γυναικα ΒΠ ή γλυφαδας/βουλας και νομιζει οτι θα βρει νορμαλ ατομο απο εκει, σε μερικες περιοχες τα ποσοστα ειναι συντριπτικα υπερ της μαλακοσυνης της γυναικας απο αλλες περιοχες και απο την επαρχια.
Δειγμα των καιρων ειναι παιδια, ο καθενας πλεον ειναι για τον εαυτουλι του και στην καραπουτσακλαρα του/καραμουναρα της. Εκει τεινει το πραγμα. Και ακομα κατι, οι γυναικες που εχουμε στην ελλαδα ισως ισως ειναι οι γυναικες που αξιζουν στον ελληνα.
Και αν δεν ειχαμε και τις ξενες να ξετσιμπλιαζομασταν, τοτε μαυρο φιδι που θα ειχε φαει τον αντρα. Αλλα εγινε και πολυ μαλακας ο ελληνας τελευταια.
Ολα τα παραπανω ειναι η προσωπκη μου γνωμη, τελειως γενικευμενη χωρις αναφορες σε προσωπικες λεπτομερειες και εμπειριες.
PS. Η μεση ρωσσιδα ειναι 50% καλυτερη απο την κατω του μετριου ελληνιδα. Αει, βγαλε συμπερασμα