το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
Δεν τσακωθηκαμε. Με καταραστηκε να πεθανω.
πως εγινε αυτο τυπε;
ο βατραχος ηταν ευγενικη ψυχη :-
Δεν τσακωθηκαμε. Με καταραστηκε να πεθανω.
Ναι ρε τυπε, πλακα κανω. Ηθελε και αυτος να "ξεφυγει" και διαλεξε αυτον τον δρομο.Δεν τσακωθηκαμε. Με καταραστηκε να πεθανω.
ποια ξεφτιλα ρε τυπε ενα σωστο επιχειρημα δεν εχω διαβασει.εσεις εχετε ξεφτιλιστει σε οσους ξερουν πραγματικα τι παιζει
και το οτι εγινε μια φορα δηλαδη με το μυστικο σημαινει οτι γινεται παντα?αφου λοιπον ξερεε την αληθεια γιατι συνεχιζεται να μπαινετει εδω και να χανετε την ωρα σας?Αφήστε ρε σεις Παπακαλιάτη...
Το τι πραγματικά "παίζει", το ξέρασε η δ. Μυστικιά και με λεπτομέρειες. Μεγάλο λάθος της Ζάβαρας να υπαινιχθεί ότι το πιστσιρίκι είναι κρυφοπουτανάκι. Υπερτίμησε τις δυνάμεις της, δεν μέτρησε σωστά και τώρα πέσατε στα σκατά όλη η τριπλέτα.
η μυστικια μπορει να ειναι τυρομουνα ελλεεινιδα αλλα δεν ειπε ψεμματαδε σε κατηγορω που εχεις αυτην την αποψη.λογικα να την ειχα και εγω απο αυτο που εγραψε το κλωναρι μυστικο
ρε τυπε ειναι δυνατον να απαντησω σε ερωτησεις που η αλλ μπορει να μην θελει να απαντησω?και το ξαναλεω καποιος μοντ δε μπορει να ελεγξει τα πμ και να μας πει τι ακριβως παιζει?η μυστικια μπορει να ειναι τυρομουνα ελλεεινιδα αλλα δεν ειπε ψεμματα
γιατι η ζαβαρα εκανε τουμπεκι ψιλοκομμενο επι του θεματος και απαντησε αλλα αντ' αλλων
οποτε εμμεσως παραδεχτηκε οτι εκανε ξεφτιλικια με τα πιεμ
ΕΝΤΕΛΩΣ συμπτωματικα την ιδια μερα βγηκες κι εσυ και ελεγες πιπες οτι ταχα μου συναντηθηκατε και ητανε μια κουκλα και ζησανε αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα
και σου κανουμε ερωτησεις και απαντας με κατι γενικοτητες που βρωμανε αισωπο απο χιλιομετρα
και δεν ειναι μονο αυτο το ξεφτιλικι, ειναι οτι επλασες και ιστορια με λεπτομερειες να μας σερβιρεις
να σου γινει μαθημα αλλη φορα να μην εμπιστευεσαι μουνια
και ξεφτιλιστηκες και δε θα γαμησεις :-
και το οτι εγινε μια φορα δηλαδη με το μυστικο σημαινει οτι γινεται παντα?αφου λοιπον ξερεε την αληθεια γιατι συνεχιζεται να μπαινετει εδω και να χανετε την ωρα σας?
ο σασουκι - ναρουτο - σουσι - σασιμι ποτε θα μπειΓια να διασκεδάζουμε και να γελάμε με κάτι αφελής λεβεντοματσόλες σαν κι εσάς.
ρε τυπε ειναι δυνατον να απαντησω σε ερωτησεις που η αλλ μπορει να μην θελει να απαντησω?και το ξαναλεω καποιος μοντ δε μπορει να ελεγξει τα πμ και να μας πει τι ακριβως παιζει?
δηλαδη το οτι παροτρινω τους μοντ να ψαξουν τα πμ μου και να τα διμοσιευσουν αν θελουν(για τα δικα της θα πρεπει να παρουν εγγρυση απο εκεινη) εκτος απο αυτα που υπαρχουν προσωπικα δεδομενα δε σας λεει τιποτα?Σιγά ρε αστυνόμε Μπέκα, μην στείλουμε και τους υπολογιστές στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος επειδή εσείς πιαστήκατε ματσόλας.
Οχι δεν μας λεει ρε τυπε. Διοτι δεν υπαρχει περιπτωση να το κανουν.δηλαδη το οτι παροτρινω τους μοντ να ψαξουν τα πμ μου και να τα διμοσιευσουν αν θελουν(για τα δικα της θα πρεπει να παρουν εγγρυση απο εκεινη) εκτος απο αυτα που υπαρχουν προσωπικα δεδομενα δε σας λεει τιποτα?
εμενα προσωπικα μου λεει οτι θα ηταν πιο αντρικιο να πεις "συγγνωμη ρε πορνομυστες, εκανα μια μαλακια γιατι με ξελογιασε ενα γυναικειο νικ με καλαμπαλικια, δε θα επαναληφθει"δηλαδη το οτι παροτρινω τους μοντ να ψαξουν τα πμ μου και να τα διμοσιευσουν αν θελουν(για τα δικα της θα πρεπει να παρουν εγγρυση απο εκεινη) εκτος απο αυτα που υπαρχουν προσωπικα δεδομενα δε σας λεει τιποτα?
απο εμενα παντως εχουν την αδια να το κανουν.για τα δικα μου παντα μιλαωΟχι δεν μας λεει ρε τυπε. Διοτι δεν υπαρχει περιπτωση να το κανουν.
ο σασουκι - ναρουτο - σουσι - σασιμι ποτε θα μπει
εχω απεριοριστη αναγκη για σκουπιδιασμα
εμενα προσωπικα μου λεει οτι θα ηταν πιο αντρικιο να πεις "συγγνωμη ρε πορνομυστες, εκανα μια μαλακια γιατι με ξελογιασε ενα γυναικειο νικ με καλαμπαλικια, δε θα επαναληφθει"
δηλαδη το οτι παροτρινω τους μοντ να ψαξουν τα πμ μου και να τα διμοσιευσουν αν θελουν(για τα δικα της θα πρεπει να παρουν εγγρυση απο εκεινη) εκτος απο αυτα που υπαρχουν προσωπικα δεδομενα δε σας λεει τιποτα?
ρε τυπε για να το λεω προφανως και ΔΕΝ τα εχω αγραψει.Δείτε κύριε,
Και σας το γράφω πολύ καλοπροαίρετα. Όπως σας έγραψε και πρίν ο κ. Μάριος, οι μοντ δεν θα ασχοληθούν. Αλλά και άν μια στο εκατομύριο ασχοληθούν, τόσο εσείς, όσο και η Ζάβρα, μπορεί κάλλιστα και να τα έχετε διαγράψει, ούτως ώστε κανείς να μην μπορεί να τα βρεί, και να καμώνεστε τους τζάμπα μάγκες, παροτρύνοντας τους μοντ να σας ελέγξουν.
Συνεπως, ή βρείτε αλλο επιχείρημα, ή προχωρήστε σε αυτό που σας προέτρεψε ο κ. Φτερωτός.
ρε τυπε για να το λεω προφανως και ΔΕΝ τα εχω αγραψει.
τυπε αμα μεγαλωσες μεσα στην αλητειαρε τυπε για να το λεω προφανως και ΔΕΝ τα εχω αγραψει.