Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (12 μέλη και 61 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.974

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467
ποια ξεφτιλα ρε τυπε ενα σωστο επιχειρημα δεν εχω διαβασει.εσεις εχετε ξεφτιλιστει σε οσους ξερουν πραγματικα τι παιζει

Αφήστε ρε σεις Παπακαλιάτη...

Το τι πραγματικά  "παίζει", το ξέρασε η  δ. Μυστικιά και με λεπτομέρειες. Μεγάλο λάθος της Ζάβαρας να υπαινιχθεί ότι το πιστσιρίκι είναι κρυφοπουτανάκι. Υπερτίμησε τις δυνάμεις της, δεν  μέτρησε σωστά και τώρα πέσατε στα σκατά όλη η τριπλέτα.  :)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Αφήστε ρε σεις Παπακαλιάτη...

Το τι πραγματικά  "παίζει", το ξέρασε η  δ. Μυστικιά και με λεπτομέρειες. Μεγάλο λάθος της Ζάβαρας να υπαινιχθεί ότι το πιστσιρίκι είναι κρυφοπουτανάκι. Υπερτίμησε τις δυνάμεις της, δεν  μέτρησε σωστά και τώρα πέσατε στα σκατά όλη η τριπλέτα.  :)
και το οτι εγινε μια φορα δηλαδη με το μυστικο σημαινει οτι γινεται παντα?αφου λοιπον ξερεε την αληθεια γιατι συνεχιζεται να μπαινετει εδω και να χανετε την ωρα σας?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δε σε κατηγορω που εχεις αυτην την αποψη.λογικα να την ειχα και εγω απο αυτο που εγραψε το κλωναρι μυστικο
η μυστικια μπορει να ειναι τυρομουνα ελλεεινιδα αλλα δεν ειπε ψεμματα
γιατι η ζαβαρα εκανε τουμπεκι ψιλοκομμενο επι του θεματος και απαντησε αλλα αντ' αλλων
οποτε εμμεσως παραδεχτηκε οτι εκανε ξεφτιλικια με τα πιεμ
ΕΝΤΕΛΩΣ συμπτωματικα την ιδια μερα βγηκες κι εσυ και ελεγες πιπες οτι ταχα μου συναντηθηκατε και ητανε μια κουκλα και ζησανε αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα
και σου κανουμε ερωτησεις και απαντας με κατι γενικοτητες που βρωμανε αισωπο απο χιλιομετρα
και δεν ειναι μονο αυτο το ξεφτιλικι, ειναι οτι επλασες και ιστορια με λεπτομερειες να μας σερβιρεις
να σου γινει μαθημα αλλη φορα να μην εμπιστευεσαι μουνια
και ξεφτιλιστηκες και δε θα γαμησεις  :-

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
η μυστικια μπορει να ειναι τυρομουνα ελλεεινιδα αλλα δεν ειπε ψεμματα
γιατι η ζαβαρα εκανε τουμπεκι ψιλοκομμενο επι του θεματος και απαντησε αλλα αντ' αλλων
οποτε εμμεσως παραδεχτηκε οτι εκανε ξεφτιλικια με τα πιεμ
ΕΝΤΕΛΩΣ συμπτωματικα την ιδια μερα βγηκες κι εσυ και ελεγες πιπες οτι ταχα μου συναντηθηκατε και ητανε μια κουκλα και ζησανε αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα
και σου κανουμε ερωτησεις και απαντας με κατι γενικοτητες που βρωμανε αισωπο απο χιλιομετρα
και δεν ειναι μονο αυτο το ξεφτιλικι, ειναι οτι επλασες και ιστορια με λεπτομερειες να μας σερβιρεις
να σου γινει μαθημα αλλη φορα να μην εμπιστευεσαι μουνια
και ξεφτιλιστηκες και δε θα γαμησεις  :-
ρε τυπε ειναι δυνατον να απαντησω σε ερωτησεις που η αλλ μπορει να μην θελει να απαντησω?και το ξαναλεω καποιος μοντ δε μπορει να ελεγξει τα πμ και να μας πει τι ακριβως παιζει?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467
και το οτι εγινε μια φορα δηλαδη με το μυστικο σημαινει οτι γινεται παντα?αφου λοιπον ξερεε την αληθεια γιατι συνεχιζεται να μπαινετει εδω και να χανετε την ωρα σας?

Για να διασκεδάζουμε και να γελάμε με κάτι αφελής λεβεντοματσόλες σαν κι εσάς.  :)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Για να διασκεδάζουμε και να γελάμε με κάτι αφελής λεβεντοματσόλες σαν κι εσάς.  :)
ο σασουκι - ναρουτο - σουσι - σασιμι ποτε θα μπει
εχω απεριοριστη αναγκη για σκουπιδιασμα

assets_LARGE_t_420_43059540_type12128.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467
ρε τυπε ειναι δυνατον να απαντησω σε ερωτησεις που η αλλ μπορει να μην θελει να απαντησω?και το ξαναλεω καποιος μοντ δε μπορει να ελεγξει τα πμ και να μας πει τι ακριβως παιζει?

Σιγά ρε αστυνόμε Μπέκα, μην στείλουμε και τους υπολογιστές στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος επειδή εσείς πιαστήκατε ματσόλας.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Σιγά ρε αστυνόμε Μπέκα, μην στείλουμε και τους υπολογιστές στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος επειδή εσείς πιαστήκατε ματσόλας.
δηλαδη το οτι παροτρινω τους μοντ να ψαξουν τα πμ μου και να τα διμοσιευσουν αν θελουν(για τα δικα της θα πρεπει να παρουν εγγρυση απο εκεινη) εκτος απο αυτα που υπαρχουν προσωπικα δεδομενα δε σας λεει τιποτα?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δηλαδη το οτι παροτρινω τους μοντ να ψαξουν τα πμ μου και να τα διμοσιευσουν αν θελουν(για τα δικα της θα πρεπει να παρουν εγγρυση απο εκεινη) εκτος απο αυτα που υπαρχουν προσωπικα δεδομενα δε σας λεει τιποτα?
Οχι δεν μας λεει ρε τυπε. Διοτι δεν υπαρχει περιπτωση να το κανουν.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εμενα προσωπικα μου λεει οτι θα ηταν πιο αντρικιο να πεις "συγγνωμη ρε πορνομυστες, εκανα μια μαλακια γιατι με ξελογιασε ενα γυναικειο νικ με καλαμπαλικια, δε θα επαναληφθει"

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467
ο σασουκι - ναρουτο - σουσι - σασιμι ποτε θα μπει
εχω απεριοριστη αναγκη για σκουπιδιασμα

assets_LARGE_t_420_43059540_type12128.jpg

Τι να σας πώ;

Προσωπικά τον περιμένω εδώ και καμιά βδομάδα για να μπεί να με γλεντήσει (όπως μου υποσχέθηκε ο ίδιος και μου μήνυσε και η Ζάβρα), αλλά παραμένει άφαντος.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467
εμενα προσωπικα μου λεει οτι θα ηταν πιο αντρικιο να πεις "συγγνωμη ρε πορνομυστες, εκανα μια μαλακια γιατι με ξελογιασε ενα γυναικειο νικ με καλαμπαλικια, δε θα επαναληφθει"

:thumbsup:

Συμφωνούμε απόλυτα.

22χρονος πιτσιρικάς είναι, επιβάλλεται να δείξουμε κατανόηση σε αυτή την περίπτωση.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
αφου θελετε να φαντασιώνεσται πουτσες ας φαντασιωνεστει πουτσες.καλυνηχτες :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467

Δείτε κύριε,

Και σας το γράφω πολύ καλοπροαίρετα. Όπως σας έγραψε και πρίν ο κ. Μάριος ο πεντηκοστός πρώτος, οι μοντ δεν θα ασχοληθούν. Αλλά και αν μια στο εκατομμύριο ασχοληθούν, τόσο εσείς, όσο και η Ζάβρα, μπορεί κάλλιστα και να έχετε διαγράψει τα ενοχοποιητικά π.μ., ούτως ώστε κανείς να μην μπορεί να τα βρει, και να καμώνεστε τώρα τους τζάμπα μάγκες, παροτρύνοντας τους μοντ να σας ελέγξουν.

Συνεπως, ή βρείτε αλλο επιχείρημα, ή προχωρήστε σε αυτό που σας προέτρεψε ο κ. Φτερωτός.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Δείτε κύριε,

Και σας το γράφω πολύ καλοπροαίρετα. Όπως σας έγραψε και πρίν ο κ. Μάριος, οι μοντ δεν θα ασχοληθούν. Αλλά και άν μια στο εκατομύριο ασχοληθούν, τόσο εσείς, όσο και η Ζάβρα, μπορεί κάλλιστα και να τα έχετε διαγράψει, ούτως ώστε κανείς να μην μπορεί να τα βρεί, και να καμώνεστε τους τζάμπα μάγκες, παροτρύνοντας τους μοντ να σας ελέγξουν.

Συνεπως, ή βρείτε αλλο επιχείρημα, ή προχωρήστε σε αυτό που σας προέτρεψε ο κ. Φτερωτός.
ρε τυπε για να το λεω προφανως και ΔΕΝ  τα εχω αγραψει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467
ρε τυπε για να το λεω προφανως και ΔΕΝ  τα εχω αγραψει.

Κι εγώ σήμερα βγήκα για καφέ με την Όλγα Φαρμάκη και μου πήρε και μια πίπα κάτω από το τραπέζι. Και αν μπορούσα να σηκωθώ από το αναπηρικό αμαξίδιο και να περπατήσω, θα την έπαιρνα κι από κώλο στις τουαλέτες. :)

Αφού συνεχίζετε να μας παραμυθιάζετε, το είπα και γω το παραμύθι μου για να σας νανουρίσω.  :)

Καλό ξημέρωμα.  :)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ρε τυπε για να το λεω προφανως και ΔΕΝ  τα εχω αγραψει.
τυπε αμα μεγαλωσες μεσα στην αλητεια
και οταν τα αλλα παιδακια εκαναν τσιχλοφουσκες εσυ σηκωνες το BMX καντηλι μεσα στη γειτονια...

hqdefault.jpg

...πρεπει να βρεις το θαρρος να ζητησεις ενα ειλικρινες συγγνωμη
και οι πορνομυστες θα σε συγχωρεσουμε γιατι ειμαστε μεγαλες καρδιες  :grouphug:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom