The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.233
- Πόντοι
- 25.467
γαμησεεε
μονο για τετοια ειστε
Εσυ και σερλοκ χολμς
Είδαμε και εσάς τον λεβεντομερακλή τι επιτυχία έχετε στους καφέδες με π.μ. και χορτάσαμε παπάτζα.
γαμησεεε
μονο για τετοια ειστε
Εσυ και σερλοκ χολμς
Οχι ρε τυπε. Ποιος στο ειπε αυτο;Δεν πειραζει. Εξαλλου εσυ δεν με χωνευεις γενικως. Δεν χανω και τιποτα.
και που την εβγαλες για καφε ρε πορδορουφη που τσεκαρες και τον κωλο της οταν εσκυβε να χαιδεψει τη γατα;καστανη με πρασινα ματια
μαγαζι δε θα σου ω στα περιξ του μαναστιρακιουκαι που την εβγαλες για καφε ρε πορδορουφη που τσεκαρες και τον κωλο της οταν εσκυβε να χαιδεψει τη γατα;
στου ψευτοπουλου;
Τυπε μεταξυ μας τωρα. Τι περιμενεις για αποδειξη, καμια φωτογραφια;δε βλεπω σωστα επιχειρηματα.οι αερολογιες δεν περνανε στο δικαστηριο κυριοι.
καστανη με πρασινα ματια
Τυπε λες να του ειπε συγκεκριμενα τι να πει η να το σκηνοθετησε μονος του το σκηνικο ο τυπος;και που την εβγαλες για καφε ρε πορδορουφη που τσεκαρες και τον κωλο της οταν εσκυβε να χαιδεψει τη γατα;
στου ψευτοπουλου;
εχεις δικιο αλλα εσυ τι λες απο τη στιγμη που υποτιθεται εχουν βγει ολα στη φορα να καθομαι εδω και να συνεχιζω την κουβεντα για πιο λογο?Τυπε μεταξυ μας τωρα. Τι περιμενεις για αποδειξη, καμια φωτογραφια;
Λογικο καποιος να σκεφτεται απατη. Και ειδικα αμα σκεφτει πως μιλατε ορισμενοι μεταξυ σας.
σταματα να γελιοποιησαι σε ενα σαητ, οταν μιλησαμε απο πμ μου ειπες να ''''τους δουλεψουμε''' οτι ταχα μου βγηκαμε για καφε και γνωριστηκαμε......... βαζω στοιχημα οτι το ιδιο κανεις και με τους υπολοιπους.
οχι τυπε δεν καταλαβες.οταν εσκιβε να παιξει με τη γατα κοιτουσα κολο
Μου το κρατας για κατι που δεν εκανα?Οχι ρε τυπε. Ποιος στο ειπε αυτο;
Το μονο που σου κραταω ειναι οτι εφαγες τον βατραχο.
για να σωσεις οτιδηποτε αν σωζεταιεχεις δικιο αλλα εσυ τι λες απο τη στιγμη που υποτιθεται εχουν βγει ολα στη φορα να καθομαι εδω και να συνεχιζω την κουβεντα για πιο λογο?
δε βλεπω σωστα επιχειρηματα.οι αερολογιες δεν περνανε στο δικαστηριο κυριοι.
Με σενα δεν τσακωθηκε και εφαγε μπαν;Μου το κρατας για κατι που δεν εκανα?
ποια ξεφτιλα ρε τυπε ενα σωστο επιχειρημα δεν εχω διαβασει.εσεις εχετε ξεφτιλιστει σε οσους ξερουν πραγματικα τι παιζειγια να σωσεις οτιδηποτε αν σωζεται
αλλα η ξεφτιλα ειναι τοσο μεγαλη που δε σε σωζει ουτε ο αγιος σωστης
γραφει και λεπτομερειες ο φωσκολος
βγηκε η αλλη και εδωσε τη ζαβαρα οτι της προτεινε με πιεμ να πουνε ψεμματα οτι και καλα βγηκανε για καφε και ηταν 2 κουκλες μια μερα αφοτου ο ζορεν μας διηγηθηκε οτι βγηκε για καφε με τη ζαβαρα και ηταν δυο κουκλοι και ξεφτιλιζομαστε εμεις...ποια ξεφτιλα ρε τυπε ενα σωστο επιχειρημα δεν εχω διαβασει.εσεις εχετε ξεφτιλιστει σε οσους ξερουν πραγματικα τι παιζει
Δεν τσακωθηκαμε. Με καταραστηκε να πεθανω.Με σενα δεν τσακωθηκε και εφαγε μπαν;
δε σε κατηγορω που εχεις αυτην την αποψη.λογικα να την ειχα και εγω απο αυτο που εγραψε το κλωναρι μυστικοβγηκε η αλλη και εδωσε τη ζαβαρα οτι της προτεινε με πιεμ να πουνε ψεμματα οτι και καλα βγηκανε για καφε και ηταν 2 κουκλες μια μερα αφοτου ο ζορεν μας διηγηθηκε οτι βγηκε για καφε με τη ζαβαρα και ηταν δυο κουκλοι και ξεφτιλιζομαστε εμεις...