sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
οκ εκεί δεν ξέρω. ...Στραβωνω μονο απο ψεματα και συκοφαντιες.
οκ εκεί δεν ξέρω. ...Στραβωνω μονο απο ψεματα και συκοφαντιες.
πουστής =άνθρωπος που δεν φοβάται τις κοινωνικες επιταγές και βρίσκεται σε πλήρη ειλικρίνεια με τον εαυτό του.θύματα του κοινωνικού προγραμματισμού και εσεις.εφόσον ερωτισμός μεταξύ αντρών μπορεί να υπάρξει.δεν παύει να εντάσσεται και αυτό στο φυσιολογικό.δηλώνωκοιτα ενα πουστη ρε
Θα μου απαντήσει καποιος;Καλησπέρα. Το γράφω εδω γιατί δεν ξέρω που να ρωτήσω. Το πρωί κάποιος ανέβασε λινκ με 2-3 βίντεο της Sirina. Τώρα ψάχνω αλλά δεν τα βρίσκω. Υπάρχουν καπου;μεταφέρθηκαν ή απλά διαγράφηκε το thread λόγω πνευματικών δικαιωματων;ευχαριστω
τυπε είναι πάγια πολιτική του σάιτ να είναι αντίθετο στην πειρατεία όταν αφορά ελληνική τσονταΘα μου απαντήσει καποιος;
τυπε είναι πάγια πολιτική του σάιτ να είναι αντίθετο στην πειρατεία όταν αφορά ελληνική τσοντα
Ωραια μαν.αρασβιστηκε το thread που πρόλαβα λίγο να δω;τυπε είναι πάγια πολιτική του σάιτ να είναι αντίθετο στην πειρατεία όταν αφορά ελληνική τσοντα
προφανώςΩραια μαν.αρασβιστηκε το thread που πρόλαβα λίγο να δω;
ρε τυπε γιατι δεν κοιτας ιστορικο?Ωραια μαν.αρασβιστηκε το thread που πρόλαβα λίγο να δω;
Αν και δεν ήταν κάτι σημαντικό θα το ψάξω. Θυμάμαι την κατηγορία που ο είδα και τώρα δεν υπάρχει καθόλου. Θα το έσβησαν τα παιδιά του site και καλά έκαναν όταν πρόκειται για πειρατεία. Ήταν 2-3 ταινίες απλά. Οκ.ρε τυπε γιατι δεν κοιτας ιστορικο?
καλα ρε μαλακες κοιμαμαι το μεσιμερι τσακονεστε,ειμαι για καφε το απογευμα μαλακιζεστε.Τωρα που ειμαι σπιτι τιποτα?
τυπε μου εγω δεν κανω τετοια πραγματα με ξερειςπάλι με μουνιά ήσουν ?
σκιζεσαι στη δουλεια μποι μουκαλα ρε μαλακες κοιμαμαι το μεσιμερι τσακονεστε,ειμαι για καφε το απογευμα μαλακιζεστε.Τωρα που ειμαι σπιτι τιποτα?
αστα ειναι να μη σου τυχει.κολοζωη ρεσκιζεσαι στη δουλεια μποι μου
Τι θελεις Μεγαλε Μαγιστρε, να τσακωθουμε ή να μαλακιστούμε?καλα ρε μαλακες κοιμαμαι το μεσιμερι τσακονεστε,ειμαι για καφε το απογευμα μαλακιζεστε.Τωρα που ειμαι σπιτι τιποτα?
με δινεις ετσι στεγνα ρε πουστη?ψεύτης
δηλαδη χωρις τα κοριτσια δεν κανουμε τιποτα εμεις εδω?Τι θελεις Μεγαλε Μαγιστρε, να τσακωθουμε ή να μαλακιστούμε?
Λειπουν και τα κοριτσια εξαλλου να δωσουν έναυσμα...
με δινεις ετσι στεγνα ρε πουστη?