DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 75.078
- Πόντοι
- 41.129
χουβαρντας εισαι τυπε
μα με 10ε γαμαει στο μεταξι γιατι να τα δωσει σε πιπα σε ελλεηνιδες..
χουβαρντας εισαι τυπε
A συγνωμη, μπορει οντως να περνανε καλα οσοι κλαιγονται διαρκως.ρε αλεξ να σου πω.δε πας να δεις αν ερχομαι?
αντε γιατι τα μαθες ολα και ξερεις και πως περνανε οι αλλοι
κοριτσια όταν μπειτε στο θρεντ προσεχτε το πατωμα είναι γεματο χυσια και όχι σαλια , να τα πιετε μη τα σφουγγαρισετε
για να δουμε ποια θα μ,ας κανει την τιμη να πιει τα χυσια μας αποψε !!
Σου εχω δωσει την εντυπωση οτι χρειαζομαι υποστηριξη ή δικηγορο?ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ που εισαστε ?????
μπειτε να υπερασπιστειτε τον αλεξουκο σας !!!
Σου εχω δωσει την εντυπωση οτι χρειαζομαι υποστηριξη ή δικηγορο?
Εδω δεν απασχολεί εμενα αυτο, απασχολει εσενα?θελω να δω αμα ενδιαφέρονται πραγματικα για εσενα
απου θηλυκές ναι το έχεις πελώρια αναγκηΣου εχω δωσει την εντυπωση οτι χρειαζομαι υποστηριξη ή δικηγορο?
Εγώ λέω απλά πως η βιολογια έχει αρχίσει και μάχεται.και ο κοινωνικός καθωσπρεπισμός οπως τον ορίζει το συστημα έχει αρχίσει και πέφτει όσο η κοινωνία γίνεται εξυπνοτερη.Όλοι μπαι ειμαστε.δεν ειδα να Υπάρχουν Κοινωνικά ταμπού για την κωλονοσκοπηση όποτε για άλλη μια ακόμη φορά έχω δίκιο πως η κοινωνία στήνει τα όρια του Κοινωνικά επιτρεπτου μην αφήνοντας να δράσει το φυσικό στο κωλο μας η στον κωλο κάποιου αλλου
Υποστηριξη εχω. Αναγκη ομως για υποστηριξη οχι.απου θηλυκές ναι το έχεις πελώρια αναγκη
Εδω δεν απασχολεί εμενα αυτο, απασχολει εσενα?
Το να μην τον παιρνεις ειναι λεει κοινωνικος καθωσπρεπισμος, γιατι το να τον παιρνεις ειναι φυσιολογικο και ο καπιταλισμος μας πιεζει να ειμαστε στρέιτ.μου μυριζει για απλητη φραπεδοαναρχικη αδελφη κνιτισα!
Και επισης ράβδος εν γωνια, αρα βρέχει.κάθε ανθρωπο τον απασχολουν διαφορετικα πραγματα
κάθε ανθρωπο τον απασχολουν διαφορετικα πραγματα
αν δεν βρίσκει ανταπόκριση ο άντρας στις γυναικες δεν το βλέπω καθόλου κακό να βρει στους άντρες.Η σεξουαλικη ταυτοτητα είναι απλά μια κοινωνική επιβολή.Ο ανθρωπος είναι πανσεξουαλικο ον.αν θες να κατηγορήσεις κάποιον κατηγόρησε τις γυναίκες για τα αυξημένα ποσοστά ομοφυλόφιλων.Α έδιναν αρκετή αγάπη στους άντρες τους δεν θα την έψαχναν αλλου
κοιτα ενα πουστη ρε
τυπε, πως εχεις κανει το κειμενο στην υπογραφη σου ΕΙΜΑΙ Ο ΙΗΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ να κινειται??? δωκε τα φωτα σου μαν!!
ψιλοστραβωνεις όταν δεν την έχεις. ...Υποστηριξη εχω. Αναγκη ομως για υποστηριξη οχι.
ψιλοστραβωνεις όταν δεν την έχεις. ...