Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Αστο τυπε δεν το επιασε..η μαλλον κανει πως δεν το επιασε.εισαι μυστικο?
Του την φυλαω γιατι ειναι μεγαλη σουπια αυτος..
Αστο τυπε δεν το επιασε..η μαλλον κανει πως δεν το επιασε.εισαι μυστικο?
Για αυτο και εγω προτεινω παντα πριν 2 ατομα αρχισουν να ξεκατινιαζωνται πισω απο τα πληκτρολογια, να πανε πρωτα να πιουν ενα καφε παρεαΤυπε το πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι παρεξηγιεστε ολοι λες και γνωριζεστε χρονια
Τύπε διακρινω μια ανησυχια ή ειναι ιδεα μουΑστο τυπε δεν το επιασε..η μαλλον κανει πως δεν το επιασε.
Αστο τυπε δεν το επιασε..η μαλλον κανει πως δεν το επιασε.
Για αυτο και εγω προτεινω παντα πριν 2 ατομα αρχισουν να ξεκατινιαζωνται πισω απο τα πληκτρολογια, να πανε πρωτα να πιουν ενα καφε παρεα
Όχι τυπε,το πιο αστειο της υπόθεσης είναι ότι το θρεντ για τις ελλεεινιδες το πηραν μονότερμα δυο κλασικες ελλεεινιδες,που ενώ νομιζουν ότι κανουν τους (τζαμπα) μαγκες,επιβεβαιωνουν το ονομα αυτου του θρεντ.Τυπε το πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι παρεξηγιεστε ολοι λες και γνωριζεστε χρονια
Θες να ανοιξουμε κουβεντα ποιος ειναι ανησυχος τα βραδυα?Τύπε διακρινω μια ανησυχια ή ειναι ιδεα μου
Θες να ανοιξουμε κουβεντα ποιος ειναι ανησυχος τα βραδυα?
Οτι και να κανεις μα οτι και να κανεις δεν θα κερδισεις αυτο που θες. ;)
Και ξερεις πολυ καλα τι εννοω..σουπια ε σουπια.
Καλα ειμαι.
Για πες σου ειπε και σενα η ζαβαρα πριβε να πειτε στο δημοσιο τσατ πως εχετε βρεθει?
Την κανω και εγω καλο απογευμα καλα να περασετε "οσοι βγειτε"
θα ειμαι φρονιμη μωρο μου... και θα σε σκεφτομαι....γουλια και σκεψη θα ειμαι στη καφετερια :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πολλες ελληνιδες φευγουν για ερασμους τωρα
ειδικα μεσα στις εστιες των μεταπτυχιακων τρωνε χυσιματα στη μαπα απο 3-4 τυπαδες ενω το αγορι τους στην ελλαδα της παιρνει τηλεφωνο για να δει πως παει με τα μαθηματα κ τις εργασιες
Ναι τύπε. Συνέχισε.τυπε σου αρεσουν τα ποστ μου?