pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ε βεβαια αυτα τα σκηνικα οταν κοιμάμαι συμβαίνουν![]()
παιχτηκε καυγας μονο αυτο σου λεω
ε βεβαια αυτα τα σκηνικα οταν κοιμάμαι συμβαίνουν![]()
Μπραβο ρε τυπε..μακαρι να μοιαζανε εστω λιγο στην ζαβαρα ..εστω στο μικρο της δαχτυλακι.εισαι λιγη μυστικο μονο αυτο σου λεω
εννοειται οτι δεν προκειται να απαντησω σε προβοκατσιες
αλλα εισαι λιγη εδω
Εγω χαλαρη ειμαι. Καποιος αλλος εχει περιοδο 30μερες το μηνα.Χαλαρωσε και εσυ αμεσως να αρπαχτεις.Και εσυ απο που συμπερανες οτι ξημεροβραδιαζεται στα πμ η οτι θελει να γαμηθει με ολο το σαιτ?
Περιεργα μας τα λες μικρη μου![]()
κατι ειδα αλλα εχω ακομα τη μοαστουρα του υπνουπαιχτηκε καυγας μονο αυτο σου λεω
εμενα συνήθως μου ζητάνε το τηλ οι τσουπρεςμυστικο οταν βγαινεις βολτα κατα μεσο ορο ποσοι σου ζητανε τηλεφωνο???
να δουμε δηλαδη ποσα πεσιματα γινονται σε μια μεση γυναικα
Μυστικο χαλαρωσε και πιστεψε με, την ζαβαρα καμμια δεν την φτανει σε τιποτα.
Και δικηγορος γινομαι μονο σε ατομα που αξιζουν και που εχω γνωρισει απο κοντα.
Τωρα οτι και να λενε εδω μεσα για την ζαβαρα η δικια μου γνωμη παραμενει πως ειναι οτι καλυτερο εχω γνωρισει. ;)
Εγω χαλαρη ειμαι. Καποιος αλλος εχει περιοδο 30μερες το μηνα.
Ναι δεν ξημεροβραδιαζεται η ζαβαρα...το βλεπω οταν διαβαζω το θεμα..εχρι τσακωθει με ολους.
Και εχει φτασει τα 1000μνμτ και μεσα σε μια εβδομαδα. Μη το παιζεις δικηγορος και εσυ.βλεπουμε τα ποστς της και φαινεται καλα τη ζηταει.
παίζεις χωρίς αντίπαλο πλέον![]()
παίζεις χωρίς αντίπαλο πλέον![]()
Για να το λεω ναι.Την εχεις γνωρισει απο κοντα τυπε και το λες αυτο![]()
παιδιά δεν ξέρω το παρελθόν, δεν παρακολουθώ
σήμερα η ζαβάρα την είπε στο μυστικό και την έκανε τούρμπο, άντε πιάστην τώρα![]()
Αυτο οφειλω κι εγω να το πω για την ζαβαρα.Εσυ τα αστειακια σου θες να τα παιρνουμε στη πλακα.
Το δικο μου ομως το πηρες ως μπηχτη...
Ναι κανω οργια τη μια ωρα που μπαινω...οποωσδηποτε
παιδιά δεν ξέρω το παρελθόν, δεν παρακολουθώ
σήμερα η ζαβάρα την είπε στο μυστικό και την έκανε τούρμπο, άντε πιάστην τώρα![]()
Αυτο οφειλω κι εγω να το πω για την ζαβαρα.
Καλο, χρυσο κοριτσι, αλλά τα δικα της θελει να τα παιρνουμε σαν πλακα, ενω τα δικα μας τα παιρνει παντα σαν μπηχτές. Ειναι ενα θεματακι που πρεπει να το δουλεψει λιγο...
Αυτο οφειλω κι εγω να το πω για την ζαβαρα.
Καλο, χρυσο κοριτσι, αλλά τα δικα της θελει να τα παιρνουμε σαν πλακα, ενω τα δικα μας τα παιρνει παντα σαν μπηχτές. Ειναι ενα θεματακι που πρεπει να το δουλεψει λιγο...
Μεσολαβησα να τον διωξουν επειδη σου κολλαγε και ζηλευα.ο μαξιμος γτ δεν μπορει να γραψει πια???
Σε αυτο εχεις ενα δικιο.Τυπε το πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι παρεξηγιεστε ολοι λες και γνωριζεστε χρονια![]()