ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ρε γιατι ειναι μιουτ ο μαξιμος
για να μην κατηγορηθω παντως
να πω το εξης
δικαιωμα να βριζουν τις γυναικες εχουν μονο οσοι τις γαμανε
οι υπολοιποι που δεν γαμανε δεν εχουν δικαιωμα να κατηγορουν γιατι προφανως κατι κανουν λαθος οι ιδιοι
για να μην κατηγορηθω παντως
να πω το εξης
δικαιωμα να βριζουν τις γυναικες εχουν μονο οσοι τις γαμανε
οι υπολοιποι που δεν γαμανε δεν εχουν δικαιωμα να κατηγορουν γιατι προφανως κατι κανουν λαθος οι ιδιοι
Το ψήνεις για Φυλής / Μεταξουργείο και μετά κανα σουβλάκι ?
ΕΧΩ ΞΕΡΟΧΥΣΕΙ
και το βατραχι θα ερθει το χρειαζεται
Παλληκαρι μου, εσυ δεν εισαι απλος μαλακας, εσυ εισαι μαλακας με ονοματεπωνυμο. Εισαι μαλακας με 10 πτυχια.
Εδώ έχουμε ένα απόλυτα καταχρηστικό μιουτάρισμα διότι έχουν γραφτεί απαίρως χειρότερες εκφράσεις και ούτε σύσταση δεν είχε γίνει.
Αυτό που φαίνεται εδώ είναι σε έναν χαζό διαδικτυακό καβγά, εν είδει εφηβικών, το administration να "προστατεύει" το ένα από τα δυο μέλη που καυγάδιζαν (διότι έχει 7 αστέρια ίσως;) και αντήλλασαν "φιλοφρονήσεις", μάλλον αδικώντας τον "προστατευθέντα" που δεν είχε χρεία τοιαύτης προστασίας εξ άλλου...
πλάκα κάνεις τον mutaran για αυτό ?????????
Ακόμα και στο facebook η λέξη μαλάκας δεν απαγορεύεται, προσωπικά την έχω γράψει άπειρες φορές αναφερόμενος σε στελέχη του Σύριζα και εκεί το κάνω με το ονοματεπώνυμό μου φαρδιά πλατιά!
Εκτός αν ενόχλησε η λέξη "πτυχίο".
Για να αποδείξω δε ότι το μιουτάρισμα ήταν απόλυτα καταχρηστικό θα βρίσω εσένα με αντίστοιχες εκφράσεις και θα περιμένω το μιουτ.
Μην το πάρεις προσωπικά ένα πείραμα είναι για να δω τί θα κάνει ο Αντισθένης.
Που και να με μιουτάρει δεν θα σκάσω δηλαδή, εδώ και κάμποσο καιρό βαριέμαι πλέον να ποστάρω...
και το βατραχι θα ερθει το χρειαζεται
Το ψήνεις για Φυλής / Μεταξουργείο και μετά κανα σουβλάκι ?
Παληκάρι μου εσύ δεν είσαι απλός μαλάκας, είσαι μαλάκας με ονοματεπώνυμο, μαλάκας με 20 πτυχία!