Επισκέπτης
Γτ χτυπας το κεφαλι σ?τουλαχιστον δν θα μ ξαναγραψει!
Γτ χτυπας το κεφαλι σ?τουλαχιστον δν θα μ ξαναγραψει!
Εσυ τυπε απαλευτος εισαι...σαν να προσπαθω να εξηγησω σε γυναικα το οφσαιντ.μας εχεις ζαλισει ταρχιδια σε καθε ποστ οτι την ξερεις. το εμπεδωσαμε οπως εμπεδωσαμε οτι εχει και πουλακι οπως εγραψε.
Χαχαχα
Αμα σου στειλω φωτο μ.δεν θα μου ξανακανεις παραθεση.το δεχεσαι?
Θα μου πεις εσυ ποτε θα διαγραφω;;εχω κανει προταση πρωτος εαν δεν κλεισει αυτο δεν δεχομαι μεταγενεστερες προτασεις.
Παπαρα με επνιξες
Επειδη ομως ρε τυπε τυγχανει να την γνωριζω απο κοντα την ζαβαρα σε πληροφορω ειναι πολυ αξιολογη κοπελα και δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα. ;)
μας εχεις ζαλισει ταρχιδια σε καθε ποστ οτι την ξερεις. το εμπεδωσαμε οπως εμπεδωσαμε οτι εχει και πουλακι οπως εγραψε.
χωρις λογο κανεις δε προσβαλει και μη μου το παιζεις θυγμενος.. δε με πειθεις εμενα τουλαχιστον... το τι ειναι ο καθε ενας δε φαινεται μονο στις σεξουαλικες του προτιμησεις που αυτο στη τελικη ειναι δικαιωμα του... φαινεται στο τροπο του.... ο πουστικος τροπος και οι λαμογιες ειναι πιο αισχος
Τύπε, εκεινος ομως ειναι ο μονος απο ολους μας που την εχει συναντησει. Λες να μην ξερει καλυτερα απο ολους αν "αξιζει" να την υποστηριξει? Μην τρελαθουμε κιολας...στο σάιτ έτσι δείχνει και όπως φαίρεται αυτήν την αντιμετώπιση έχει...
μην πας να το παίξεις δικηγορος... δεν αξιζει
στο σάιτ έτσι δείχνει και όπως φαίρεται αυτήν την αντιμετώπιση έχει...
μην πας να το παίξεις δικηγορος... δεν αξιζει
Εσυ τυπε απαλευτος εισαι...σαν να προσπαθω να εξηγησω σε γυναικα το οφσαιντ.
αυτα λες και μενεις με το πουλι στο χερι...παρηγορησου με το πουλι στη φωτο γτ αληθινο και ποσο μαλλον το δικο μου δε θα πιασεις ποτε...
Τύπε, εκεινος ομως ειναι ο μονος απο ολους μας που την εχει συναντησει. Λες να μην ξερει καλυτερα απο ολους αν "αξιζει" να την υποστηριξει? Μην τρελαθουμε κιολας...
φερομαι οπως μου μιλανε.... αν παρατηρησεις ..αλλα οτι σε συμφερει λες και εσυ... κουβεντα να γινετε ασχετα αν δε βγαζει νοημα....
Τύπε, εκεινος ομως ειναι ο μονος απο ολους μας που την εχει συναντησει. Λες να μην ξερει καλυτερα απο ολους αν "αξιζει" να την υποστηριξει? Μην τρελαθουμε κιολας...
δεν σου μιλησε κανεις, μην πεταγεσαι σαν την πούτσα
Τα σεβη μουΤύπε, εκεινος ομως ειναι ο μονος απο ολους μας που την εχει συναντησει. Λες να μην ξερει καλυτερα απο ολους αν "αξιζει" να την υποστηριξει? Μην τρελαθουμε κιολας...
Μιας και μιλαμε για "ντομπροσυνες", αναρωτιεμαι πώς ο κ. συναδελφος στους μικροτσουτσουνους γνωριζει περι "τραγωδιων" και μαλιστα κανει και αναρτησεις στις 8 το πρωι σε 4 διαφορετικα νηματα για να θριαμβολογησει προφανως για την ενημερωση του.
Ετσι για να μην παραπονιουνται κιολας μερικοι οτι δεν "αναγνωριζω τους πραγματικους φιλους μου".
εσυ εισαι σταθερος στον θαυμασμο σου παντως ανα τα χρονια που αδικως σου κακοφανηκε που υπενθυμισα. δεν χρειαζονται περαιτερω εξηγησεις