blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.667
- Πόντοι
- 26.096
Holly crap!
τυπε εισαι ενας σκληρος διακορευτης υποκριτριων ελλεεινιδωννα κανω μια παρένθεση !!! ελλεεινιδες που ειναι γραμμενες στην κοινοτητα ( Η Απιστία δεν είναι Μαγκιά,είναι Αυτοταπείνωση!!) στο facebook τον παιρνουν ασυστολα.. εχω παρει 5 το τελευταιο 6μηνο ολες τους με γκομενο και παντρεμενες και ολες ηταν γραμμενες εκει τυχαιο ???????
Αν σας την επεφτε κ. συναδελφε, να την απορριπτατε. Τωρα, ποσοι πιστευουν οτι θα το κανατε, ειναι ενα αλλο θεμα. Πεντε μηνυματα στις 8 το πρωι μαλλον τεκμαιρουν το αντιθετο...1,70 cm
84 kg
Bloody Hell, ως η Αγγλις τροφος μου επισης θα αναφωνουσε ( εναλλακτικως ).
Τύπε αρχισες παλι να ξημεροβραδιαζεσαι εδω βλεπω.τυπε εισαι ενας σκληρος διακορευτης υποκριτριων ελλεεινιδων
τυπε το εχω ριξει πολυ εξω :-Τύπε αρχισες παλι να ξημεροβραδιαζεσαι εδω βλεπω.
Ξερω ξερω.τυπε το εχω ριξει πολυ εξω :-
βοηθαει και -ξερεις εσυ- τι που λογικα θα παει μεχρι -ξερεις εσυ- ποτε αλλα γενικως το εξω καραξεφτιλισει -ξερεις εσυ-
Ξερω ξερω.
Κάπου γελαμε εδω?Αλέξανδρε γειά σου, είμαι ο maclaud. σου ζητώ συγνώμη, αλλά μετά από αυτά που διάβασα θα σε αποκαλώ "ΦΟΦΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ".
sorry τύπε δεν φταίω εγώ...
Κάπου γελαμε εδω?
καλησπέρα ελλεηνιδες ??? αυριο θα βαλετε την πουτσα μεσα σε λαγανα και θα την φατε σαντουιτς ?
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ μητσαραα εγω θα μαζεψω πρωην μου <ταραμαδες> και θα κανω τρελο γλεντι... χαχαχαχαχαχα
σεξ θα κανεις η θα το κοψεις λογω νηστείας ?
ε θα βαλω κατι στο στομα μ.. θα τον αληψω με ταραμα .... δε πιανετε για νηστισιμο??? ε?? οχι??