The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.729
- Πόντοι
- 25.467
Υποθετω προκειται περι επιστημονικου ενδιαφεροντος
Καθαρά και μόνον.
Υποθετω προκειται περι επιστημονικου ενδιαφεροντος
Απλη διευκολυνση αγαπη. Εμενα δεν με ενδιαφερει τπτ αλλο, οπως ξερεις. :-* :-* :-*Υποθετω προκειται περι επιστημονικου ενδιαφεροντος
τυπε εχεις περασει στη φαση "ειμαι σιγουρος οτι καπου εδω ητανε";
Θα φτερνιζεται η ψηλη τωρα και θα αναρωτιεται ποιος την μελεταει...
Τύπε η παρουσια του Alex71 ειναι παντα καταλυτικη ;)ασχετο
εχετε αναρωτηθει ποτε τι ατομαρες ειναι αυτοι που φαινονται πανω αριστερα ως επισκεπτες;
καθονται 5 η ωρα 13 ατομα και παρακολουθουν τη συζητηση (ο θεος να την κανει) χωρις να συμετεχουν
αντε νυχταΤρελά αγορια εγκαταλείπω, κλεινουν τα μάτια μου κ ο αγιος αργει να στειλει τπτ μπας κ ανοιξουν
Φιλια, καληνυχτα!!!
:-* :-* :-* :-*Τρελά αγορια εγκαταλείπω, κλεινουν τα μάτια μου κ ο αγιος αργει να στειλει τπτ μπας κ ανοιξουν
Φιλια, καληνυχτα!!!
Τρελά αγορια εγκαταλείπω, κλεινουν τα μάτια μου κ ο αγιος αργει να στειλει τπτ μπας κ ανοιξουν
Φιλια, καληνυχτα!!!
ασχετο
εχετε αναρωτηθει ποτε τι ατομαρες ειναι αυτοι που φαινονται πανω αριστερα ως επισκεπτες;
καθονται 5 η ωρα 13 ατομα και παρακολουθουν τη συζητηση (ο θεος να την κανει) χωρις να συμετεχουν
Αμα το έβλεπα (μπαίνει στη μέση η μπάκα), θα σας έλεγα.
Θα κάνω αύριο μια προσπάθεια με καθρεπτάκι και θα σας πω με π.μ.
μπακα ε?? εμ τα καλα εργαλεια μπαινουν κατω απο υποστεγο εεεεεε??
Εμένα βέβαια δεν με έχουν επαινέσει για το "εργαλείο" μου όπως τον μεγαλειότατο. Πλην όμως όταν με είδε γυμνό η ίδια πανύψηλη , αναφώνησε: "Η κοιλιά και τα αρχίδια, είναι του άντρα τα στολίδια".
να φανταστω οτι αυτα ξεχωριζανε απο το συνολο για να το ειπε καπακι με το που γδυθηκες... μπραβοοοο χααχχααα
Απόρησα βέβαια που δεν είπε τίποτα για την καράφλα, αλλά μάλλον στο συμπέρασμά σας προσανατολίζομαι.
Δεν χρειάζεται.
Επιβεβαιώνω την εκδοχή του κ. alex71.
Ή δ. Ρόζυ έχει ύψος γύρω στο 1.70μ., και όταν την είχα δει υποθέτω πως ζύγιζε μεταξύ 78-84 κ.
Γνωρίζω πως αυτό είναι αξιοπερίεργο για τα ιδιαίτερα γούστα του Μεγαλειοτάτου, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Απόρησα βέβαια που δεν είπε τίποτα για την καράφλα, αλλά μάλλον στο συμπέρασμά σας προσανατολίζομαι.