σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σεις με προκαλέσατε, και όχι εγώ, κυρία.
δεσποινις παρακαλω... εσυ εβαλες φωτο με μουσια... και απο εκει ξεκινησε ... μη μας τι λες τωρα..
Σεις με προκαλέσατε, και όχι εγώ, κυρία.
καθαρα δευτερα θα φτιαξεις καμια ταραμοσαλατα και κανα χαλβα μωρη ανεπροκοπη η μονο για λουσα και πολυποικιλη ερωτικη ζωη εισαι;σε πιστευω ... 0 0 0 0
Κ οτι εχει μεγαλο εχω πει πουλι
Βοηθαω περισσοτερο ετσι??
καθαρα δευτερα θα φτιαξεις καμια ταραμοσαλατα και κανα χαλβα μωρη ανεπροκοπη η μονο για λουσα και πολυποικιλη ερωτικη ζωη εισαι;
δεσποινις παρακαλω... εσυ εβαλες φωτο με μουσια... και απο εκει ξεκινησε ... μη μας τι λες τωρα..
σε πιστευω ... 0 0 0 0
ποσο μερακλινα δηλαδη;τα παντα φτιαχνω ...τι νομιζεις?? ειμαι μερακλινα γκομενα εγω
Και η Ροζυ έβαλε φωτό με μούσια, αλλά δεν εκδηλώσατε την επιθυμία να την καβαλήσετε και να της τράβατε τις κοτσίδες. Αυτό το κάμνατε μόνο σε μένα. Άρα, αφήστε κατά μέρος τις κωλοτούμπες και γράψτε καθαθαρά ότι αρνέιστε την πρόκληση.
Είμαι ο εξομολόγος της, δεσποινίς.
ποσο μερακλινα δηλαδη;
κανεις και πιο δυσκολα;
τυροπιπες, σπανακοπιπες, ζαμπονοπιπες;
Το περασανε ετσι αυτο χαρα μου χααχαχαχχααχχαΚ οτι εχει μεγαλο εχω πει πουλι
Βοηθαω περισσοτερο ετσι??
ποσο μερακλινα δηλαδη;
κανεις και πιο δυσκολα;
τυροπιπες, σπανακοπιπες, ζαμπονοπιπες;
τη ροζυ θα καβαλησω ??πας καλα??η αυτο φαντασιωνεσαι???? το ειπα σε εσενα και τσιμπησες .... και ρωτουσες... ασε τωρααααααααααα
τυπισσα παει η ματινα μανταρινακη που ηξερεςματινα μανταρινακη κατα κουζινα μερια στυλ.. χαχαχαχαχαχαχαχ
Και η Ροζυ έβαλε φωτό με μούσια, αλλά δεν εκδηλώσατε την επιθυμία να την καβαλήσετε και να της τράβατε τις κοτσίδες. Αυτό το κάμνατε μόνο σε μένα.
Άρα, αφήστε κατά μέρος τις κωλοτούμπες και γράψτε καθαθαρά ότι αρνείστε την πρόκληση.
Είμαι ο εξομολόγος της, δεσποινίς.
θες να σου αποθεωσουμε και το μπουτσο ρε τυπε;Το περασανε ετσι αυτο χαρα μου χααχαχαχχααχχα
τυπισσα παει η ματινα μανταρινακη που ηξερες
εκανε την επανασταση της κι αυτη :S
http://[URL unfurl="true"]www.ellinides.net/wp-content/uploads/2010/10/kalliroi-myriagou1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτη ειναι χαχαχαχαχ ρε τη ματινα!! το ταπεινο χαμομηλακι εγινε ορχιδεα
Το περασανε ετσι αυτο χαρα μου χααχαχαχχααχχα
θες να σου αποθεωσουμε και το μπουτσο ρε τυπε;
ελεος
τυπισσα παει η ματινα μανταρινακη που ηξερες
εκανε την επανασταση της κι αυτη :S
http://[URL unfurl="true"]www.ellinides.net/wp-content/uploads/2010/10/kalliroi-myriagou1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τι το θελε?? :(
Τι το "περάσαμε έτσι" ρε χαλβά φαρσάλων... Αφού είχε στηθεί ολόκληρο γλέντι όταν είχατε γράψει πως ότνα σας βλέπουν γυμνό οι γκόμενες λένε "ευτυχώς, δεν θα φάμε φοφίκο σήμερα"... το ξεχασατε;
αυτη ειναι χαχαχαχαχ ρε τη ματινα!! το ταπεινο χαμομηλακι εγινε ορχιδεα